Libnet.ro
watchshop.ro

13:45

LUDOVIC ORBAN: Romania poate sa elimine dependenta de gazul rusesc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Romania poate sa elimine dependenta de gazul rusesc

Deputatul neafiliat Ludovic Orban afirma ca Romania poate sa elimine dependenta de gazul rusesc, sa-si asigure consumul din productia interna si sa devina exportator net de gaz natural intr-un timp relativ scurt, punctand ca exista zacaminte importante in care trebuie sa inceapa exploatarea. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban a gasit solutia pentru a elimina gazul rusesc: productia interna

Fostul premier Ludovic Orban sustine ca Romania poate sa scape de dependenta de gazul rusesc si sa-si asigure consumul din productia interna. Potrivit lui Ludovic Orban, in primele noua luni ale anului 2021 importurile de gaze naturale ale Romaniei au crescut cu 60% fata de cele din 2020, iar aproximativ 30% din gazul consumat provine .

LUDOVIC ORBAN: Solicit coalitiei de guvernare sa renunte complet la ideea certificatului verde

Fostul presedinte al PNL Ludovic Orban anunta ca incepand de astazi si-a reluat activitatea obisnuita, dupa ce pe 5 ianuarie a fost diagnosticat cu COVID-19, si cere coalitiei de guvernare sa renunte complet la ideea certificatului verde, potrivit Agerpres.

Ludovic Orban a avut COVID-19: Cel mai probabil, am fost infectat cu Omicron Solicit coalitiei de guvernare sa renunte complet la ideea certificatului verde

Deputatul Ludovic Orban a anuntat ca a fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2 in 5 ianuarie si spune ca, cel mai probabil, a fost infectat cu varianta Omicron. in tot acest context, fostul premier a indemnat .

Ludovic Orban a avut COVID-19: M-am imbolnavit desi sunt vaccinat si cu doza a treia

Ludovic Orban, a anuntat, vineri, ca a avut Covid-19. M-am imbolnavit desi sunt vaccinat si cu doza a treia, administrata in octombrie 2021 si respect regulile de protectie sanitara. Nu am avut o forma grava, anunta fostul lider al PNL.

Ludovic Orban: Am lipsit din spatiul public fiindca am avut Covid, o forma usoara Solicit renuntarea la Certificatul verde

Ludovic Orban spune ca a lipsit din spatiul public in ultima perioada fiindca, pe 5 ianuarie, a fost diagnosticat cu Covid la testul PCR. Politicianul spune ca este vaccinat si cu o a treia doza, ca a facut o forma usoara care nu a necesitat spitalizare, probabil Omicron, si cere Coalitiei de guvernare sa renunte complet la ideea Certificatului Verde.

carturesti.ro

actualitate, 13:45

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1649 seconds )