Libnet.ro
UNICEF

07:45

LUDOVIC ORBAN: E important sa ne asiguram ca orice posibil purtator de virus respecta masurile de izolare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: E important sa ne asiguram ca orice posibil purtator de virus respecta masurile de izolare

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, dupa videoconferinta cu prefectii, ca a cerut concentrare, mobilizare si responsabilitate. E important sa ne asiguram ca orice posibil purtator de virus respecta masurile de izolare, e tratat medical si nu pune in pericol sanatatea celorlalti. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, despre persoanele depistate pozitiv cu noul coronavirus: Sfatul meu pentru romani e sa nu stea 48 de ore in izolare, ci macar 5 zile

Ludovic Orban a anuntat la finalul videoconferintei cu prefectii ca a dat un mesaj de mobilizare autoritatilor din teritoriu pentru a se organiza eficient. Premierul a spus ca orice posibil purtator de virus trebuie sa respecte izolarea. Sfatul meu pentru romani e sa nu stea 48 de ore, sa stea macar 5 zile, pentru a fi in afara oricarui pericol, a subliniat premierul.

Ludovic Orban, reactie acida dupa moartea persoanelor cu COVID-19 care au refuzat internarea: Cum sa isi asume Guvernul?

Premierul Ludovic Orban a transmis in cursul serii de joi ca Guvernul nu este responsabil pentru decesul persoanelor care au refuzat internarea sau a celor care au cerut externarea din spital. Potrivit acestuia, raspunzatoare pentru aceste evenimente nefericite este Curtea Constitutionala care a impus aceasta decizie. Obiectivul nostru este sa asiguram dreptul la sanatate si .

Ludovic Orban: Daca legea privind carantina si izolarea se adopta, vom avea capacitatea de a reduce numarul de imbolnaviri cu coronavirus (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban si-a manifestat speranta ca, in sfarsit, legea privind carantina si izolarea va fi adoptata in plenul Senatului. in opinia sa, au fost eliminate orice posibile chichite ce puteau face.

Ludovic Orban, apel catre populatie. Ce le cere acum romanilor

In lipsa legii care sa reglementeze izolarea si carantina, Ludovic Orban apeleaza la latura emotionala si ii roaga pe cei care au fost infectati cu coronavirus sa stea in spitale macar cinci zile. Vezi un pic mai jos apelul premierului catre populatie. Ludovic Orban, apel catre populatie. Ce le cere acum romanilor infectati cu coronavirus .

LUDOVIC ORBAN: Izolarea unei persoane bolnave este o masura care pazeste restul societatii

Premierul Ludovic Orban sustine ca plenul Senatului ar putea adopta azi proiectul legii privind carantinarea si izolarea in timpul epidemiei. in urma discutiilor cu presedintele Senatului - Robert Cazanciuc, Ludovic Orban a declarat:.

Ludovic Orban, huiduit de protestatari. Tocmai anunta candidatii la alegerile locale

Presedintele PNL, pe nume Ludovic Orban, a fost huiduit in aceasta dimineata de catre protestatarii adunati in fata sediului partidului, nemultumiti fiind de legea privin carantinarea si izolarea individuala. Ludovic Orban, huiduit de protestatari Astfel, protestatarii au strigat sloganuri, in timp ce premierul anunta ca liberalii si-au stabilit candidatii la alegerile locale din majoritatea judetelor, .

LUDOVIC ORBAN: Alegerile organizate in alte tari nu au avut impact negativ asupra sanatatii

Premierul Ludovic Orban a declarat, referitor la desfasurarea alegerilor locale pe 27 septembrie, in aceasta perioada cand cresc cazurile de infectare cu noul coronavirus, ca au fost si alte state care au organizat alegeri, cum ar fi Polonia si Croatia si nu au rezultat efecte negative asupra sanatatii.

Ludovic Orban compara USR cu FSN: Vand slogane! Sunt populisti, pun stampile, manipuleaza

Premierul Ludovic Orban a criticat in termeni duri USR, partenerul pe care ar trebui sa guverneze dupa alegerile parlamentare programate in iarna. Orban a comparat USR cu FSN.

LUDOVIC ORBAN: Intensitatea atacurilor din partea USR, la fel de mare ca din partea PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca liberalii isi doresc o formula comuna de sprijin al candidatilor si la Primaria Capitalei si la primariile de sector atat cu USR-PLUS, cat si cu PMP, insa sustine ca in cursul negocierilor trebuie tinut cont de criterii precum forta politica a fiecarui partid si modul in care sunt clasati posibilii candidati in sondajele de opinie. El acuza ca intensitatea atacurilor din partea USR este la fel de mare ca atacurile din partea PSD si sustine ca cei din Uniunea Salvati Romania trebuie sa se hotarasca in ceea ce priveste relatia cu PNL.

Ludovic Orban, despre persoanele decedate dupa ce au refuzat internarea: Cum sa isi asume Guvernul?!

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a transmis joi ca Guvernul nu isi poate asuma decesele persoanelor care si-au pierdut viata la scurt timp dupa externarea din spital sau tocmai din cauza ca au refuzat internarea. Deciziile lor au fost luate ca urmare a deciziei CCR, a mai spus Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )