Libnet.ro
watchshop.ro

20:45

Lovitura majora pentru soferii romani, pana acum era imposibil: poti ramane fara dreptul de a conduce in Romania

Playtech Playtech,
Lovitura majora pentru soferii romani, pana acum era imposibil: poti ramane fara dreptul de a conduce in Romania

La momentul de fata, exista mai multe initiative legate de modificarea Codului Rutier din Romania. Cele mai multe proiecte vor veni ca o lovitura dureroasa pentru soferi. De exemplu, poti. continuă pe Playtech

Primele plati catre pagubitii City Incurance vor fi facute luni Despagubirile solicitate pana acum sunt estimate la peste 100 milioane de euro

Primele plati de despagubiri pentru cererile de plata depuse de catre pagubitii City Insurance vor fi efectuate luni, 29 noiembrie, a anuntat astazi Fondul de Garantare a Asiguratilor FGA), care a preluat administrarea acestui asigurator in procedura de faliment. Datele ASF transmise in premiera catre HotNews. ro arata ca despagubirile solicitate pana acum sunt estimate la peste 100 milioane de euro. Vezi in articol cate angajari s-au facut in FGA pentru a gestiona dosarele de dauna de la City.

Motivul pentru care Andreea Marin a divortat de primul sot. Nimeni nu a stiut pana acum

Care este motivul pentru care Andreea Marin a divortat de primul sot? Celebra Zana a Surprizelor a vorbit despre ce s-a intamplat in prima ei casnicie. Ce a facut-o sa ia aceasta decizie? Andreea Marin a vorbit despre divortul de primul sot Andreea Marin a avut parte de povesti consistente de dragoste de-a lungul vietii.

Se dau bani de la stat pentru acesti romani. Ce conditii trebuie sa indeplineasca si care sunt sumele

O anumita categorie de romani va beneficia de anumite sume de bani pentru subventia de animale. Este vorba deci de fermieri, care vor beneficia de subventia pentru animale. Ei sunt beneficiarii unei alocari de 736,25 milioane euro in noua Politica Agricola Comuna PAC) pentru masura de bunastare la porcine si sectorul de crestere a pasarilor.

BestJobs: 2021, mai greu decat 2020 pentru angajatii romani. Jumatate spun ca au ajuns la epuizare

Pentru angajatii romani, 2021, al doilea an pandemic, a fost mai greu decat 2020, potrivit unui sondaj realizat de platforma de recrutare online BestJobs, care mai arata ca aproape jumatate 47%) dintre acestia nu au reusit sa echilibreze viata personala cu volumul de munca si cred ca au suferit sau sufera de burnout.

Soferii romani, loviti din plin: inca o taxa auto se anunta in Romania, cat este de legala

In noul program de guvernare al PNL-PSD-UDMR este prevazuta o taxa auto pentru masinile care polueaza, atat pentru traficul greu, respectiv camioane, cat si pentru autoturisme. Programul.

Doar astea nu s-au scumpit in Romania, pana acum: preturile platite de romani, terifiante

Intr-o perioada in care preturile au bubuit la combustibili, materiale sau energie, era doar o chestiune de timp pana cand se scumpeasca toate. O noua analiza atrage atentia asupra.

Peste 9 milioane de certificate COVID-19 au fost eliberate in Romania. Andrei Baciu: Romania a primit pana acum 27,6 milioane de doze de vaccin

Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a anuntat, marti, ca peste 9 milioane de certificate COVID-19 au fost eliberate pana in prezent. Se pastreaza proportia, mare parte dintre acestea, respectiv 91,8%, sunt certificate .

carturesti.ro

actualitate, 20:45

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1543 seconds )