Libnet.ro
UNICEF

22:45

Majorarile Salariale

Libnet Ro
Salariile politistilor s-ar putea majora la rectificare

Salariile politistilor s-ar putea majora la rectificare

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mihai Constantin, a declarat, joi, ca o majorare a salariilor politistilor, prin actualizarea grilei de salarizare dupa Legea 153, urmeaza sa se produca la rectificarea bugetara din acest an. El a fost intrebat, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria, cand vor primi politistii majorarile salariale promise din vara acestui .

Sondaj: Jumatate dintre profesori nu cred in promisiunile guvernantilor privind cresterile de salarii. Cea mai mare dorinta la inceput de an scolar e sa fim coordonati de specialisti, nu de politruci (VIDEO)

Unul din doi profesori nu crede ca guvernantii vor aplica majorarile salariale promise si aproape o treime dintre acestia spun ca situatia lor financiara este precara sau modesta. Potrivit unui sondaj realizat de World Vision si citat de B1 TV, dascalii spun ca situatia este critica in sistemul educational, nu doar la nivelul salarizarii, ci si la implementarea legii invatamantului, la dotarile din scoli si in privinta abandonului scolar.

Nicu Marcu ii cerceteaza disciplinar pe angajatii care au predat documente procurorilor

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Nicu Marcu, si-a majorat salariul cu 32%, mai mult decat dublu fata de majorarile salariale de 15% pe care le-au primit ceilalti angajati din cadrul ASF, ajungand astfel la un salariu de 16. 000 de euro pe luna.

Au crescut salariile acestor romani cu 30%, in timp ce profitul s-a dus in cap: aici nu conteaza eficienta

Foarte multi romani viseaza la salarii de bugetar din prisma faptului ca acestea nu au moarte. Aproape de fiecare data, iesi la pensie din institutiile de stat, majorarile salariale sunt.

Beneficiile pe care le vor avea profesorii in semn de respect si de apreciere. Deca: A fost semnat contractul colectiv de munca in educatie

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a anuntat joi ca a fost semnat contractul colectiv de munca pentru invatamantul preuniversitar, care include noi drepturi pentru profesori, in semn de respect si de apreciere pentru munca pe care o depun in fiecare zi. Aceste beneficii sunt acordate in plus fata de majorarile salariale pe care profesorii le vor primi in perioada urmatoare, conform Ligiei Deca. Amintim ca profesorii au obtinut majorarile salariale, dar si noi drepturi prin contractul de munca in urma grevei de trei saptamani.

Ceferistii vor organiza luni un miting de protest. Care sunt nemultumirile angajatilor feroviari

Sindicalistii din domeniul feroviar au organizat un miting de protest la final de mai, iar pe 26 iunie vor organiza inca unul, incepand cu ora 10, langa Ministerul Transporturilor. Nemultumirile tin, printre altele, de modul cum va fi aplicat de la 1 iulie Statutul personalului feroviar si de majorarile salariale considerate insuficiente, scrie Club Feroviar.

Greva profesorilor mareste salariile preotilor. Cum e posibil

Preotii ar putea beneficia indirect de majorarile salariale obtinute de profesori in urma grevei. Potrivit legii, salariile clericilor sunt calculate pe baza celor ale profesorilor.

OUG privind majorarile salariale ale profesorilor, publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta privind salarizarea personalului din sistemul national de invatamant de stat a fost publicata, luni, in Monitorul Oficial.

OUG privind majorarile salariale din Educatie, publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta 5712 iunie 2023 pentru stabilirea unor masuri privind salarizarea personalului din sistemul national de invatamant de stat a fost publicata, luni, in Monitorul Oficial. Am decis, la nivelul coalitiei si in deplin consens cu liderii de sindicat, ca odata ce avem raspunsul scris din partea dumnealor legat de revenirea la clasa a .

De unde va face rost Guvernul de bani pentru salariile majorate ale profesorilor. Explicatiile ministrului Marius Budai (VIDEO)

Marius Budai PSD), ministrul Muncii, a declarat luni, dupa adoptarea OUG privind majorarile salariale ale profesorilor, ca banii necesari se vor gasi la rectificarea bugetara. Acesta a explicat si de ce pana de curand raportarea salariului debutantului la salariul mediu brut pe tara nu se putea trece in OUG, iar acum, brusc, s-a putut.

Profesorii anunta daca renunta la proteste! Majorarile salariale se regasesc doar in nota de fundamentare

Peste doar cateva ore, vom afla ce se intampla cu greva generala din Educatie. Sindicalisti vor anunta, la ora 10. 00, daca accepta sau nu ultima oferta a Guvernului.

Impactul bugetar al noilor masuri propuse de Guvern este de aproximativ 700 de milioane de lei

Impactul bugetar al noilor masuri propuse duminica de Guvern privind majorarile salariale pentru angajatii din sistemul de educatie este de aproximativ 700 de milioane de lei, suma care se adauga celor 2,2 miliarde de lei prevazute ca impact bugetar odata cu adoptarea Ordonantei 53, pentru stabilirea unor masuri privind salarizarea personalului din sistemul national de invatamant de stat adoptata la 1 iunie.

VIDEO intrebarea despre greva profesorilor la care Ligia Deca a refuzat sistematic sa raspunda Contre cu jurnalistii

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a sustinut, joi, ca din 1 iunie, de la adoptarea Ordonantei de Urgenta privind majorarile salariale in invatamant, si pana acum au renuntat la greva 21. 000 de angajati. Ea a evitat insa sistematic ca raspunda intrebarilor jurnalistilor daca procentul celor aflati in greva a scazut sub 50%, ceea ce ar permite incheierea legala a protestului.

Ministrul Sanatatii nu stie cu cat vor fi marite salariile angajatilor: Nu este important

Alexandru Rafila, ministrul Sanatatii, nu stie cu cat vor fi marite salariile angajatilor din sistemul sanitar, dupa sedinta de Guvern in care a fost aprobat un act normativ privind majorarile salariale.

Ministrul Muncii anunta care este impactul bugetar al ordonantei privind majorarile din Sanatate

Ministrul Muncii, Marius Budai, a transmis, joi, ca Guvernul a aprobat majorari salariale pe anexele 2 si 6 din Legea salarizarii unitare in sistemul bugetar.

Primele probe de la Bacalureat se amana cu doua zile. Cand se vor sustine acestea

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a declarat, joi, dupa sedinta in care Guvernul a adoptat memorandumul privind majorarile salariale acordate personalului din Educatie prin noua Lege a salarizarii ca aceasta decizie raspunde cerintei sindicatelor de a avea un act normativ in Monitorul Oficial. Ea a mai spus ca probele de competente de la Bacalureat se amana pentru zilele de 14-23 iunie, dar datele pentru cele scrise nu se modifica.

Greva din educatie continua. Marius Nistor, lider sindicat: Indiferent cati colegi vor fi in greva, nemultumirea va ramane si va afecta societatea pe termen lung

Guvernul a adoptat un memorandum privind majorarile salariale ale profesorilor, prin noua lege a salarizarii, un act intern al Executivului care nu are valoare si putere legala si care poate fi incalcat. Sindicalistii din educatie sunt in continuare.

Ligia Deca: Am discutat cu sindicatele despre memorandum, reprezinta satisfacerea solicitarii de a avea un act normativ publicat in MO. Ministerul Educatiei continua dialogul pe liniile trasate de premier (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, sustine ca a discutat cu federatiile sindicale din invatamant despre memorandumul adoptat joi de Guvern cu privire la majorarile salariale si ca acesta reprezinta satisfacerea solicitarii de a avea un act normativ publicat in Monitorul Oficial. Declaratia sa vine in contrast cu spusele lui Augustin Zegrean, fost presedinte CCR, care se arata de parere ca memorandumul nu are valoare normativa.

Ligia Deca: A fost aprobata aprobata Declaratia privind politica de salarizare a personalului invatamant

Ministrul Educatiei, Ligia Deca a anuntat joi ca fost aprobata aprobata in sedinta de Guvern Declaratia privind politica sectoriala de salarizare a personalului din sistemul national de invatamant, ea precizand ca toate categoriile de personal din invatamant beneficiaza si vor beneficia de respectul pe care il merita si de majorarile salariale cuvenite.

LIVE VIDEO Guvernul a adoptat memorandumul prin care vrea sa opreasca greva profesorilor Ciuca: Sunt convins ca dascalii inteleg apelul la ratiune si incredere pentru a inceta aceasta greva

Guvernul adopta, in sedinta de joi, memorandumul privind majorarile salariale ale personalului din Educatie prin noua lege a salarizarii, prin care vrea sa opreasca greva profesorilor, aflata in cea de a treia saptamana. Sindicatele nu renunta insa la protest, iar pentru vineri au anuntat un nou miting in Capitala, la care asteapta 20. 000 de oameni. Sunt convins ca dascalii inteleg apelul la ratiune si incredere pe care il fac de la masa Guvernului pentru a inceta aceasta greva, a spus premierul Nicolae Ciuca. Greva din Educatie continua: Un nou miting cu 20. 000 de oameni, anuntat pentru vineri in Bucuresti.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )