Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ludovic Orban: UE a ajuns la un acord istoric. Vom primi aproape 80 de miliarde de euro. Trebuie sa fim foarte implicati in pregatirea proiectelor (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: UE a ajuns la un acord istoric. Vom primi aproape 80 de miliarde de euro. Trebuie sa fim foarte implicati in pregatirea proiectelor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, la debutul sedintei de Guvern, ca Romania va beneficia de aproape 80 de miliarde, bani europeni, o suma de care nu s-a mai bucurat pana acum. Este rezultatul summitului. continuă pe B1

Ludovic Orban, anuntul trist despre revenirea la starea de urgenta: in mod clar, de acum incolo se aplica legea

Ludovic Orban a anuntat in cursul serii de luni conditiile in care restrictiile zonale vor fi reintroduse. De asemenea, premierul a vorbit si despre cei aproape 1000 de pacienti testati pozitiv, care au cerut sa fie externati sau au refuzat internarea. Cand vom reveni la masuri restrictive noi Premierul Romaniei a vorbit ieri despre limita maxima .

Ludovic Orban: Pacientii pozitivi care s-au externat dupa decizia CCR vor fi cautati Daca vom avea peste 1.200 de cazuri pe zi am putea lua unele masuri restrictive

Pacientii infectati cu noul coronavirus si care s-au externat la cerere din spital vor fi cautati acum, a declarat luni seara, la Digi 24, premierul Ludovic Orban. El spune ca autoritatile nu cunosc la acest moment ce efect a avut externarea la cerere a aproape o mie de persoane, dar le atrage atentia celor care stiu ca sunt infectati si nu se izoleaza si infecteaza alte persoane ca vor raspunde penal. Orban: Alegeri locale in doua zile mi se pare o idee buna, dar e nevoie de o modificare legislativaOrban: primariile 3 si 4 sunt cel mai greu de castigat. Primarii de acolo stau bine in sondaje.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, la Spitalul modular pentru pacientii cu COVID-19, ridicat in curtea Spitalului Elias: Speram ca, de marti dimineata, sa poata primi pacienti care necesita internarea la ATI (FOTO, VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata, in cadrul unei vizite la Spitalul Modular pentru pacientii cu COVID-19, construit in curtea Spitalului Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, ca dincolo de.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Unitatea modulara de la Spitalul Elias va putea primi pacienti

Spitalul Elias din Capitala va putea primi, de martea viitoare, pacienti la terapia intensiva, a anuntat Ludovic Orban, dupa vizitarea spitalului modular de la Spitalul de Urgenta Elias.

Ludovic Orban: Nu avem posibilitatea sa dublam alocatiile. O sa gandim un mecanism de crestere a alocatiilor pentru copii. in doua saptamani vom solutiona aceasta problema (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca Guvernul nu are posibilitatea acum sa dublezealocatiile pentru copii si a promis ca, in doua saptamani Executivul va veni cu un mecanism de solutionare.

Ne intoarcem la restrictii! Ludovic Orban: Introducem carantina locala la peste 1.200 de cazurizi

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni seara, ca autoritatile vor fi obligate sa introduca restrictii zonale daca se ajunge la peste 1. 200 de noi infectii cu coronavirus pe zi. Prim-ministrul a mai declarat ca sunt aproape 1. 000 de oameni care au fost confirmati cu Covid-19, dar s-au externat in urma vidului legislativ.

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

LUDOVIC ORBAN: Autoritatile au in vedere carantinarea a cate trei localitati din judetele Brasov si Arges

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca autoritatile au in evaluare cate trei localitati din judetele Arges si Brasov, unde, daca va fi necesar, va fi dispusa masura carantinarii, intrucat, a explicat el, odata cu intrarea in vigoare a legii, exista posibilitatea de a impune carantina zonala pentru comunitati locale sau pentru zone, conform Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Nu exista niciun judet in situatia de a fi carantinat, dar exista localitati pe care le avem sub observatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, la finalul discutiei cu prefectii ca nu exista niciun judet in situatia de a fi carantinat in momentul de fata, dar ca exista localitati pe care autoritatile le au sub observatie, g4media.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )