Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Ludovic Orban: Va aduc aminte ca presedintele Klaus Iohannis a formulat plangere penala impotriva lui Dragnea

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Va aduc aminte ca presedintele Klaus Iohannis a formulat plangere penala impotriva lui Dragnea

Ludovic Orban a declarat ca insusi presedintele Iohannis a formulat o plangere penala pe numele lui Liviu Dragnea pentru ca fostul lider PSD a alocat bani publici din PNDL1 in campania prezidentiala din 2014. continuă pe Antena3

evomag.ro

Ce a discutat presedintele Klaus Iohannis cu Francesco Starace, CEO Enel Group

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a primit marti, 14 septembrie 2021, la Palatul Cotroceni, delegatia Enel Group, condusa de Francesco Starace, CEO Enel Group. in cadrul intrevederii, conducerea Enel Group a prezentat activitatea companiei si planuri de investitii ambitioase. Care vizeaza dezvoltarea de noi capacitati de productie a energiei electrice din resurse regenerabile. Precum si obiective .

Premierul Florin Citu si presedintele Klaus Iohannis, discutii cu reprezentantii ENEL. intrevederile vin pe fondul scumpirilor la energie

Premierul Florin Citu are programata o intrevedere cu reprezentantii ENEL, marti, la Palatul Victoria. Ulterior, la Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis se va intalni si el cu o delegatie a companiei, delegatie condusa de Francesco Starace, .

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe comandantii pompierilor care au actionat la incendiile din Grecia

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, luni, Drapelul de lupta al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU) si pe comandantii pompierilor care au actionat la incendiile din Grecia, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni cu prilejul Zilei Pompierilor.

Deschiderea anului scolar: Presedintele Klaus Iohannis merge la Liceul Tehnologic Carol I din Valea Doftanei, iar premierul la Gheorghe Lazar, in Capitala

La deschiderea anului scolar, presedintele Klaus Iohannis merge la Liceul Tehnologic Carol I din comuna prahoveana Valea Doftanei. Premierul Florin Citu participa la ceremonia de la Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti, de la ora .

KLAUS IOHANNIS: La temelia bunei guvernante stau educatia si cultura

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat astazi, la ceremonia de dezvelire a statuii baronului Samuel von Brukenthal in Piata Mare din centrul istoric al Sibiului, cu ocazia aniversarii a 300 de la nasterea acestuia, ca amplasarea monumentului in acest loc este un omagiu adus pretioasei sale mosteniri, o confirmare a convingerii sale ca la temelia bunei guvernante stau educatia si cultura, potrivit Agerpres.

KLAUS IOHANNIS: Suntem solidari cu poporul american si ne reafirmam hotararea de a combate terorismul

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat astazi solidar cu poporul american, la 20 de ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, reafirmandu-si hotararea de a combate terorismul, transmite Agerpres.

Ludovic Orban: Klaus Iohannis i-a facut plangere penala lui Liviu Dragnea pentru PNDL 1 Cum sa dai bani catre primari, cand tu esti in campania electorala pentru functia de presedinte PNL? (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, luni, ca inclusiv presedintele Klaus Iohannis a formulat o plangere penala pe numele lui Liviu Dragnea pentru ca fostul lider PSD a alocat bani publici din PNDL 1 in .

Klaus Iohannis cere masuri pentru protejarea consumatorilor vulnerabili

Presedintele Klaus Iohannis a cerut conducerii Enel Grup sa colaboreze cu autoritatile statului pentru a proteja consumatorii vulnerabili, dar si companiile afectate de cresterea accelerata a preturilor la energie. La randul sau, Enel Grup a transmis ca este interesat de a fi in continuare un partener pe termen lung al statului roman, potrivit Digi24.

Klaus Iohannis considera ca este necesar un efort comun al companiilor din sectorul energetic si al Statului pentru a proteja consumatorii vulnerabili

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, conducerii Enel Grup ca este necesar un efort comun al companiilor din sectorul energetic si al autoritatilor statului, in vederea identificarii celor mai potrivite masuri destinate protejarii consumatorilor vulnerabili, dar si firmelor din sectorul productiv, puternic afectate de actuala crestere a preturilor la energie.

Ce a discutat Klaus Iohannis cu reprezentantii Enel, in contextul cresterii substantiale a preturilor la energie electrica

Presedintele Klaus Iohannis a primit, marti, la Palatul Cotroceni, o delegatie Enel Group, in contextul in care liberalizarea pietei de energie a dus la cresterea accelerata a preturilor, iar pentru iarna se asteapta facturi mari .

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )