Libnet.ro
UNICEF

13:31

Marcel Bolos

Libnet Ro
Marcel Bolos si Elisa Ferreira, in vizita in Valea Jiului

Marcel Bolos si Elisa Ferreira, in vizita in Valea Jiului

La o zi dupa semnarea Acordului de Parteneriat dintre Guvernul Romaniei si Comisia Europeana, care va deschide calea pentru investirea a peste 31 de miliarde de euro din Politica de coeziune in Romania, in ciclul financiar 2021-2027, comisarul european pentru Coeziune si Reforma, Elisa Ferreira, a vizitat Valea Jiului.

MARCEL BOLOS: Este nevoie de implicarea tuturor in atragerea fondurilor europene

Ministrul Investitiilor si Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a declarat astazi, la Petrosani, ca este nevoie de implicare din partea tuturor in atragerea de investitori si crearea de noi locuri de munca, pentru a putea accesa astfel fondurile nerambursabile prevazute prin programele europene.

MARCEL BOLOS: Acordul de parteneriat cu CE marcheaza descentralizarea si autonomia financiara

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, a afirmat, astazi, ca Acordul de Parteneriat 2021-2027 dintre Comisia Europeana si Romania este un document de o importanta cruciala pentru tara noastra.

Acordul de Parteneriat 2021-2027 dintre Comisia Europeana si Romania, semnat de Ciuca: Pas important pentru dezvoltarea Romaniei

Acordul de Parteneriat 2021-2027 dintre Comisia Europeana si Romania a fost semnat, miercuri, la Alba Iulia, de comisarul european pentru Coeziune si Reforme, Elisa Ferreira, prim-ministrul Nicolae Ciuca si ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos.

Acordul de Parteneriat 2021-2027 dintre Comisia Europeana si tara noastra a fost semnat astazi

Acordul de Parteneriat 2021-2027 dintre Comisia Europeana si Romania a fost semnat, astazi, la Alba Iulia, de comisarul european pentru Coeziune si Reforme, Elisa Ferreira, prim-ministrul Nicolae Ciuca si ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos.

Marcel Bolos: Sunt in pregatire 21 de proiecte pentru dezvoltarea retelelor de apa si canalizare

Ministrul Marcel Bolos, a transmis, luni, ca sunt in pregatire 21 de proiecte in valoare totala de 4,5 miliarde de euro pentru dezvoltarea retelelor de apa si canalizare pe fonduri europene.

Bolos: Pensiile speciale trebuie sa ramana. Le au si alte state europene

Pensiile speciale trebuie sa ramana, sustine Marcel Bolos, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, declarand ca si alte state europene au astfel de pensii.

VIDEO - MARCEL BOLOS, MINISTRUL INVESTITIILOR SI PROIECTELOR EUROPENE: Vom construi parcuri fotovoltaice pe terenurile ADS

Autoritatile centrale sunt preocupate in aceasta perioada de atingerea tintelor de decarbonare asumate in fata Comisiei Europene si de rezolvarea actualei crize a preturilor din energie.

USR ii solicita premierului Ciuca sa prezinte public planul pentru taierea pensiilor speciale

USR ii solicita premierului Nicolae Ciuca sa prezinte public planul pentru taierea pensiilor speciale, in conditiile in care termenul prevazut in PNRR pentru aceasta masura este 31 decembrie 2022. ii cer premierului Nicolae Ciuca sa prezinte planul de taiere al pensiilor speciale. Sa ne spuna daca sustine pozitia colegului sau de Guvern, Marcel Bolos, care .

Reactia lui Bolos dupa articolul RL: nu-i poate ajuta pe prescolarii discriminati, dar a strans 1 mil. lei din salariul de profesor

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, a incercat sa explice seara trecuta, pe B1 TV, la emisiunea Buna, Romania! cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, de ce in cazul prescolarilor a fost stabilit un prag de 298 lei la nivel de venit per membru de familie pentru acordarea tichetelor sociale, cand la elevii din .

Marcel Bolos, intrebat despre milionul de lei din declaratia de avere: Pai, dupa 30 de ani de munca, mi se pare Sunt o persoana singura, n-am avut obligatii de niciun fel (VIDEO)

Ministrul fondurilor europene, Marcel Bolos, a fost intrebat despre milionul de lei din declaratia de avere, joi seara, pe B1 TV, la Buna, Romania! cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, si a sugerat ca suma a fost rezultatul a 30 de ani de munca.

Acuzat ca a discriminat prescolarii, Marcel Bolos a oferit explicatii bizare. Liberalul, confruntat in legatura cu tichetele sociale la Buna, Romania! cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir (VIDEO)

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, a incercat sa explice joi seara pe B1 TV, la Buna, Romania! cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, de ce in cazul prescolarilor a fost stabilit un prag de 298 lei la nivel de venit per membru de familie pentru acordarea tichetelor sociale, cand la elevii din invatamantul primar si gimnazial limita este de 1. 275 lei.

Marcel Bolos revine cu lamuriri, dupa ce a spus ca este invidios pe salariile demnitarilor europeni, care castiga si 15.000 de euro

O declaratie care a atras a azi este cea a ministrului investitiilor si proiectelor Europene, Marcel Bolos, cel care a spus ca este nemultumit de salariul sau de 2. 500 de euro si ca este invidios pe ceilalti omologii europeni care castiga 15. 000 de euro.

Situatia PNRR dupa al doilea ultimatum dat de Ciuca. Bolos: Nu pierdem banii, chiar daca nu am indeplini toate cele 24 jaloane pana la sfarsitul acestei luni

6 din cele 24 de jaloane si tinte asumate in PNRR pentru trimestrul trei din acest an au fost acte normative care ar fi trebuit adoptate pana astazi de Guvern, conform sarcinii trasate de premierul Ciuca, si acest lucru s-a intamplat, a precizat miercuri Marcel Bolos, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene. Restul de 18 sunt indeplinite sau in curs de indeplinire, dar chiar daca nu ar fi toate inchise pana la finele acestei luni, nu am pierde banii, spune ministrul.

Ministrul Bolos se declara invidios fata de salariile deminitarilor UE

Ministrul Investitiilor Europene, Marcel Bolos, intrebat daca e de acord cu majorarea indemnizatiilor demnitarilor, a declarat ca: Daca ma uit la salariile demnitarilor din UE pot sa fiu invidios. Nu cunosc. Eu pot sa spun altceva, ca un exercitiu de reflectie. De multe ori am fost la reuniunile Consiliului de ministri si, intamplator sau nu, .

Marcel Bolos: Daca ma uit la salariile demnitarilor din UE, pot sa fiu invidios. Salariile demnitarilor romani, in comparatie cu acelea, nu sunt sfidatoare, ci de bun simt (VIDEO)

Marcel Bolos PNL), ministrul ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, a declarat ca daca e sa se uite la salariile dmenitarilor din UE, de 15. 000 de euro, ar fi invidios, in conditiile in care demnitarii din Romania au salarii de 2. 500 de euro. in schimb, daca se uita si la problemele din Romania, intelege ca e nevoie de cumpatare, iar Guvernul trebuie sa ia decizii solidare cu populatia.

Bolos: Romania nu se poate comporta ca o tara salbatica, aceste pensii speciale exista in toata Uniunea Europeana

Romania nu se poate comporta ca o tara salbatica, aceste pensii speciale exista in toata Uniunea Europeana, a declarat, miercuri, la finalul sedintei de Guvern, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, care a mentionat ca trebuie.

MARCEL BOLOS: Daca ma uit la salariile demnitarilor din UE, pot sa fiu invidios

Salariile demnitarilor din Romania sunt de 2. 500 de euro in conditiile in care demnitarii UE castiga 15. 000 de euro, insa avand in vedere perioada de criza inghetarea salariilor demnitarilor este un exercitiu de solidaritate, sustine ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos.

Guvernul a indeplinit pana acum doar 6 din cele 24 jaloane din PNRR aferente trimestrului 3

Doar 6 din cele 24 de jaloane din Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR) aferente trimestrului 3 din 2022, au fost indeplinite pana in prezent,a declarat ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene Marcel Bolos. Acesta a spus ca jaloanele trebuie bifate prin acte normative, iar restul necesita lansari de apeluri sau ordine de ministru, informeaza economedia. ro.

Marcel Bolos, despre eliminarea pensiilor speciale: Romania nu se poate comporta ca o tara salbatica. Pensii speciale exista in toata UE - VIDEO

Romania nu se poate comporta ca o tara salbatica, fiindca aceste pensii speciale exista in toata Uniunea Europeana, a declarat miercuri Marcel Bolos, ministrul Investitiilor si proiectelor Europene. Acesta considera ca trebuie cautata o solutie de mijloc in negocierile cu Bruxelles privind modificarile la PNRR.

actualitate, 13:31

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1481 seconds )