Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maia Sandu

Libnet Ro
Reactia lui Josep Borrell la amenintarile lui Lavrov cu privire la repetarea scenariului ucrainean in Rep. Moldova

Reactia lui Josep Borrell la amenintarile lui Lavrov cu privire la repetarea scenariului ucrainean in Rep. Moldova

Seful diplomatiei UE sustine ca declaratiile lui Lavrov, prin care a amenintat Rep. Moldova cu repetarea scenariului ucrainean, iar Maia Sandu vrea sa introduca tara in NATO sau sa o uneasca cu Romania, nu au niciun grad de seriozitate.

Salvatorii moldoveni, in drum spre Turcia. Maia Sandu: Aveti in fata o misiune dificila

Echipajul din Republica Moldova care va participa la operatiunile de cautare si salvare a plecat spre Turcia. Este vorba despre 55 de salvatori cu 12 unitati de tehnica si doi caini.

Maia Sandu, dupa cutremurele din Turcia si Siria: Tragedia prin care trec oamenii din regiunile afectate este de neimaginat Mesajul sau pentru salvatorii trimisi de Republica Moldova (FOTO)

Tragedia prin care trec oamenii din regiunile afectate de cutremurele din Turcia si Siria este de neimaginat, a declarat presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, care le-a transmis un mesaj si celor 55 de salvatori pe care i-a trimis tara sa in misiune pe teritoriul turc.

Raspunsul Chisinaului dupa ce Lavrov a acuzat Occidentul ca vrea ca Republica Moldova sa fie urmatoarea Ucraina

Ministrul de externe al Republicii Moldova, Nicu Popescu, a calificat drept insinuari si o interpretare gresita a faptelor declaratiile omologului sau rus Serghei Lavrov, care a afirmat intr-un interviu ca Maia Sandu ar fi gata de orice de dragul Occidentului, inclusiv pentru unirea cu Romania, iar acest lucru ar putea aduce Republica Moldova in situatia Ucrainei, informeaza IPN. md. Ministrul rus de Externe a mai declarat ca Occidentul a pus ochii acum pe Republica Moldova pentru a avea rolul urmatoarei Ucraine.

Maia Sandu cere eliberarea fostului presedinte georgian Mihail Saakasvili

Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, cere eliberarea fostului sef de stat georgian, Mihail Saakasvili, care se afla in stare critica, informeaza Radio Chisinau, preluat de Agerpres.

Maia Sandu: Romania ne-a fost alaturi ori de cate ori a fost nevoie

Presedinta Republicii Moldova Maia Sandu a multumit Romaniei pentru sprijinul consecvent acordat Chisinaului, in cadrul unei intalniri cu ambasadorul roman Cristian-Leon Turcanu, transmite Radio Chisinau.

Ambasadorul Romaniei la Chisinau a mers la Presedintie: Ce a discutat cu Maia Sandu

Presedinta Maia Sandu a multumit Romaniei pentru sprijinul consecvent acordat Republicii Moldova, in cadrul unei intalniri, joi, cu ambasadorul roman Cristian-Leon Turcanu, transmite Radio Chisinau, citat de agerpres. Maia Sandu apreciaza sprijinul Bucurestiului O noutate excelenta este testarea in perioada urmatoare a punctului comun de trecere a frontierei Leuseni-Albita, pe sensul de intrare in Romania, a spus ea, conform unui comunicat al presedintiei de la Chisinau.

MAIA SANDU: Romania ne-a fost alaturi ori de cate ori a fost nevoie

Presedinta Maia Sandu a multumit Romaniei pentru sprijinul consecvent acordat Republicii Moldova, in cadrul unei intalniri, astazi, cu ambasadorul roman Cristian-Leon Turcanu.

Ce urmareste propaganda rusa prin promovarea temei Maia Sandu, presedinte al Romaniei |ANALIZA

De cateva saptamani, in spatiul public din Romania se discuta despre posibilitatea ca actualul presedinte al Republicii Moldova sa candideze la presedintia Romaniei, tema fiind promovata si de oficiali de la Kremlin.

Fumigenele Moscovei: Maia Sandu, presedinta Romaniei

Ziarul rusesc Pravda, care raspandeste propaganda Kremlinului, scrie ca presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, se pregateste sa candideze la alegerile prezidentiale din Romania, prevazute sa aiba loc in 2024.

Lavrov ameninta Republica Moldova ca ar putea deveni urmatoarea Ucraina. Reactia Chisinaului

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, ameninta Republica Moldova cu scenariul ucrainean si sustine ca Maia Sandu vrea sa introduca tara in NATO sau sa o uneasca cu Romania.

SERGHEI LAVROV, MINISTRU RUS DE EXTERNE: Maia Sandu e nerabdatoare sa adere la NATO si sa se uneasca cu Romania

Occidentul vede Moldova ca pe o noua Ucraina, in timp ce presedintele tarii, Maia Sandu, este nerabdatoare sa adere la NATO si este gata pentru unirea Moldovei cu Romania, a declarat ministrul rus de externe, Serghei Lavrov.

Serghei Lavrov arata spre Republica Moldova si spune ca ar putea avea soarta Ucrainei: Nerabdatoare sa intre in NATO, Maia Sandu e gata de orice

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, acuza Occidentul ca se foloseste de Republica Moldova pentru a slabi Rusia.

Lavrov ameninta din nou Chisinaul: Occidentul a pus ochii acum pe Republica Moldova pentru a fi urmatoarea Ucraina El invoca si Romania

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, ameninta din nou Chisinaul, el declarand ca Occidentul a pus ochii acum pe Republica Moldova pentru a avea rolul urmatoarei Ucraine, in timp ce Maia Sandu, este pregatita, practic, pentru aproape orice, inclusiv pentru unirea cu Romania, conform TVR Moldova, care citeaza Rador .

Kremlinul ameninta Moldova ca va deveni urmatoarea Ucraina, fiindca Maia Sandu e dispusa la orice

Ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a declarat ca Occidentul cauta sa transforme Republica Moldova, fosta republica sovietica, in urmatoarea Ucraina.

Maia Sandu - presedinta Romaniei?

Aceasta tema a infierbantat multe condeie pana acum, mai ales la Bucuresti. Diversi analisti si observatori politici din Romania spun ca ar fi o criza de prezidentiabili.

Sefa guvernului danez a fost primita la Chisinau de Maia Sandu

Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a primit-o astazi la Chisinau pe sefa guvernului danez Mette Frederiksen, dupa o vizita a acesteia in Ucraina.

Mai multi bani de la UE pentru Republica Moldova

UE va spori asistenta macro-financiara pentru Republica Moldova pana la 295 de milioane de euro. Anuntul a fost facut prim-ministrul Danemarcei, Mette Frederiksen, care, in timpul vizitei sale la Chisinau, a avut o intrevedere cu presedinta Republicii Moldova Maia Sandu.

Ce cadouri primeste Maia Sandu in calitate de sef de stat si care ii sunt cele mai dragi

Presedintia Republicii Moldova a publicat un nou raport care arata ce cadouri primeste Maia Sandu, in calitate de sef de stat. Cel mai recent raport se refera la cadourile primite in trimestrul al patrulea al anului 2022. Alte documente similare se refereau la trimestrele 1, 2 si 3 ale anului. Din partea statului roman, Maia .

Fostul presedinte prorus al Republicii Moldova se declara impotriva cresterii cheltuielilor militare

Igor Dodon, fostul presedinte prorus al Republicii Moldova, a criticat astazi decizia guvernului proeuropean al presedintei Maia Sandu de a creste cheltuielile militare in contextul invaziei ruse in Ucraina intr-un moment in care Republica Moldova trece printr-o grava criza economica si politica.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )