Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru Viorel Hrebenciu, inainte de Craciun. A fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Viorel Hrebenciu, inainte de Craciun. A fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul Giga TV. continuă pe Antena3

Lovitura pentru Viorel Hrebenciuc, inainte de Craciun. A fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul Giga TV.

Lovitura pentru Dragnea inainte de Craciun. Tribunalul UE a respins cererea prin care voia rejudecarea dosarului in care a fost condamnat la inchisoare

Tribunalul Uniunii Europene a respins cererea prin care Liviu Dragnea a solicitat instantei europene sa constate ca s-ar fi comis abuzuri in cazul sau deoarece n-ar fi fost condamnat in Romania de catre o instanta specializata in judecarea faptelor de coruptie, potrivit G4Media.

Lovitura pentru Viorel Hrebenciuc, in Ajun de Craciun: Fostul deputat, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare (VIDEO)

Fostul PSD-ist Viorel Hrebenciuc si-a primit, marti, in ajun de Craciun, sentinta in dosarul Giga TV. Fostul deputat a primit 3 ani de inchisoare cu executare, informeaza Agerpres. in acelasi dosar,.

Condamnari cu inchisoarea pentru Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Bogdan Olteanu

Judecatorii din Romania au dat doua sentinte in dosare in care au fost judecate nume importante, chiar inainte de Craciun. in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV au fost condamnati la inchisoare Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Laura Georgescu. De asemenea, Bogdan Olteanu si-a aflat sentinta in dosarul in care este acuzat ca a primit .

inca o lovitura pentru Liviu Dragnea: Ce a decis Tribunalul European

Tribunalul Uniunii Europene a respins cererea prin care fostul presedinte PSD, Liviu Dragnea, a solicitat instantei europene sa constate ca s-ar fi comis abuzuri in cazul sau deoarece n-ar fi fost condamnat in Romania de catre o instanta specializata in judecarea faptelor de coruptie.

Lovitura pentru romanii cu salariul mediu pe economie. Cat vor primi la pensie, dupa 35 de ani de cotizare

Potrivit calculelor CFA Romania, un roman care intra acum in campul muncii si care va cotiza 35 de ani ar putea primi o pensie lunara de 1. 630 de lei luand in calcul un ultim salariu net de 4. 000 lei. Lovitura pentru romanii cu salariul mediu pe economie Aceasta analiza si, implicit, calculele, au fost facute .

Un patron italian care si-a injunghiat angajatul roman a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Declaratia la proces: Ani de zile m-a stresat tipul asta

Un om de afaceri italian a fost condamnat la 10 ani de inchisoare dupa ce l-a injunghiat in gat pe un angajat de origine romana. Pe langa condamnare, italianul trebuie sa ii plateasca romanului despagubiri in valoare de 50. 000 de euro.

inca un LIDER PSD a fost CONDAMNAT!

Presedintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost condamnat, luni, la doi ani de inchisoa.

BOMBA ZILEI! Probleme cu justitia in PSD! Presedinte executiv CONDAMNAT LA iNCHISOARE inainte de alegeri

Probleme cu justitia in PSD, inainte de sarbatori! Presedintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost condamnat, luni, la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, in prima.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )