Libnet.ro
UNICEF

08:16

Marcel Ciolacu: in 2024 nu crestem taxele si impozitele, cautam solutii sa reducem impozitarea muncii

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: in 2024 nu crestem taxele si impozitele, cautam solutii sa reducem impozitarea muncii

In 2024 nu crestem taxele si impozitele si nu vom introduce taxe noi care sa-i impovareze pe romani si mediul de afaceri, a spus, azi, la intalnirea cu membrii Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, premierul Marcel Ciolacu. continuă pe Antena3

Ciolacu: in 2024 nu crestem taxele si impozitele, cautam solutii sa reducem impozitarea muncii

Guvernul nu va creste taxele si impozitele in 2024 si o decizie cu privire la salariul minim garantat in plata va fi luata in acord cu partenerii sociali, a transmis premierul Marcel Ciolacu. Pregatim bugetul pentru anul viitor, asupra caruia ne vom consulta cu partenerii sociali. Vreau sa fie foarte clar: in 2024 nu crestem .

Marcel Ciolacu, dupa reuniunea cu partenerii sociali: in 2024 nu crestem taxele si impozitele. Cautam solutii sa reducem impozitarea muncii

Guvernul nu va creste taxele si impozitele in 2024, a declarat premierul Marcel Ciolacu, care marti a coordonat reuniunea Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social. Marcel Ciolacu, intalnire cu partenerii sociali: Cautam solutii sa reducem impozitarea muncii .

actualitate, 08:16

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )