Libnet.ro
UNICEF

17:46

Marcel Ciolacu

Libnet Ro
Ciolacu: Toate partidele politice sa sustina aderarea Romaniei la Schengen

Ciolacu: Toate partidele politice sa sustina aderarea Romaniei la Schengen

Marcel Ciolacu a facut un apel ca toti decidentii si toate partidele din Romania sa sustina aderarea Romaniei la Schengen si sa depuna eforturi fiecare, dupa influenta pe care o are.

Marcel Ciolacu, despre aderarea Romaniei la Schengen: Sa fim uniti! Nu e loc de orgolii si rivalitati

Liderul PSD a facut un apel ca toate partidele sa utilizeze contactele pe care le au in familiile lor politice europene, pentru sustinerea aderarii Romaniei la Spatiul Schengen.

MARCEL CIOLACU: A sosit momentul ca toti decidentii si partidele politice sa sustina aderarea tarii noastre la Spatiul Schengen

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat ca este momentul ca toti decidentii si partidele politice din Romania sa sustina, in urmatoarele saptamani, pe toate canalele si pe toate fronturile, aderarea tarii noastre la Spatiul Schengen.

PSD, mari schimbari la alegerile prezidentiale. Marcel Ciolacu: Sunt si indreptatit sa incerc acest lucru!

Am incercat de patru ori si ne-am rupt gatul. Nu am reusit sa lamurim romanii ca este nevoie de un presedinte social-democrat sa conduca Romania, a declarat Marcel Ciolacu, vorbind despre urmatorul candidat PSD la presedintie.

MARCEL CIOLACU: Nu avem capacitatea administrativa sa construim toate spitalele prinse in PNRR

Statul roman nu este pregatit, din punct de vedere al capacitatii administrative, sa absoarba toate sumele alocate de Uniunea Europeana tarii noastre prin Planul National de Redresare si Rezilienta si prin exercitiile financiare 2014-2020+3) si 2021-2027 si nici sa realizeze toate obiectivele de infrastructura prevazute pana in 2027, a afirmat, ieri, Marcel Ciolacu - presedintele Camerei Deputatilor si presedintele PSD -, in cadrul evenimentului organizat de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania cu prilejul celei de-a 20-a editii a Cartei Albe a IMM-urilor.

Marcel Ciolacu, despre Sorin Cimpeanu: A gresit cand a demisionat. Cand iti asumi proiecte mari, intotdeauna deranjezi

Marcel Ciolacu, presedintele Partidului Social Democrat, a comentat demisia lui Sorin Cimpeanu, din Ministerul Educatiei.

Vestea momentului despre salariile romanilor. Anuntul facut de Marcel Ciolacu

Vestea momentului despre salariile romanilor vine de la liderul PSD, Marcel Ciolacu. intr-o declaratie data in cursul acestei dimineti, acesta spune ca Salariul minim trebuie majorat de la 1 ianuarie! Nu putem doar sa ne plangem. Cu toate astea, ramane intrebarea daca vor exista banii necesari. Marcel Ciolacu da vestea momentului despre salariile romanilor Guvernantii .

Ciolacu, despre impozitele pe locuinte: trebuie sa existe o diferentiere in functie de zona

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca decizia privind stabilirea impozitelor pe proprietati a fost descentralizata catre autoritatile locale, mentionand ca trebuie sa existe o diferentiere in functie de zona. Ciolacu a explicat, intrebat in legatura cu amendamentul senatorilor din coalitia de guvernare privind majorarea cu 50% a impozitelor locale, ca pentru aceasta prevedere vor veni .

Ciolacu, despre majorarea impozitelor pe proprietate: S-a dus comunismul. Nu mai putem impozita oamenii la fel

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, invoca comunismul ca argument pentru majorarea impozitelor pe proprietate, sustinand ca oamenii nu mai pot fi impozitati la fel: Trebuie sa intelegem ca s-a dus comunismul, a plecat din Romania.

Marcel Ciolacu: Liberalizarea in energie a generat un jaf urias, cu costuri pentru toti Cu PSD la guvernare, schemele de sprijin reprezinta 6% din PIB, de 3 ori mai mult decat in guvernarile Orban si Citu

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a acuzat ca liberalizarea in energie a generat un jaf urias, cu costuri uriase pentru toti. Acesta a mai sustinut ca partidul pe care il conduce a intrat la guvernare intr-o perioada in care Romania se confrunta cu crize suprapuse, iar situatia e inca dificila din punct de vedere economic si social.

Marcel Ciolacu: Salariul minim trebuie majorat de la 1 ianuarie! Nu putem doar sa ne plangem

Salariul minim trebuie majorat de la 1 ianuarie, pentru ca, in caz contrar, migratia fortei de munca va continua catre alte zone, spune Marcel Ciolacu: Trebuie sa intervenim, nu putem doar sa ne plangem ca nu avem forta de munca.

MARCEL CIOLACU: Important este ca am hotarat foarte clar ca vor creste atat salariul minim pe economie, cat si pensile

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, astazi, ca in coalitie s-a stabilit clar ca vor creste si salariul minim pe economie si pensiile.

Ciolacu: Nu cred ca statul roman va avea capacitatea de a atrage toti banii pentru spitale

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat joi, ca nu crede ca statul roman va avea capacitatea de a atrage toate fondurile pentru toate spitalele trecute in PNRR sau prin exercitiile financiare.

Marcel Ciolacu: Furnizorii si distribuitorii de energie vor fi obligati sa continue investitiile pentru a reduce din pierderile tehnologice (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca vrea ca modificarile ce vor fi aduse in Parlament Ordonantei de Urgenta din energie sa raspunda asteptarilor romanilor. in acest sens, el a invitat presedintii comisiilor specializate sa cheme la consultari pe toata lumea. Ciolacu a precizat ca furnizorii si distribuitorii de energie vor fi obligati sa continue investitiile.

Marcel Ciolacu, despre piata energiei electrice: Liberalizarea a generat un jaf urias

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, declarat astazi ca liberalizarea pietei de energie electrica a generat un jaf urias, cu costuri uriase pentru toti.

Ciolacu: I-am cerut lui Balasoiu sa-si dea demisia de onoare din Parlament Sageti catre Gorghiu

Marcel Ciolacu a precizat, miercuri, ca a cerut demisia de onoare a deputatului Aurel Balasoiu din Parlament. Referitor la petitia initiata de Alina Gorghiu, seful PSD a spus ca e o fandoseala.

Marcel Ciolacu: in 2023 nu se mareste nicio taxa. Nici anul acesta nu s-au majorat taxe, ci s-au scos anumite exceptii (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca in 2023 nu va fi marita nicio taxa. Acesta a insistat ca nici anul acesta nu au fost majorate taxe, ci au fost eliminate anumite exceptii din Codul Fiscal, dupa cum au cerut toate organismele financiare internationale. Ciolacu da asigurari ca nu vor creste taxele la anul .

MARCEL CIOLACU: Nu cred ca statul roman va avea capacitatea de a atrage toate fondurile pentru toate spitalele trecute in PNRR

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat astazi, in cadrul unui eveniment de lansare a Cartei Albe a IMM-urilor din Romania, ca nu crede ca statul roman va avea capacitatea de a atrage toate fondurile pentru toate spitalele trecute in PNRR sau prin exercitiile financiare.

Marcel Ciolacu avertizeaza: Romania nu va avea capacitatea de a atrage toate fondurile din PNRR pentru toate spitalele

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca statul roman nu va avea capacitatea de a atrage toate fondurile pentru toate spitalele trecute in PNRR sau prin exercitiile financiare: Trebuie sa sa avem simtul realitatii asupra capacitatii administrative a statului roman de a atrage toti banii europeni.

Marcel Ciolacu cere sa fie invitati la dezbaterile pe OUG privind energia reprezentantii producatorilor si furnizorilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a cerut, astazi, comisiilor de politica economica si de industrii, care au fost sesizate pe fond cu intocmirea raportului la ordonanta privind energia, sa-i invite la dezbaterile asupra actului normativ pe reprezentantii producatorilor, distribuitorilor, furnizorilor, precum si ai celorlalti actori implicati in acest domeniu strategic.

actualitate, 17:46

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1549 seconds )