Libnet.ro
UNICEF

16:30

Marcel Bolos, MF: Vom mai ajusta aceste masuri, daca va fi cazul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marcel Bolos, MF: Vom mai ajusta aceste masuri, daca va fi cazul

Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, a declarat, ieri, citat de Agerpres, ca, dupa ce se va vedea care este impactul bugetar al masurilor fiscale anuntate, in functie de cum va evolua partea de sustenabilitate financiara a Romaniei, ar mai putea fi ajustate aceste masuri, daca va fi cazul. continuă pe Ziarul Bursa

Bolos: in functie de cum va evolua sustenabilitatea financiara a Romaniei, vom mai ajusta aceste masuri

Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, a declarat, marti, ca, dupa ce se va vedea care este impactul bugetar al masurilor fiscale anuntate, in functie de cum va evolua partea de sustenabilitate financiara a Romaniei, ar mai putea fi ajustate aceste masuri, daca va fi cazul, mentionand ca nu exista riscul ca deficitul bugetar sa depaseasca 5,5% .

Bolos: in functie de cum va evolua sustenabilitatea financiara a Romaniei, vom mai ajusta aceste masuri

Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, a declarat, marti, ca, dupa ce se va vedea care este impactul bugetar al masurilor fiscale anuntate, in functie de cum va evolua partea de sustenabilitate financiara a Romaniei, ar mai putea fi ajustate aceste masuri, daca va fi cazul, mentionand ca nu exista riscul ca deficitul bugetar sa depaseasca 5,5% din PIB.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )