Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Manchester City, pas urias spre titlul din Premier League

Online Sport Online Sport,
Manchester City, pas urias spre titlul din Premier League

Echipa pregatita de Pep Guardiola a obtinut victoria in meciul cu a doua clasata Chelsea, scor 1-0 0-0). continuă pe Online Sport

VIDEO Manchester City, tot mai aproape de titlul din Premier League - Kevin de Bruyne a inscris un gol superb (1-0 vs Chelsea)

Manchester City a castigat derbiul cu Chelsea etapa a XXII-a), scor 1-0, si are un avans impresionant in fruntea clasamentului din Premier League.

Lovitura crunta pentru Simona Halep. Este un pas urias in spate pentru ea

Simona Halep, este, fara dar si poate, una dintre cele mai cunoscute jucatoare de tenis la nivel mondial. Milioane de oameni o urmaresc pe aceasta si asteapta cu sufletul la gura ca ea sa mai marcheze cate o reusita. Cu toate acestea, romanca a primit o lovitura dura, chiar la inceputul anului 2022. Ce s-a .

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1679 seconds )