Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mai multe cluburi din Sibiu functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu. Inspectorii ISU au dat amenzi de peste 11.000 de lei

România Liberă România Liberă,
Mai multe cluburi din Sibiu functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu. Inspectorii ISU au dat amenzi de peste 11.000 de lei

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Sibiu a descoperit, in weekend, mai multe cluburi care functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu, care au cai de evacuare blocate sau foarte mici, instalatii defecte sau improvizatii. Astfel, au fost date amenzi de peste 11. 000 de lei. continuă pe România Liberă

Trei cluburi din Capitala FUNCTIONEAZA in continuare desi au fost inchise de Politie: Ce amenzi au fost date pentru abateri

O razie organizata in noaptea de sambata spre duminica la cluburile din Capitala scoate la iveala detalii socante. Desi au fost inchise pentru ca incalcau legea, trei cluburi din.

Mai multe ONG-uri au cerut retragerea proiectelor privind justitia din procedura de urgenta si discutarea lor Parlament

Mai multe organizatii nonguvernamentale au cerut luni, la dezbaterea de la Ministerul Justitiei, retragerea OUG privind gratierea si modificarile codurilor penale, discutarea proiectelor in Parlament, dupa ce vor fi facute studii de impact si.

National si Tandarica sunt teatrele bucurestene care au vandut cele mai multe bilete in 2016

National si Tandarica sunt teatrele bucurestene care au vandut cele mai multe bilete in anul 2016, potrivit cifrelor obtinute agentia News. ro de la mai multe institutii de spectacole din Bucuresti. Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti a vandut, in 2016, 160. 000 de bilete, la care se adauga alte cateva zeci de mii de invitatii la spectacolele sale.

Angajari prin reteaua EURES. Cele mai multe posturi vacante, in Malta pentru soferii de autobuz

Angajatorii din 13 state europene pun la bataie peste 700 de locuri de munca pentru romanii care doresc sa lucreze in strainatate. Cele mai multe slujbe sunt in Malta, pentru soferi, si Damenarca, in agricultura.

Mai multe clase la scolile profesionale din Cluj din toamna acestui an: Elevii primesc o bursa de 200 de lei

Reprezentantii inspectoratului Scolar Judetean Cluj au anuntat ca din anul scolar 2018-2018 vor fi 41 de clase profesionale, adica mai multe decat sunt acum.

VIDEO Filmul celui mai mare protest din Capitala din ultimii douazeci de ani: Justitie, nu coruptie

Peste 40. 000 de oameni au iesit duminica seara si au protestat pe strazile din Bucuresti fata de proiectele Guvernului de gratiere si amnistie mascata, marcand probabil cea mai ampla manifestatie din ultimii 20 de ani in Capitala. Multimea a ocupat Piata Universitatii, a pornit in mars spre sediul CNA si cel al Ministerului Justitiei si a ajuns in cele din urma la Guvern - formand o coloana care s-a intins pe cativa kilometri, de la Universitate si pana la Piata Victoriei la un moment dat.

AU GASIT-O! Cum arata CEA MAI GRASA FEMEIE din toate timpurile! (VIDEO)

Cea mai grasa femeie din toate timpurile, a atins greutatea de 725 de kilograme, ne informeazaKanal D! Carol Yager din Statele Unite s-a confruntat cu obezitatea inca din copilarie. La varsta de.

O aplicatie controversata ajuta chinezii sa-si cumpere bilete de tren pentru cea mai mare migratie din lume

Sute de milioane de chinezi merg la familiile lor pentru marea sarbatoare a Anului Nou Chinezesc, iar gasirea unui bilet de tren este foarte complicata. Aparitia unor aplicatii mobile care sa faca mai mari sansele de procurare a unui bilet a bucurat multa lume, insa aceste aplicatii sunt criticate de multi care spun ca soft-urile sunt un mijloc de a trisa si fac ca pretul biletelor sa creasca. Atat de multi oameni calatoresc in aceste zile cu masina, trenul si autobuzele in China, incat evenimentul este denumit cea mai mare migratie din lume.

Trei cluburi din Sectorul 2, amendate cu 7.000 de lei

Trei cluburi care au fost inchise zilele trecute de Primaria Sectorului 2 pentru ca functionau ilegal au fost sanctionate, din nou, pentru ca nu au respectat masura suspendarii activitatii.

Trei cluburi din sectorul 2, amendate pentru ca inca functionau desi le fusese suspendata activitatea

Trei cluburi care au fost inchise zilele trecute de Primaria Sectorului 2 pentru ca functionau ilegal au fost sanctionate, din nou, pentru ca nu au respectat masura suspendarii activitatii, informeaza News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )