Libnet.ro
carturesti.ro

00:05

Lukasenko cere bani de la UE pentru repatrierea migrantilor aflati in Belarus

Adevărul Adevărul,
Lukasenko cere bani de la UE pentru repatrierea migrantilor aflati in Belarus

Aleksandr Lukasenko a cerut joi Uniunii Europene sa plateasca pentru repatrierea migrantilor din Orientul Mijlociu aflati la el in tara. continuă pe Adevărul

Sunt sau nu bani pentru pensii si alocatii? Ce spune premierul Nicolae Ciuca

Nicolae Ciuca vine cu detalii despre subiectul ce ii framanta pe romani. Sunt sau nu bani pentru plata la timp pentru alocatii si pensii? Noile explicatii vin dupa ce fostul ministru al Muncii a avertizat ca nu vor mai fi fonduri suficiente. Sunt sau nu suficienti bani pentru pensii si alocatii: explicatiile premierului Nicolae Ciuca .

Ministerul Muncii sustine ca nu mai sunt bani pentru pensiile si alocatiile din luna decembrie 2021. Turcan: Citu s-a preocupat doar sa dea bine in postarile pe Facebook

Ministerul Muncii afirma ca nu mai sunt bani pentru plata pensiilor si a alocatiilor din luna decembrie 2021. Mai exact, incepand cu data de 26 noiembrie, nu vor mai fi bani pentru plata acestora, ministrul .

Ministerul Muncii afirma ca nu mai sunt bani pentru pensiile si alocatiile din decembrie

Incepand cu data de 26 noiembrie nu mai sunt bani pentru plata pentru luna decembrie a pensiilor, a alocatiilor si a altor compensatii, printre care si cele pentru facturile de energie, in cazul in care Ministerul Finantelor nu aproba suplimentarea bugetului ministerului cu aproape 3 miliarde de lei, arata un document al Ministerului Muncii, potrivit Economedia.

Guvernul Slovaciei isi cere scuze pentru sterilizarea fortata a femeilor de etnie roma

Guvernul Slovaciei si-a cerut scuze oficial pentru sterilizarile fortate ale femeilor de etnie roma care au avut loc de-a lungul catorva decenii, scrie dpa.

Schema HoReCa nu primeste bani pentru intregirea bugetului in 2021 (proiect de rectificare)

Ministerul Economiei, care gestioneaza Schema HoReCa si masurile 1 si 2 de ajutoare de stat COVID pentru firme, pierde bani la rectificarea bugetara, in loc sa primeasca credite bugetare in plus, conform proiectului de rectificare a bugetului pe anul 2021.

Cati bani ia Lidia Buble de la Huawei Romania. Artista castiga o gramada de bani pentru promovare

Lidia Buble face bani frumosi si nu doar din muzica. Vedeta promoveaza si brandul Huawei, unul dintre cele mai importante de pe piata de telefoane, tablete si gadgeturi. Pe langa hit-uri, Lidia Buble isi vinde si imaginea. Nu oricui, ci unuia dintre cele mai cunoscute branduri. Lidia Buble a dat lovitura colaborand cu Huawei Huawei .

watchshop.ro

actualitate, 00:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,164 seconds )