Libnet.ro
UNICEF

09:30

Lovitura DURA pentru Anda Adam! Sotul artistei, Nicolescu Sorin Andrei, saltat de DIICOT! Ce acuzatii i se aduc

Devorator Monden Devorator Monden,
Lovitura DURA pentru Anda Adam! Sotul artistei, Nicolescu Sorin Andrei, saltat de DIICOT! Ce acuzatii i se aduc

Lovitura dura pentru Anda Adam! Sotul vedetei a fost saltat de DIICOT. Nicolescu Sorin Andrei este cercetat pentru falsificare de. continuă pe Devorator Monden

Surse: Sotul cantaretei Anda Adam va fi audiat la DIICOT. El este banuit ca ar fi folosit carduri falsificate

Sorin Andrei Nicolescu, sotul cantaretei Anda Adam, va fi audiat, miercuri, la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Bucuresti DIICOT) Constanta, intr-un dosar privind falsificarea instrumentelor de plata electronica, potrivit unor surse judiciare .

Cum isi adoarme Anda Adam fetita! VIDEO adorabil!

Anda Adam marturiseste ca fetita ei este atat de plina de viata si de fericita in sanul familiei, incat se bucura si rade aproape tot timpul. Chiar si inainte de culcare, pentru a putea adormi, Evelin trebuie sa treaca printr-o sanatoasa repriza de ras. Iata o inregistrare video adorabila! .

Anda Adam, FARA lenjerie intima la un eveniment! Nu sunt dezbracata, sunt SEXY. La o asemenea tinuta nu pot sa port, rochia e taiata de sus pana jos (FOTO)

Andreea Adam a mers la un eveniment unde nu a purtat lenjerie intima pentru ca tinuta pe care a ales sa o imbrace era cu despicaturi pe laterale si astfel ca nu a vrut sa gafeze cu look-ul ei si sa i se.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )