Libnet.ro
UNICEF

23:15

Lukasenko Decret

Libnet Ro
Lukasenko amnistiaza 4.500 de condamnati, dar nu include si detinuti politic

Lukasenko amnistiaza 4.500 de condamnati, dar nu include si detinuti politic

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a semnat joi un decret de amnistie, in baza caruia pedepsele a 4. 500 de detinuti sunt comutate sau reduse.

BELARUS: Presedintele Lukasenko amnistiaza 4.500 de condamnati

Presedintele belarus, Aleksandr Lukasenko a semnat astazi un decret de amnistie, in virtutea caruia va comuta sau va reduce pedepsele pentru 4. 500 de persoane, dar nu va include si detinuti politici care au participat la protestele antiguvernamentale in masa din 2020.

Lukasenko spune ca Ucraina greseste cand pune conditii prealabile pentru negocieri cu Rusia Zelenski a exclus prin decret posibilitatea unor discutii cu Putin

Presedintele bielorus Aleksandr Lukasenko a declarat, duminica, ca Ucraina comite o greseala cand pune conditii prealabile pentru negocieri cu Rusia, precum si ca asemenea pre-conditii impiedica inceperea tratativelor, transmite CNN. Aleksandr Lukasenko sustine ca Ucraina greseste cand pune conditii prealabile pentru negocieri cu Rusia .

Dictatorul din Belarus i-a indemnat pe cetateni sa renunte la cafea din cauza cresterii preturilor: Va pot oferi lapte, ceai VIDEO

Presedintele Aleksandr Lukasenko a declarat joi, ca justitia ar trebui sa fie in centrul conceptului de control si reglementare a preturilor din Belarus, dupa ce anterior a dat un decret privind interzicerea scumpirilor.

Belarus: Antreprenori incatusati isi cer scuze pentru cresterea intentionata a preturilor, la o zi dupa ce Lukasenko a decis ca inflatia este ilegala VIDEO

Televiziunea de stat din Belarus arata antreprenori incatusati care isi cer scuze public pentru ca au crescut intentionat preturile la o zi dupa ce presedintele Alexander Lukasenko a semnat un decret care interzice cresterea preturilor in aceasta tara.

VIDEO Efectele interzicerii cresterii preturilor in Belarus. Antreprenori incatusati isi cer public scuze pentru cresterea intentionata a preturilor

Televiziunea de stat din Belarus arata antreprenori incatusati care isi cer scuze public pentru ca au crescut intentionat preturile la o zi dupa ce presedintele Alexander Lukasenko semnase un decret care interzice cresterea preturilor in aceasta tara, potrivit imaginilor care circula pe retelele de socializare.

Lukasenko a interzis inflatia in Belarus: Orice crestere de preturi e interzisa, nu de maine, de azi

Presedintele bielorus Aleksandr Lukasenko a anuntat joi ca a interzis, printr-un decret, cresterea preturilor.

Decret semnat de Aleksandr Lukasenko. Ce interzice in Belarus

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a anuntat, joi, ca a interzis inflatia prin decret in tara sa. Potrivit liderului de la Minsk,orice crestere de preturi este interzisa,.

Lukasenko anunta ca a interzis inflatia in Belarus

Presedintele Aleksandr Lukasenko a interzis printr-un decret cresterea preturilor in Belarus, informeaza dpa.

Presedintele Lukasenko decreteaza sfarsitul inflatiei in Belarus

Presedintele Aleksandr Lukasenko a interzis printr-un decret cresterea preturilor in Belarus.

Lukasenko, mai tare ca legile economiei: a interzis printr-un decret cresterea preturilor in Belarus

Presedintele Aleksandr Lukasenko a interzis printr-un decret cresterea preturilor in Belarus, informeaza dpa. incepand din 6 octombrie, orice crestere de preturi este interzisa. Interzisa!, a spus seful statului joi, intr-o sedinta de guvern, potrivit agentiei de presa oficiale Belta. Nu de maine, de azi, a adaugat el, potrivit agerpres. ro. Lukasenko a precizat ca nerespectarea decretului .

Lukasenko interzice inflatia in Belarus si ameninta cu arestarea imediata

Presedintele Aleksandr Lukasenko a interzis printr-un decret cresterea preturilor in Belarus, informeaza dpa.

Presedintele din Belarus modifica legea pedepsei cu moartea pentru a viza opozitia

Belarus a introdus pedeapsa cu moartea pentru planificarea unui atac sau pentru tentativa de act de terorism, potrivit unui decret publicat miercuri, acuzatii care vizeaza multi activisti ai opozitiei, inclusiv liderul sau in exil, noteaza Euronews. Presedintele Belarus, Alexander Lukasenko, a semnat legea care prevede posibilitatea pedepsei cu moartea pentru o tentativa de act terorist, .

Lukasenko introduce pedeapsa cu moartea pentru tentativa de terorism

Belarusul a introdus pedeapsa cu moartea pentru pregatirea unui atentat sau tentativa de act terorist, potrivit unui decret publicat miercuri si citat de agentii ruse de presa, acuzatii care vizeaza numerosi activisti din opozitie, inclusiv pe sefa in exil a opozitiei, Svetlana Tihanovskaia.

Lukasenko introduce pedeapsa cu moartea pentru tentativa de act terorist Lidera opozitiei Svetlana Tihanovskaia, vizata

Republica Belarus a introdus pedeapsa cu moartea pentru pregatirea de atentat sau tentativa de act terorist, potrivit unui decret publicat miercuri, acuzatii care vizeaza numerosi militanti ai opozitiei, printre care lidera aflata in exil, Svetlana Tihanovskaia, informeaza AFP si Agerpres.

Lukasenko introduce pedeapsa cu moartea pentru tentativa de terorism

Regimul Lukasenko a introdus pedeapsa cu moartea pentru pregatirea unui atentat sau tentativa de act terorist, potrivit unui decret publicat miercuri si citat de agentii de presa din Rusia.

Administratia Biden sugruma economia Belarusului cu noi sanctiuni

Joe Biden a anuntat, luni, ca a semnat un decret executiv prin care sunt impuse noi masuri impotriva regimului Lukasenko din Belarus, in cadrul unei actiuni coordonate cu Marea Britanie si Canada, relateaza Reuters. Tintite sunt economia tarii, prin sanctionarea principalului producator de ingrasamant, si Comitetul Olimpic National.

Lukasenko a semnat un decret care stabileste unde este transferata puterea in caz ca este asasinat

Presedintele Belarusului, Alexander Lukasenko, a semnat un decret ce prevede transferul prerogativelor prezidentiale catre consiliul de securitate al tarii, in caz ca este asasinat sau nu poate sa-si exercite functia, transmite agentia de stat Belta.

Lukasenko gata sa transfere puterea catre consiliul de securitate condus de premier. Care sunt conditiile

Presedintele Belarus Alexander Lukasenko a anuntat sambata ca este gata sa semneze un decret privind transferul puterii prezidentiale catre consiliul de securitate al tarii in cazul in care ar intra in incapacitatea exercitarii atributiilor, informeaza Reuters, citand agentia de stat Belta.

Circa 300 de reprezentanti ai fortelor de ordine din Belarus, decorati cu medalii de Lukasenko

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a semnat un decret prin care a decorat circa 300 de reprezentanti ai fortelor de ordine cu medalii pentru serviciu impecabil.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1562 seconds )