Libnet.ro
UNICEF

12:18

Lloyd Austin

Libnet Ro
WP: Planificarea contraofensivei ucrainene de catre Washington si Kiev, marcata de erori si neintelegeri

WP: Planificarea contraofensivei ucrainene de catre Washington si Kiev, marcata de erori si neintelegeri

La 15 iunie, intr-o sala de conferinte de la sediul NATO din Bruxelles, seful Pentagonului, Lloyd Austin, flancat de comandanti americani de rang inalt, s-a asezat in jurul unei mese cu ministrul ucrainean al apararii de atunci, Oleksii Reznikov, caruia i s-au alaturat consilieri de la Kiev. in incapere se simtea un aer de frustrare, relateaza The Washington Post, noteaza News. ro.

Angel Tilvar: Am avut o intrevedere foarte buna, la Pentagon, cu Secretarul Apararii al SUA, Lloyd Austin

Ministrul Apararii, Angel Tilvar, a transmis ca a avut o intrevedere foarte buna, la Pentagon, cu Secretarul Apararii al SUA, Lloyd Austin si ca au fost discutii de substanta, marcand un pas important in consolidarea legaturilor romano-americane in domeniul apararii.

VIDEO Ciolacu a facut apel la sprijin pentru Moldova la intalnirea cu americanii Lloyd Austin si Antony Blinken Gafa premierului: Federatia Romana in loc de Federatia Rusa

Premierul Romaniei Marcel Ciolacu a facut apel la sprijin pentru Republica Moldova la intalnirea sa cu secretarul american de stat Antony Blinken si a promis, totodata, ca Romania va fi alaturi de Ucraina pana cand aceasta va castiga razboiul. Cu toate acestea, a doua zi a vizitei premierului in SUA nu a trecut fara gafa: seful guvernului a spus ca Romania o sa fie alaturi de Ucraina pana la victoria impotriva Federatiei Romane, dupa care s-a corectat repede si a spus Federatiei Ruse.

Ciolacu: Avem nevoie de o cooperare sporita pe securitate si de un angajament economic puternic cu SUA

Premierul Marcel Ciolacu s-a intalnit, luni, in contextul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA, cu secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, seful Guvernului afirmand ca avem nevoie de o cooperare sporita in materie de securitate cu Statele Unite, dar si de un angajament economic puternic.

Marcel Ciolacu, la intalnirea cu Lloyd J. Austin: Avem nevoie de o cooperare sporita cu SUA

Premierul Marcel Ciolacu a spus, luni, in cadrul intalnirii cu secretarul american al Apararii, Lloyd J. Austin ca avem nevoie de o cooperare sporita in materie de securitate cu Statele Unite, dar si de un angajament economic puternic.

Premierul Marcel Ciolacu, discutii strategice cu Pentagonul: Romania isi doreste o cooperare sporita pe securitate si un angajament economic puternic

In cadrul vizitei sale oficiale in Statele Unite, premierul Marcel Ciolacu a avut o intalnire cu Secretarul american al Apararii, Lloyd J. Austin, la Washington, in cadrul careia s-a pus accent pe consolidarea Parteneriatului Strategic dintre Romania si Statele Unite.

Premierul Ciolacu s-a intalnit in SUA cu seful Pentagonului, Lloyd Austin (FOTO)

Premierul Marcel Ciolacu a avut luni o intrevedere in Statele Unite cu seful Pentagonului, Lloyd Austin. Anterior, premierul Ciolacu a depus o coroana la Cimitirul Eroilor Arlington din Washington. Marcel Ciolacu s-a intalnit cu mai multi romani stabiliti in SUA, in cadrul unei receptii organizate la Washington. Acesta a sustinut la eveniment ca romanii nu pot fi adusi inapoi in tara decat dezvoltand serviciile publice si infrastructura si ca si el si-a dorit la un moment dat sa plece din Romania.

Seful Pentagonului, avertisment pentru Israel: protejarea civililor, o conditie pentru victoria impotriva Hamas

Seful Pentagonului, Lloyd Austin, a indemnat armata israeliana, care si-a reluat bombardamentele asupra Fasiei Gaza, sa protejeze civilii palestinieni. in opinia lui Austin, protejarea civililor este o conditie pentru victoria pe teren impotriva Hamas.

Le Figaro: Seful Pentagonului cere Israelului sa protejeze civilii palestinieni din Fasia Gaza

Secretarul american al apararii, Lloyd Austin, a cerut Israelului, care si-a reluat bombarda-mentele asupra Fasiei Gaza, sa protejeze civilii palestinieni, subliniind ca aceasta este o conditie prealabila pentru victoria pe teren impotriva Hamas.

Agenda premierului Marcel Ciolacu in SUA: Dialog diplomatic cu cele mai importante oficialitati

Premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, se afla intr-o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii in perioada 2-7 decembrie. in cadrul acestei vizite, are programate intalniri cu oficialitati americane de rang inalt si reprezentanti importanti din administratia SUA. Printre obiectivele principale ale agendei premierului se numara discutii programate cu secretarul de stat Antony Blinken si secretarul Apararii, Lloyd Austin. De asemenea, Marcel Ciolacu va avea o intalnire cu secretarul general al Natiunilor Unite, Antonio Guterres.

Ciolacu urmeaza reteta lui Iohannis. Premierul va efectua o vizita in SUA

Premierul Marcel Ciolacu urmeaza sa efectueze o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii in perioada 2 7 decembrie. in cadrul acestei vizite, se vor desfasura intalniri importante, printre care cu secretarul de stat Antony Blinken si cu secretarul Apararii, Lloyd Austin, potrivit G4Media. Vizita premierului Marcel Ciolacu in Statele Unite ale Americii va .

Marcel Ciolacu pleaca in SUA, in prima vizita oficiala in Statele Unite a unui premier roman dupa 2016 Sunt programate intalniri la nivel inalt, inclusiv cu Blinken, Austin si Guterres

Marcel Ciolacu va pleca sambata intr-o vizita de lucru in Statele Unite ale Americii la Washington D. si New York, unde are programate intalniri la nivel inalt, inclusiv cu Anthony Blinkemn, Lloyd Austin si Antonio Guterre. Aceasta este prima vizita in SUA a unui premier roman dupa cea facuta de Dacian Ciolos in 2016.

Marcel Ciolacu, vizita in SUA. Se va intalniri cu secretarii Antony Blinken, Lloyd Austin si cu seful ONU

Premierul Marcel Ciolacu va pleca intr-o vizita oficiala in SUA, unde se va intalni cu secretarul de stat Antony Blinken si cu secretarul Apararii, Lloyd Austin.

Ciolacu merge in Statele Unite. intrevederi cu Antony Blinken, cu secretarul Apararii, dar si alti lideri

Premierul Marcel Ciolacu efectueaza in perioada 2 decembrie - 7 decembrie o vizita in Statele Unite ale Americii, in cadrul careia se va intalni cu secretarul de stat Antony Blinken si cu secretarul Apararii, Lloyd Austin, precum si secretarul general al ONU.

Marcel Ciolacu, vizita in SUA, in perioada 2-7 decembrie: Va avea intalniri cu secretarii Antony Blinken si Lloyd Austin si cu seful ONU, Antonio Guterres

Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, se va afla in vizita in Statele Unite ale Americii, in perioada 2 7 decembrie, informeaza G4Media, care citeaza surse politice. El va discuta, printre altii, cu Lloyd Austin, secretarul Apararii, cu Antony Blinken, secretarul de stat, si cu Jennifer Granholm, secretarul pentru Energie.

Tsargrad.tv: Mesaj dur de la seful Pentagonului ridica semne de intrebare asupra viitorului Ucrainei in conflictul cu Rusia

Intr-o dezvaluire surprinzatoare, liderul Pentagonului, Lloyd Austin, aduce vesti sumbre pentru Ucraina si sa puna sub semnul intrebarii sperantele presedintelui Zelensky si ale sustinatorilor sai occidentali.

Agentii de presa: Volodimir Zelenski le multumeste si tuturor americanilor care pretuiesc libertatea la fel de mult ca si ucrainenii

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a avut o intalnire cu secretarul american al apararii, Lloyd Austin, el afirmand intr-o postare pe Facebook ca au discutat despre situatia de pe campul de lupta, perspectivele si, respectiv, sprijinul pentru tara sa. Multumesc presedintelui Statelor Unite, echipei sale, Congresului - ambele partide - si tuturor americanilor care pretuiesc libertatea la fel de mult ca si ucrainenii, a transmis liderul ucrainean.

SUA vor mai da 100 de milioane de dolari pentru Ucraina

Secretarul SUA al apararii, Lloyd Austin, a anuntat un nou ajutor militar de 100 de milioane de dolari pentru Ucraina, in timpul vizitei pe care a facut-o luni la Kiev, relateaza Reuters. Austin a anuntat pachetul de ajutor dupa o zi de intalniri cu oficiali ucraineni, precizand ca acesta include arme si interceptoare de aparare .

Razboi in Ucraina, ziua 636 |SUA ofera un nou sprijin militar, de 100 de milioane de dolari, pentru Ucraina, care include noi capacitati de aparare antiaeriana

Razboi in Ucraina, ziua 636. Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a anuntat luni un nou ajutor militar de 100 de milioane de dolari pentru Ucraina, in timpul vizitei sale neanuntate de la Kiev.

Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, viziteaza capitala Kiev in timpul razboiului, multumind personalului ambasadei

Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a sosit luni 20 noiembrie) in capitala Ucrainei, Kiev, pentru o vizita neanuntata, intr-un gest de sprijin, in timp ce intrebarile pentru el se canalizau pe sustenabilitatea asistentei vitale occidentale, pe masura ce razboiul cu Rusia se prelungeste, potrivit Reuters. Austin s-a intalnit cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski si .

actualitate, 12:18

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )