Libnet.ro
carturesti.ro

08:00

Lucian Romascanu, ministrul Culturii, mesaj de Ziua Culturii Nationale: Ce-ar fi fost daca Eminescu ar fi mai zabovit cativa ani pe pamant?

Antena3 Antena3,
Lucian Romascanu, ministrul Culturii, mesaj de Ziua Culturii Nationale: Ce-ar fi fost daca Eminescu ar fi mai zabovit cativa ani pe pamant?

Lucian Romascanu, ministrul Culturii, a transmis un mesaj, prin intermediul unei postari pe Facebook, de Ziua Culturii Nationale. continuă pe Antena3

LUCIAN ROMASCANU, MINISTRUL CULTURII: Avem o datorie sacra, aceea de a ne onora personalitatile, operele de arta si patrimoniul national

Ministerul Culturii organizeaza sambata, 15 ianuarie, o serie de evenimente dedicate Zilei Culturii Nationale, conform unui comunicat de presa remis astazi.

Ministrul Culturii, Lucian Romascanu, a fost testat pozitiv de COVID-19: Omicron se descurca mai bine

Ministrul Culturii, Lucian Romascanu, a anuntat joi, 13 ianuarie, ca a fost testat pozitiv de COVID-19 dupa ce a revenit din concediu. Acesta a publicat un mesaj pe Facebook si a spus ca isi va continua activitatea in regim de telemunca.

COVID-19 loveste la varful Culturii. Ministrul Lucian Romascanu a fost confirmat pozitiv

Ministrul Culturii, Lucian Romascanu, a lipsit joi, 13 ianuarie, de la un concert organizat la Buzau pentru ca a fost diagnosticat cu COVID-19. Informatia a fost confirmata pe Facebook, joi seara, de presedintele interimar al PSD Buzau. Si presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, a fost diagnosticat cu COVID-19.

Ministrul Culturii, Lucian Romascanu, a anuntat ca a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Ministrul Culturii, Lucian Romascanu, a anuntat joi seara ca a fost testat pozitiv la COVID-19, fiind in regim de telemunca pana luni, cand expira carantina legala.

Ministrul Culturii, bolnav de COVID-19 pentru a doua oara. Romascanu: M-am protejat, dar Omicron se descurca mai bine

Ministrul Culturii, Lucian Romascanu s-a imbolnavit, pentru a doua oara de COVID-19. Social democratul spune ca s-a izolat imediat ce a aflat. Romascanu sustine ca s-a protejat rezonabil, dar este de parere ca Omicron .

Ciolacu, in izolare 5 zile, fiind contact direct cu ministrul Lucian Romascanu, care s-a infectat cu COVID-19 Liderul PSD poate iesi abia duminica din casa

Liderul PSD Marcel Ciolacu se afla in carantina, timp de 5 zile, dupa ce a intrat in contact cu ministrul Culturii, Lucian Romascanu, care a aflat ca a contactat virusul SARS-CoV 2. Acesta este vaccinat si s-a testat, fiind negativ, iar perioada de izolare expira duminica.

Lucian Romascanu, confirmat cu COVID-19

Ministrul Culturii Lucian Romascanu a fost confirmat cu COVID-19, sustin surse din filiala PSD Buzau, al carei presedinte interimar este.

Ministrul Culturii, infectat cu COVID-19: Sunt vaccinat cu doua doze, m-am protejat rezonabil, totusi Omicron se descurca mai bine

Ministrul Culturii, Lucian Romascanu, a anuntat joi, 13 ianuarie, ca a fost confirmat cu COVID-19. Ministrul este vaccinat cu doua doze de vaccin anti-COVID 19 si spune ca a aflat ca este infectat dupa ce s-a intors din concediul de sarbatori.

Ministrul Culturii are Covid si stie in ce conditii s-a infectat

Ministrul Culturii are Covid si stie in ce conditii s-a infectat, desi era vaccinat cu doua doze. Ministrul Lucian Romascanu precizeaza ca-si facuse testul Covid imediat dupa ce s-a intors din concediu. Dupa revenirea dintr-un scurt concediu, in vederea reluarii activitatilor curente am facut un test RT-PCR care s-a dovedit a fi pozitiv. Sigur ca .

Spectacole si acces gratuit la muzeele din tara de Ziua Culturii Nationale. Lucian Romascanu: Avem o datorie sacra

Ziua Culturii Nationale va fi sarbatorita sambata, pe 15 ianuarie. Ocazia va fi marcata prin concerte, spectacole de teatru si acces gratuit la muzee in intreaga tara.

watchshop.ro

actualitate, 08:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1656 seconds )