Libnet.ro
UNICEF

23:15

Marcel Bolos

Libnet Ro
Barometrul vizibilitatii ministrilor: Bolos, Rafila si Predoiu sunt pe podium Cine sunt cei mai discreti membri ai Guvernului

Barometrul vizibilitatii ministrilor: Bolos, Rafila si Predoiu sunt pe podium Cine sunt cei mai discreti membri ai Guvernului

Cei mai vizibili ministri ai cabinetului Ciolacu in luna august au fost Marcel Bolos, Alexandru Rafila si Catalin Predoiu, releva o analiza realizata de News. ro si de Agentia de monitorizare Klarmedia, pe baza monitorizarii presei scrise si online. Trei membri ai Cabinetului au sub 1. 000 de mentiuni in presa scrisa si online.

Romania a primit banii din PNRR. Bolos: peste 2,7 miliarde de euro au intrat in tara

Comisia Europeana a virat Romaniei o suma de peste 2,76 de miliarde de euro, bani veniti prin PNRR, scrie ministrul finantelor, Marcel Bolos, pe pagina sa de Facebook . Aceasta suma a fost data Romaniei pentru ca tara noastra a indeplinit 49 de.

Marcel Bolos: CE a virat Romaniei banii aferenti Cererii II de plata din PNRR

Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, anunta, vineri, ca au fost virati Romaniei, de catre Comisia Europeana, banii aferenti Cererii de plata II din PNRR, respectiv peste 2,7 miliarde de euro.

Guvernul vrea sa adune bani de pretutindeni. Dupa oameni si bancile vor plati in plus, iar redeventele vor fi majorate

Impozitul de 2% pe cifra de afaceri a bancilor pe o perioada de doi ani va avea un impact de 350 milioane lei, iar aditionalitatea la companiile de petrol si gaze naturale, de 0,5% din cifra de afaceri, va aduce alte 600 de milioane de lei, a afirmat miercuri ministrul Finantelor, Marcel Bolos. Aceasta masura .

Marcel Bolos: Impozitul de 2% pentru banci ar urma sa aduca la buget 350 de milioane de lei

Potrivit ministrului Finantelor, Marcel Bolos, impozitul de 2% pe cifra de afaceri care ar urma sa fie aplicat banzilor pe o perioada de doi ani ar urma sa aduca la bugetul de stat o suma importanta.

Cat vor creste pensiile in Romania, de la 1 ianuarie. Pensionarii se vor bucura

Sistemul public de pensii va trece printr-o serie de schimbari. Marcel Bolos e de parere ca aceste noi modificari vor aduce o serie de beneficii pensionarilor. Noua lege a pensiilor prevede si o crestere a venitului pentru cei 5 milioane de pensionari. Cu cat vor creste pensiile? Prin ce schimbari va trece sistemul de pensii? .

Bolos, despre amendamentul privind Pilonul II de pensii: Discutam despre un document cu caracter neoficial si facem in jurul lui un capat de tara Taxa de 2% aplicata bancilor va aduce 350 milioane lei

Ministrul Finantelor Marcel Bolos a declarat, referitor la amendamentul la legea privind masurile fiscale care prevedea o nationalizare a Pilonului II de pensii, ca este vorba despre un document cu caracter neoficial si facem in jurul lui un capat de tara.

Se schimba legea pensiilor! Marcel Bolos, anunt despre majorarea veniturilor seniorilor

Se schimba legea pensiilor! Ministrul Finantelor explica algoritmul pentru cresterea veniturilor pensionarilor si faptul ca majorarea va veni si in urma masurilor fiscale.

Marcel Bolos; Nu se pune problema nationalizarii Pilonului II

Ministrul Finantelor Marcel Bolos a declarat, referitor la amendamentul la legea privind masurile fiscale care prevedea o nationalizare a Pilonului II de pensii, ca este vorba despre un document cu caracter neoficial si facem in jurul lui un capat de tara.

Marcel Bolos: Masura impozitului de 2% aplicat bancilor va aduce 350 milioane lei in plus la buget

Ministrul Finantelor Marcel Bolos a precizat, despre amendamentul acceptat la legea privind masurile fiscal-bugetare pe care Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament, si anume impozitul aplicat bancilor pe cifra de afaceri de 2% pentru o perioada de 2 ani 2024-2025) si apoi o revenire la 1%, din 2026, va aduce 350 milioane lei in plus la buget.

Marcel Bolos: Eliminarea inechitatilor din sistemul de pensii si reasezarea pensiilor, doua cerinte fundamentale in jalonul din PNRR. Ele duc la o crestere a pensiilor (VIDEO)

Eliminarea inechitatilor din sistemul de pensii si reasezarea pensiilor reprezinta doua cerinte fundamentale in jalonul din PNRR, a afirmat ministrul Finantelor, Marcel Bolos, miercuri, in cadrul unor declaratii de presa.

Bolos: Ideea nationalizarii Pilonului II de pensii este sora cu nebunia

Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, subliniaza ca desfiintarea Pilonului II de pensii ar fi o sora cu nebunia. Observatia ministrului vine in urma unui scandal in Coalitie provocat de introducerea unui amendament care desfiinta obligativitatea contributiei.

Zilele lui Bolos la sefia Finantelor sunt numarate. Ce ii nemultumeste pe liderii Coalitiei

Ministrul de Finante, Marcel Bolos, se afla in dizgratia atat a conducerii PNL, cat si a PSD, fiind asteptata in perioada urmatoare o demisie a acestuia, in caz contrar fiind luata in calcul o demitere.

Ministrul de Finante s-a intalnit cu reprezentantii FMI, care au transmis avertizari asupra situatiei in care se afla Romania

Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, atrage atentia intr-o postare pe Facebook asupra avertizarilor transmise de Fondul Monetar International FMI) referitoare la reducerea deficitului bugetar si la masurile suplimentare pe care trebuie sa le ia Romania pentru combaterea evaziunii. Ne-au apreciat eforturile de a implementa reforme si politici economice responsabile, dar au subliniat: Aveti nevoie de sustenabilitate .

Cresc pensiile pentru acesti romani! Ministrul Finantelor explica algoritmul pe care se bazeaza majorarile: Vor fi in plus 16 miliarde de lei

In cursul serii de marti, ministrul Finantelor, Marcel Bolos, a oferit detalii cu privire la sistemul de crestere a pensiilor si sursele de finantare pentru acestea. Mai mult, oficialul a oferit o perspectiva detaliata asupra metodologiilor de calcul a pensiilor propuse de Guvern in proiectul pentru noua lege a pensiilor. Cine sunt beneficiarii cresterii pensiilor? .

Bolos, despre incercarea de introducere a amendamentului privind Pilonul II de pensii: Este sora cu nebunia

Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, afirma ca banii cotizati de cei peste 8 milioane de salariati din Romania la fondurile private de pensii acolo raman, potrivit News. ro.

Ministrul Finantelor explica algoritmul pentru cresterea pensiilor: Banii de acolo vor veni

Marcel Bolos, ministrul Finantelor, a comentat metodologiile de calcul a pensiilor luate in calcul de Guvern in proiectul pentru noua lege a pensiilor si a explicat de unde vin banii care vor fi folositi pentru cresterea pensiilor.

Companiile de petrol si gaze platesc mai putini bani la stat |Marcel Bolos: Este un capat de tara?

Prezent in platou Antena 3 CNN, Marcel Bolos a vorbit despre motivul pentru care a fost micsorata taxa de afaceri pentru companiile de petrol si gaze de la 1 la 0,5%.

Marcel Bolos, detalii despre amendamentul privind banii romanilor din Pilonul II de pensii: Nu a urmat calea oficiala, deci practic el nu a ajuns sa fie discutat in comisii

Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, a oferit marti seara detalii despre amendamentul privind nationalizarea Pilonului 2 de pensii care a fost retras din proeictul de lege privind masurile fiscale dupa ce a creat reactii virulente. Noi detalii despre amendamentul privind pilonul II de pensii Marcel Bolos a spus la Antena 3 CNN ca amendamentul a fost propus de un secretar de stat in Ministerul Finantelor din partea PSD, Daniela Pescaru.

Bolos, despre amendamentul privind o nationalizare a Pilonului II de pensii: Am vazut amendamentul astazi

Gina Vacariu, realizator Antena 3 CNN, l-a intrebat, marti, pe ministrul de Finante Marcel Bolos despre amendamentul la proiectul de lege privind masurile fiscale care prevede o nationalizare a Pilonului II de pensii.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0.227 seconds )