Libnet.ro
carturesti.ro

23:46

Magdalena Andersson

Libnet Ro
Turcia sustine ca nu s-a inregistrat niciun progres in aderarea Suediei la NATO

Turcia sustine ca nu s-a inregistrat niciun progres in aderarea Suediei la NATO

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, estimeaza astazi ca nu s-a inregistrat niciun progres in privinta vointei Suediei de a adera la NATO, in urma unei convorbiri la telefon cu premierul suedez Magdalena Andersson.

Erdogan a vorbit cu premierul Suediei Magdalena Andersson, dar fara rezultat pentru aderarea acesteia la NATO

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a afirmat sambata, dupa o discutie telefonica cu premierul Suediei Magdalena Andersson, ca nu s-a inregistrat niciun progres in ce priveste vointa acesteia de a adera la NATO, informeaza AFP. Suedia trebuie sa ia masuri ce privesc subiecte atat de importante precum lupta impotriva terorismului, a spus Erdogan, chemand la .

Niciun progres privind aderarea Suediei la NATO, anunta Erdogan in urma unei convorbiri cu Andersson

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan estimeaza sambata ca nu s-a inregistrat niciun progres in privinta vointei Suediei de a adera la NATO, in urma unei convorbiri la telefon cu premierul suedez Magdalena Andersson, relateaza AFP.

Certurile interne din Suedia ar putea bloca aderarea la NATO O deputata kurda, in centrul atentiei

Premierul suedez Magdalena Andersson a ridicat mizele intr-o disputa cu opozitia, mutare ce ar putea periclita sansele tarii nordice de a ajunge la un acord cu Turcia privind acceptarea sa in NATO, scrie Bloomberg.

Suedia nu finanteaza si nu inarmeaza organizatii teroriste. Premierul Magdalena Andersson, raspuns la acuzatiile Turciei

Suedia nu finanteaza si nu inarmeaza organizatii teroriste, a declarat prim-ministrul Magdalena Andersson, ca raspuns la afirmatiile Turciei ca este un camin pentru organizatiile teroriste. Nu trimitem bani organizatiilor teroriste si, evident, nici arme, a declarat Andersson la o conferinta de presa la Stockholm, potrivit BBC. Turcia se opune cererilor Suediei si Finlandei de a adera la NATO .

Premierul suedez ii raspunde lui Erdogan, care se opune aderarii Suediei si Finlandei la NATO: Este evident ca nu finantam si nu inarmam organizatii teroriste

Este evident ca Suedia nu finanteaza si nu inarmeaza organizatii teroriste, a declarat miercuri premierul Magdalena Andersson, raspunzand acuzatiilor Turciei potrivit carora Suedia ar gazdui grupari teroriste, relateaza CNN.

Suedia si Finlanda declara ca discutiile cu Turcia privind NATO continua

Prim-ministrul suedez Magdalena Andersson a declarat astazi ca discutiile dintre tarile candidate la NATO, Suedia si Finlanda, pe de o parte, si Turcia, membru NATO, pe de alta parte, cu privire la opozitia Ankarei fata de aderarea lor la alianta nord-atlantica continua.

watchshop.ro

Presedintele SUA anunta ca Suedia si Finlanda indeplinesc toate criteriile pentru a intra in NATO

Presedintele SUA, Joe Biden, a anuntat ca Suedia si Finlanda indeplinesc toate criteriile pentru a intra in NATO. Liderul SUA a facut acest anunt la Casa Alba, stand alaturi de premierul Suediei, Magdalena Andersson, si de presedintele Finlandei, Sauli Niinisto. Presedintele Biden i-a asigurat ca va cere Congresului SUA sa aprobe primirea Suediei si Finlandei .

SAULI NIINISTO: Finlanda va deveni un puternic aliat al NATO

Finlanda va deveni un puternic aliat al NATO si spera o ratificare rapida, a declarat presedintele finlandez, Sauli Niinisto, dupa intalnirea cu omologul sau american, Joe Biden, si premierul suedez, Magdalena Andersson.

SUA sprijina deplin aderarea Suediei si Finlandei la NATO. Biden: Sunt deja printre cei mai apropiati parteneri ai nostri

Presedintele Statelor Unite, Joe Biden, si-a exprimat sprijinul pentru candidatura Suediei si Finlandei la NATO, dupa ce s-a intalnit cu liderii celor doua tari nordice, premierul suedez Magdalena Andersson si presedintele finlandez Sauli Niinisto la Casa Alba, transmite CNN.

Joe Biden ii va primi pe liderii Finlandei si Suediei in contextul aderarii la NATO

Presedintele american Joe Biden se va intalni joi, la Washington, cu presedintele Finlandei, Sauli Niinisto, si cu prim-ministrul Suediei, Magdalena Andersson, pentru a discuta despre candidaturile lor la aderarea la NATO.

Biden ii primeste pe liderii Finlandei si Suediei, in semn de sprijin pentru aderarea la NATO

Presedintele Statelor Unite Joe Biden a afirmat ca sprijina cu fermitate cererile de aderare la NATO ale ambelor tari nordice si a subliniat ca intreaga alianta militara ar beneficia de pe urma aderarii Helsinkiului si Stockholmului. Joe Biden urmeaza sa ii intampine joi pe omologul sau finlandez, Sauli Niinisto, si pe premierul suedez, Magdalena Andersson, la Casa Alba, intr-o manifestare explicita a sprijinului oferit de Washington celor doua natiuni nordice.

Suedia si Finlanda depun miercuri cererile de aderare la NATO

Suedia si Finlanda vor trimite miercuri la sediul NATO din Bruxelles cererile pentru admiterea in Alianta Nord-Atlantica, anunta premierul suedez, Magdalena Andersson, conform cotidianului Le Figaro.

Finlanda si Suedia, sprijin direct de la cel mai puternic stat NATO, dupa reactiile Turciei si Rusiei

Prim-ministrul Suediei, Magdalena Andersson, si presedintele Finlandei, Sauli Niinisto, vor fi primiti la Casa Alba, intr-o manifestare de sprijin a SUA, dupa ce ambele tari au anuntat ca intentioneaza sa adere la NATO.

carturesti.ro

Finlanda si Suedia isi vor depune cererea de aderare la NATO miercuri, afirma premierul suedez Magdalena Andersson

Finlanda si Suedia vor depune cererea de aderare la NATO miercuri, a declarat premierul suedez Magdalena Andersson intr-o conferinta de presa comuna cu presedintele finlandez Sauli Niinisto la Stockholm, relateaza CNN.

Joe Biden se va intalni cu presedintele Finlandei si premierul Suediei, in Washington

Presedintele finlandez, Sauli Niinisto, si premierul finlandez, Magdalena Andersson, vor fi primiti joi, 19 mai, de presedintele american Joe Biden. Anuntul a fost facut de Karine Jean-Pierre, purtatoarea de cuvant de la Washington. Politicienii se vot intalni in Casa Alba in cadrul intalnirii, politicienii vor discuta despre candidaturile Finlandei si Suediei la NATO si despre securitatea europeana, precum si despre sprijinul pentru Ucraina, tara atacata de Rusia, a precizat purtatoarea de cuvant a Casei Albe, citata de Agerpres.

Trei tari nordice isi anunta sprijinul fata de Finlanda si Suedia in cazul unui atac din partea Rusiei in timpul procesului de aderare la NATO

Norvegia, Danemarca si Islanda au semnat luni o declaratie prin care isi exprima sprijinul pentru Finlanda si Suedia in cazul in care cele doua tari ar fi atacate. Norvegia este pregatita sa isi ajute vecinii nordici prin toate mijloacele necesare Premierul norvegian Jonas Gahr Store a declarat ca: impreuna cu Danemarca si Islanda, Norvegia este pregatita sa isi ajute vecinii nordici prin toate mijloacele necesare daca ar fi victimele agresiunii pe teritoriul lor inainte de a obtine statutul de membru al NATO, potrivit Reuters. Totodata, premierul suedez Magdalena Andersson a anuntat ca Suedia va solicita aderarea la NATO. Guvernul a decis sa informeze NATO despre dorinta Suediei de a deveni membra a Aliantei, a declarat luni Andersson intr-o conferinta de presa alaturi de Ulf Kristersson, liderul principalului partid de opozitie suedez. Astfel ca, Suedia si Finlanda si-au anuntat dorinta de a-si depune candidaturile pentru aderare la NATO. De asemenea, presedintele finlandez Sauli Niinisto si premierul Sanna Marin au anuntat, la randul lor, ca Finlanda va solicita aderarea la NATO fara intarziere, conform Digi24. ro. Rusia va raspunde daca infrastructura militara NATO ajunge in Suedia si Finlanda, spune Vladimir Putin .

Klaus Iohannis: Romania saluta decizia Suediei de a solicita aderarea la NATO

Romania sustine pe deplin procesul de aderare la NATO a Suediei, a declarat luni, 16 mai, seful statului, Klaus Iohannis. Romania saluta decizia Suediei de a solicita aderarea la NATO, anuntata astazi de catre premierul suedez, Magdalena Andersson. Romania sustine pe deplin procesul de aderare.

Klaus Iohannis: Romania saluta decizia Suediei de a solicita aderarea la NATO (video)

Romania sustine pe deplin procesul de aderare la NATO a Suediei, a declarat luni, 16 mai, seful statului, Klaus Iohannis. Romania saluta decizia Suediei de a solicita aderarea la NATO, anuntata astazi de catre premierul suedez, Magdalena Andersson. Romania sustine pe deplin procesul de aderare.

VIDEO: Guvernul Suediei a decis in mod oficial sa depuna o cerere de aderare la NATO

Guvernul Suediei a decis in mod oficial sa depuna o cerere de aderare la NATO, a declarat luni, 16 mai, prim-ministrul Magdalena Andersson, punand astfel capat nealinierii militare care a durat tot timpul Razboiului Rece. Pentru a ne consolida securitatea, dar si pentru populatia noastra: Exista atat de multe lucruri in Suedia care merita aparate, .

actualitate, 23:46

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1426 seconds )