Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mailurile Cancelarului

Libnet Ro
Olaf Sholz va fi interogat. Corespondenta cancelarului german, cercetata de oamenii legii

Olaf Sholz va fi interogat. Corespondenta cancelarului german, cercetata de oamenii legii

E-mailurile cancelarului german Olaf Scholz au fost investigate in cadrul unei anchete legate de scandalul CumEx Files, o frauda fiscala privind dividendele, a informat luni cotidianul Hamburger Abendblatt, citat de agerpres. E-mailurile cancelarului german, examinate Potrivit publicatiei, anchetatorii au examinat in martie e-mailurile incepand cu data de 1 ianuarie 2015, cand Olaf Scholz era primar al Hamburgului nord), functie pe care a pastrat-o pana la numirea sa in 2018 ca ministru de finante in guvernul fostului cancelar Angela Merkel.

GERMANIA: E-mailurile cancelarului Olaf Scholz au fost cercetate de politie

E-mailurile cancelarului german Olaf Scholz au fost investigate in cadrul unei anchete legate de scandalul CumEx Files, o frauda fiscala privind dividendele.

E-mailurile cancelarului german Olaf Scholz cercetate de politie

E-mailurile cancelarului german Olaf Scholz au fost analizate in cadrul unei investigatii in scandalul CumEx Files, o frauda fiscala privind dividendele, a informat, luni, cotidianul Hamburger Abendblatt, citat de AFP si news. ro.

E-mailurile cancelarului german Olaf Scholz au fost cercetate de politie

E-mailurile cancelarului german Olaf Scholz au fost cercetate in cadrul unei anchete legate de scandalul CumEx Files, o frauda fiscala privind dividentele.

E-mailurile cancelarului german Olaf Scholz au facut obiectul unei anchete de frauda fiscala

E-mailurile cancelarului german Olaf Scholz au fost investigate in cadrul unei anchete legate de scandalul CumEx Files, o frauda fiscala privind dividendele, a informat luni cotidianul Hamburger Abendblatt, citat de AFP. Anchetatorii au examinat in martie e-mailurile incepand cu data de 1 ianuarie 2015, cand Olaf Scholz era primar al Hamburgului nord), functie pe care .

E-mailurile cancelarului german Olaf Scholz, analizate de politie intr-un urias scandal de evaziune fiscala

Potrivit cotidianului Hamburger Abendblatt, guvernul german investigheaza scandalul Dosarele CumEx, o schema de evaziune fiscala cu dividende. Ancheta se bazeaza pe e-mailurile cancelarului german Olaf Scholz, potrivit AFP.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )