Libnet.ro
UNICEF

22:30

Louise Fletcher

Libnet Ro
A murit actrita Louise Fletcher, asistenta medicala din Zbor deasupra unui cuib de cuci

A murit actrita Louise Fletcher, asistenta medicala din Zbor deasupra unui cuib de cuci

Doliu in lumea filmului. Louise Fletcher a decedat. Actrita este cunoscuta publicului larg dupa filmul Zbor deasupra unui cuib de cuci. Vedeta a murit in somn, in prezenta membrilor de familie, in resedinta ei din Montdurausse sudul Frantei). Louise Fletcher s-a stins din viata Louise Fletcher a devenit renumita dupa ce a jucat rolul unei asistente in One Flew Over the Cuckoos Nest 1975). Acest film i-a adus un Oscar, un Glob de Aur si un premiu BAFTA.

Louise Fletcher, premiata cu Oscar, a murit. E doliu in lumea filmului mondial! Actrita avea 88 de ani

E doliu in lumea filmului mondial! Louise Fletcher a murit. Actrita, premiata cu Oscar in anul 1976 pentru interpretarea rolului asistentei in celebrul film Zbor deasupra unui cuib de cuci, era in varsta de 88 de ani. Potrivit informatiilor comunicate de familie, artista s-a stins din viata in pace, in Montdurausse, Franta. Cauza decesului nu .

A murit Louise Fletcher, laureata Oscar pentru rolul din Zbor deasupra unui cuib de cuci

Louise Fletcher, actrita premiata cu Oscar pentru rolul asistentei Ratched din Zbor deasupra cuibului de cuci a murit la varsta de 88 de ani.

Actrita Louise Fletcher, care a luat un Oscar pentru rolul din Zbor deasupra unui cuib de cuci, a murit la varsta de 88 de ani

Actrita americana Louise Fletcher, care a castigat un premiu Oscar pentru rolul interpretat in filmul din 1975 One Flew Over the Cuckoos Nest Zbor deasupra unui cuib de cuci), a murit la varsta de 88 de ani, a anuntat vineri seara agentia Associated Press, citata de Reuters si Agerpres.

Actrita Louise Fletcher, premiata cu Oscar pentru rolul din Zbor deasupra unui cuib de cuci, a murit

Actrita americana Louise Fletcher a murit la varsta de 88 de ani, a anuntat vineri seara agentia Associated Press, citata de Reuters. Aceasta a fost premiata cu Oscar pentru rolul interpretat in filmul din 1975 One Flew Over the Cuckoos Nest Zbor deasupra unui cuib de cuci).

actualitate, 22:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1556 seconds )