Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mama Luizei Melencu, decizie de ultim moment. Pe numele sau s-ar putea emite mandat de aducere

Adevărul Adevărul,
Mama Luizei Melencu, decizie de ultim moment. Pe numele sau s-ar putea emite mandat de aducere

Monica Melencu trebuie sa se prezinte joi, 26 septembrie 2019, la Bucuresti, la sediul DIICOT, unde a fost citata. Femeia a luat deja o decizie. continuă pe Adevărul

Mama Luizei Melencu, gest disperat. Ce face femeia, convinsa ca fiica ei este in viata

Mama Luizei Melencu, victima Caracal, a facut un gest disperat. Ce face femeia, fiind convinsa ca fiica ei este in viata? Monica, mama Luizei Melencu, a facut un gest disperat Procurorii DIICOT s-au intors acasa la familia Melencu, pentru a recolta probele ADN. Monica, mama Luizei, fata disparuta in luna aprilie a anului curent, a .

Mama Luizei Melencu acuza musamalizare in cazul lui Gheorghe Dinca: Pot sa ma aresteze, nu dau probe ADN

Un nou scandal a izbucnit in cazul Caracal. Procurorii au luat mandat si vor sa obtina cu forta ADN de la mama Luizei Melencu, dupa ce Monica Melencu a refuzat luni searasa dea de buna voie probe.

DIICOT a obtinut autorizare pentru a preleva probe biologice de la mama Luizei Melencu

Procurorii DIICOT vor preleva probe biologice de la mama Luizei Melencu, pentru efectuarea unei noi .

Mama Luizei Melencu a refuzat sa accepte prelevarea de probe biologice: Politistii au obtinut in cele din urma un mandat judecatoresc

Mama Luizei Melencu, una dintre fetele disparute in seria rapirilor din Caracal, n-a vrut sa accepte prelevarea de probe biologice dispusa de procurorii DIICOT, dar chiar si asa politistii din cadrul BCCO.

DIICOT a obtinut un ordin judecatoresc pentru a prevala probe biologice de la mama Luizei Melencu. De ce a refuzat femeia procedura

Procurorii DIICOT vor preleva probe biologice de la mama Luizei Melencu, pentru efectuarea unei noi expertize judiciare genetice, ei obtinand in acest sens o autorizare de la un judecator de la Tribunalul Bucuresti.

Cazul Caracal. Procurorii merg cu mandat pentru a preleva probe ADN de la mama Luizei. Initial, femeia a refuzat procedura

Anchetatorii care instrumenteaza cazul Caracal au mers luni acasa la mama Luizei Melencu pentru prelevarea de probe biologice pentru o noua expertiza genetica, insa femeia a refuzat procedura, dupa ce s-a consultat cu avocatul. in aceste conditii, procurorii au obtinut mandat de la Tribunalul Bucuresti, iar marti vor merge din nou la locuinta Monicai Melencu, pentru a preleva probele.

Cazul Caracal. Mama Luizei: Nu voi da noi probe biologice nici cu mandat Noi acuzatii aduse anchetatorilor

Mama Luizei Melencu, tanara de 18 ani disparuta din luna aprilie, pe care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o, spune ca nu va permite, chiar daca procurorii au obtinut mandat, sa ii fie recoltate probe biologice pentru o noua expertiza genetica. Femeia sustine ca anchetatorii ar vrea sa planteze noile probe in oasele gasite la marginea padurii, pentru a declara inchis cazul Luizei.

Mama Luizei, citata pentru prelevarea probelor ADN: Nu ne-au explicat de ce e nevoie de noi probe

Mama Luizei Melencu a primit decizia care o obliga sa accepte ca anchetatorii sa-i preleveze noi probe ADN pentru expertizele genetice. Documentul i-a fost inmanat chiar de catre ofiterii de la Crima Organizat.

DIICOT cere ajutorul FBI pentru a stabili profilul genetic al Luizei Melencu. Mama fetei, citata pentru prelevarea probelor biologice, pe care o refuzase initial

DIICOT cere asistenta din partea FBI pentru a stabili profilul genetic al Luizei Melencu, una dintre fetele disparute in tragedia din Caracal, in contextul in care analiza solicitata nu poate fi efectuata in.

Ancheta in cazul Luizei Melencu din Caracal: mama victimei, procurorii si legistii se suspecteaza reciproc

In timp ce parintii Luizei Melencu, tinera de 18 ani din Caracal, considerata cea de-a doua victima a lui Gheorghe Dinca, refuza sa mai colaboreze cu procurorii, acestia la randul lor au anuntat ca nu vor sa mai lucreze in acest caz cu medicii de la Institutul de Medicina Legala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )