Libnet.ro
UNICEF

19:16

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora dupa cresterea alarmanta a numarului de infectari cu coronavirus

Premierul Ludovic Orban a facut luni declaratii dupa cresterea alarmanta a numarului de cazuri din ultima vreme. Acesta sustine ca nu se doreste impunerea unor noi masuri de restrictie, insa este important ca populatia sa respecte regulile impuse de autoritati.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Unitatea modulara de la Spitalul Elias va putea primi pacienti

Spitalul Elias din Capitala va putea primi, de martea viitoare, pacienti la terapia intensiva, a anuntat Ludovic Orban, dupa vizitarea spitalului modular de la Spitalul de Urgenta Elias.

Cand vor fi majorate alocatiile copiilor. Premierul Ludovic Orban a anuntat deja ca acestea nu pot fi dublate

Alocatiile copiilor vor fi majorate de la 1 august 2020, dar nu dublate, a anuntat premierul Ludovic Orban in data de 16 iulie, dupa o sedinta a conducerii centrale a PNL. Precizarile prim-ministrului vin in.

Tarom, decizie de ultima ora. Ce se intampla cu zborurile din Romania

La fel ca multe alte servicii, datorita crizei si, din pacate, a evolutiei negative a actualei pandemii, companiile aeriene au fost nevoite sa amane sau chiar sa anuleze anumite zbori, fie interne, fie internationale. Compania Nationala Tarom a facut astazi un anunt cu privire la anumite zboruri internationale. Tarom, decizie de ultima ora care afecteaza .

Gabriela Firea, decizie de ultima ora. A activat de urgenta

Gabriela Firea, primarul General al Bucurestiului, a hotarat activarea, in regim de urgenta, a spitalului modular, o sectie externa a spitalului Victor Babes. Acesta a fost construit in urma cu doua luni de Compania Municipala de Consolidari a Primariei Capitalei, avand in vedere evolutia pandemiei de coronavirus. Gabriela Firea, decizie soc. A activat de urgenta .

LUDOVIC ORBAN: Nu ne dorim sa ajungem in situatia in care sa discutam de amanarea alegerilor

Premierul Ludovic Orban afirma ca o decizie privind organizarea sau amanarea alegerilor locale nu tine exclusiv de Executiv sau de PNL, insa sustine ca Guvernul este pregatit de orice masura pentru a apara sanatatea publica.

Ludovic Orban, anuntul trist despre revenirea la starea de urgenta: in mod clar, de acum incolo se aplica legea

Ludovic Orban a anuntat in cursul serii de luni conditiile in care restrictiile zonale vor fi reintroduse. De asemenea, premierul a vorbit si despre cei aproape 1000 de pacienti testati pozitiv, care au cerut sa fie externati sau au refuzat internarea. Cand vom reveni la masuri restrictive noi Premierul Romaniei a vorbit ieri despre limita maxima .

Ludovic Orban: Avem 840 de locuri ATI in spitalele Covid si 297 de persoane internate

Premierul Ludovic Orban a anuntat marti ca exista 840 de locuri in sectiile de ATI din tara in spitale Covid sau de suport Covid si in prezent sunt internati 297 de pacienti, mentionand ca trebuie crescuta capacitatea, precizand ca problemele legate de lipsa locurilor la ATI sunt determinate de distribuirea cazurilor.

Ne intoarcem la restrictii! Ludovic Orban: Introducem carantina locala la peste 1.200 de cazurizi

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni seara, ca autoritatile vor fi obligate sa introduca restrictii zonale daca se ajunge la peste 1. 200 de noi infectii cu coronavirus pe zi. Prim-ministrul a mai declarat ca sunt aproape 1. 000 de oameni care au fost confirmati cu Covid-19, dar s-au externat in urma vidului legislativ.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )