Libnet.ro
UNICEF

10:46

Majorare Salariului

Libnet Ro
PSD: Majorarea salariului minim din ianuarie 2023 este necesara

PSD: Majorarea salariului minim din ianuarie 2023 este necesara

Majorarea salariului minim din ianuarie 2023 este necesara pentru inscrierea Romaniei in calendarul adoptarii salariului minim european, transmit social-democratii.

Cati bani vor primi, de fapt, angajatii, de la 1 ianuarie, cand salariul minim brut va creste la 3.000 de lei

Statul pregateste o majorare a salariului minim pe economie, de la 1 ianuarie 2023, la 3. 000 de lei brut.

Blocaj in coalitie pe tema salariului minim. Nu se mai discuta de o majorare la 3.000 de lei din 1 ianuarie

Discutiile dintre liderii PSD, PNL si UDMR pe tema majorarii salariului minim la 3. 000 de lei s-au blocat. Ce s-ar putea intampla cu salariul minim de la 1 ianuarie .

Ministrul Muncii, Marius Budai: Ne dorim ca acest salariu minim sa intre in vigoare de la 1 ianuarie

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat marti ca spera ca de la 1 ianuarie sa intre in vigoare cresterea salariului minim. De asemenea, cei care castiga peste 3. 000 de lei brut, care deja include suma de 200 de lei neimpozitat ar putea avea o majorare voluntara de inca 200 de lei: .

Majorare voluntara a salariului minim |Doar 9 lei pe zi in plus pentru angajati

Doar 230 de mii de romani, dintre cei un milion care sunt platiti cu salariul minim, au primit majorarea voluntara de 200 de lei. Asta inseamna ca fiecare angajat care a primit majorarea a obtinut 9 lei in plus la fiecare zi de munca.

Marcel Ciolacu: Ma bucur ca partenerii de coalitie au inteles ca majorarea salariului minim la 3.000 de lei e esentiala

Marcel Ciolacu, liderul PSD, sustine ca majorarea salariului minim la 3. 000 de lei este esentiala pentru a sustine si proteja locurile de munca.

Ministrul Finantelor despre majorarea salariului minim brut: Cresterea de 200 de lei va ramane neimpozabila

Ministrul Finantelor, Adrian Caciu, a facut mai multe anunturi astazi, dupa sedinta de Guvern, despre salarii, pensii si impozite.

PSD vrea majorarea salariului minim pe economie la 3000 de lei

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat, astazi, ca sustine majorarea salariului minim pe economie la 3000 de lei. Totodata, liderul social-democrat a calificat liberalizarea preturilor la energie drept o masura imbecila.

Marius Budai: Nu se poate trai cu salariu minim in Romania |Cand se vor aplica majorari

Se impune sa luam masura de majorare a salariului minim, spune ministrul Muncii, Marius Budai, care face apel la intelegere din partea mediului de afaceri.

Marius Budai e de acord cu o majorare a salariului minim

Contextul economic si social impun o masura de majorare a salariului minim, pentru ca in Romania nu se poate trai cu salariul minim, a declarat, sambata, ministrul Muncii, Marius Budai, pentru Digi24. Contextul economic si social impun o masura de majorare a salariului minim. inteleg ceea ce spune mediul de afaceri dar trebuie sa inteleaga .

Budai: Contextul economic si social impun o majorare a salariului minim

Contextul economic si social impun o masura de majorare a salariului minim, pentru ca in Romania nu se poate trai cu salariul minim, a declarat, sambata, ministrul Muncii, Marius Budai.

MARIUS BUDAI: Contextul economic si social impun o masura de majorare a salariului minim

Contextul economic si social impun o masura de majorare a salariului minim, pentru ca in Romania nu se poate trai cu salariul minim, a declarat.

MARIUS BUDAI: Contextul economico-social impune o masura de majorare a salariului minim

Contextul economic si social impune o masura de majorare a salariului minim, pentru ca in Romania nu se poate trai cu salariul minim, a declarat.

Ministrul Muncii: Contextul economic si social impun o masura de majorare a salariului minim

Contextul economic si social impun o masura de majorare a salariului minim, pentru ca in Romania nu se poate trai cu salariul minim, a declarat, sambata, ministrul Muncii, Marius Budai, pentru Digi24.

Premierul Nicolae Ciuca, despre majorarea salariului minim si a pensiilor: Exista vointa, atat la PNL cat si la PSD

Exista vointa politica, atat a PNL cat si la PSD pentru majorarea salariului minim si a pensiilor, spune premierul Nicolae Ciuca.

Marcel Ciolacu, despre salariul minim: Este extrem de clar acum ca trebuie sa-l crestem. Asta spune si UE, nu doar PSD!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat dupa adoptarea salariului minim european de catre Parlamentul European, proiect sustinut de social democrati. Marcel Ciolacu a precizat ca votul dat miercuri este o mare victorie. Marcel Ciolacu, despre adoptarea salariului minim european Presedintele PSD a subliniat ca acum este extrem de clar ca si in Romania trebuie aplicata o majorare.

Marcel Ciolacu, despre salariul minim: Este extrem de clar acum ca trebuie sa-l crestem. Asta spune si UE, nu doar PSD!

Adoptarea salariului minim european, proiect sustinut de social democrati, este o mare victorie, spune Marcel Ciolacu, presedintele PSD care a subliniat ca acum este extrem de clar ca si in Romania trebuie aplicata o majorare.

fanatik.ro: Nou val de scumpiri, efectul masurilor PSD de majorare a salariului minim si a taxelor din energie. Pensionarii primesc 100 de lei sperante, ca pe vremea lui Nea Nicu

Economistii sunt de parere ca ultimele masuri anuntate de PSD, ce prevad o majorare cu 10% a pensiilor, o crestere cu 17% a salariului minim pe economie dar si noi taxe in industria energetica, vor alimenta si mai mult valul inflationist si vor aduce o crestere a preturilor.

IONUT STROE: Pe agenda coalitiei nu a existat o discutie legata de marirea salariului minim pe economie

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a declarat astazi, despre o majorare a salariului minim pe economie la 3. 000 de lei si cresterea pensiilor cu un procent mai mare de 5%, ca pe agenda coalitiei nu a existat o discutie legata de marirea salariului minim pe economie sau o eventuala marire a pensiilor si ca firesc este ca aceste propuneri sa fie insotite de un calcul bugetar si de o disponibilitate prezentata in cadrul coalitiei.

Marius Budai: Salariul minim trebuie sa creasca PSD va propune coalitiei o majorare a pensiilor mai mare decat formula din lege de 5,1%

Marius Budai PSD), ministrul Muncii, a declarat ca salariul minim pe economie trebuie sa creasca, iar pensiile ar trebui sa fie majorate de la 1 ianuarie cu mai mult de 5,1%, cat prevede legea. PSD urmeaza sa prezinte un nou pachet socio-economic saptamana viitoare. Potrivit unor surse citate de Antena 3, este luata in calcul majorarea salariului minim pana la 2. 850 de lei sau chiar 3. 000 de lei.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1662 seconds )