Libnet.ro
UNICEF

10:45

Marcel Ciolacu

Libnet Ro
Ciolacu: Salariul profesorului debutant sa se raporteze la salariul mediu brut din economie

Ciolacu: Salariul profesorului debutant sa se raporteze la salariul mediu brut din economie

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a precizat ca obiectivul comun al coalitiei de guvernare este ca, in noua grila de salarizare, salariul profesorului debutant sa fie raportat la salariul mediu brut din economie si sa insemne punctul de referinta al grilei de salarizare din educatie.

Marcel Ciolacu: Am convingerea ca am ajuns, impreuna cu liderii sindicali din Educatie, la o solutie

Cerinta dascalilor, ca salariile din educatie sa reprezinte o expresie mult mai echitabila a respectului social cuvenit acestei profesii, a fost indreptatita, afirma liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Care este impactul bugetar al ordonantei propuse pentru majorarea salariilor din Educatie

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a explicat in cadrul unor declaratii de presa, ca propunerea facuta de Coalitie in cadrul negocierilor cu sindicatele din Educatie pentru incetarea grevei, ar urma sa aiba un impact bugetar de peste doua miliarde de lei.

Marcel Ciolacu: Am convingerea ca am ajuns, impreuna cu liderii sindicali din Educatie, la o solutie care ofera toate premisele ca profesorii sa se intoarca la ore

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a aratat increzator ca s-a ajuns la o solutie care ofera toate premisele ca profesorii sa se intoarca la ore, iar anul scolar sa se termine in conditii normale. Marcel Ciolacu PSD): Cerinta dascalilor a fost indreptatita .

Ciolacu a deschis sampania inainte de raspunsul profesorilor

Marcel Ciolacu, prezent la intalnirea cu sindicalistii din educatie, considera ca ultima oferta avansata profesorilor e ca si batuta in cuie, desi multi profesori au respins categoric aceasta varianta. intr-o postare pe Facebook, Ciolacu este sigur ca greva va fi incheiata. ,,Am convingerea ca am ajuns, impreuna cu liderii sindicali din Educatie, la o solutie .

Redeschiderea discutiilor pentru rocada premierilor, dupa incetarea grevei. Ce spune Ciolacu despre demiterea lui Caciu

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a precizant in cadrul unor declaratii de presa, la Parlament, ca discutiile pentru rocada premierilor vor fi reluate dupa incheierea negocierilor cu sindicatele din Educatie pentru incetarea grevei.

Marcel Ciolacu, despre preluarea functiei de premier: Sunt foarte pregatit

Marcel Ciolacu a afirmat ca este pregatit pentru a prelua functia de premier. Cand vor incepe discutiile pentru rotativa guvernamentala.

Marcel Ciolacu, despre greva indreptatita a profesorilor: Este un decont al deciziilor, care a venit la plata acum

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a dat declaratii dupa ce Guvernul a anuntat ca va majora salariile profesorilor cu 1. 000 de lei. Acesta spune despre greva ca a fost o criza sociala indreptatita si un decont al deciziilor, care a venit la plata acum.

Ciolacu, intrebat cum le raspunde liberalilor care cer demisia lui Caciu pentru gaura din buget: Multa sanatate! A demonstrat intreaga omenire ca directia corecta este impozitarea progresiva (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut o serie de declaratii de presa, miercuri, la Parlament, si le-a urat multa sanatate liberalilor care cer demisia lui Adrian Caciu de la Ministerul Finantelor pentru gaura din buget.

Ironia lui Ciolacu, la cote maxime: Sa fie sanatosi cei care ii cer demisia lui Caciu VIDEO

Vina pentru gaura din bugetul statului nu ii apartine ministrului de finante, Adrian Caciu PSD), sustine viitorul premier al tarii Marcel Ciolacu. Vinovatul principal gasit este fostul sef al ANAF Lucian Heius PNL), care si-a dat demisia printr-un anunt pe Facebook, luni seara. intrebat cum comenteaza afirmatiile celor care ii cer demisia lui Caciu, Ciolacu .

Marcel Ciolacu: Noua lege a salarizarii nu inseamna numai mariri, ci o sa fie si anumite reguli de performanta Negocierile pentru rocada vor fi redeschise daca vine un raspuns pozitiv de la sindicate (VIDEO)

Noua lege a salarizarii nu va insemna numai mariri de salariu, ci va veni si cu anumite reguli de performanta, a afirmat presedintele PSD, Marcel Ciolacu, miercuri, la Parlament, confirmand ca un raspuns pozitiv al sindicatelor din invatamant ar duce la redeschiderea negocierilor pentru rocada.

fanatik.ro: Cum a reusit coalitia stabilitatii sa duca Romania in criza sociala. PNL si PSD au incercat sa guverneze cu manusi in perspectiva anului electoral

Profesorii, aflati in a doua saptamana de greva generala, au refuzat miercuri ultima oferta venita din partea Guvernului, asta chiar si dupa interventia presedintelui Iohannis, care s-a oferit sa joace rolul de garant. Alte categorii de bugetari au initiat si ele proteste miercuri, iar, intre timp, liderii coalitiei, Nicolae Ciuca si Marcel Ciolacu, si-au impartit sindicatele cu care Guvernul poarta negocieri.

Iohannis cere liderilor coalitiei sa prezinte in cel mai scurt timp posibil concluziile negocierilor cu sindicatele si masurile ca anul scolar sa fie incheiat in bune conditii

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut liderilor coalitiei de guvernare sa prezinte in cel mai scurt timp posibil concluziile negocierilor cu sindicatele din Educatie si masurile pentru ca anul scolar sa fie incheiat in bune conditii. Negocierile vor fi reluate imediat si vor continua pana la identificarea masurilor menite sa raspunda cerintelor cadrelor didactice. Presedintele Romaniei le-a solicitat liderilor coalitiei sa prezinte public, in cel mai scurt timp posibil, concluziile negocierilor cu sindicatele si masurile pe care Guvernul le poate adopta astfel incat anul scolar sa fie incheiat in bune conditii, iar calendarul sustinerii examenelor nationale sa nu fie afectat, a transmis Administratia Prezidentiala, dupa intalnirea lui Iohannis cu premierul Nicolae Ciuca PNL), liderul PSD Marcel Ciolacu si ministrul Educatiei, Ligia Deca.

Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe liderii Coalitiei pentru a discuta revendicarile profesorilor

Presedintele Klaus Iohannis i-a chemat, miercuri, la Palatul Cotroceni pe liderii Coalitiei de guvernare, pentru a discuta despre revendicarile cadrelor didactice si despre cum se poate pune capat grevei din Educatie. La intalnire ar urma sa participe Nicolae Ciuca presedinte PNL), Marcel Ciolacu presedinte PSD) si Kelemen Hunor presedinte UDMR). intalnirea de miercuri de la .

Ciolacu, dupa intalnirea cu sindicatele: Posturile din sistemul sanitar vor fi deblocate. Ce alte masuri urmeaza sa fie luate

Liderul PSD a transmis un mesaj in urma discutiile purtate la Guvern cu reprezentantii sindicatelor din Sanatate. Marcel Ciolacu a punctat ca angajatii din sistemul sanitar sunt cei care au stat in prima linie a luptei cu pandemia, in timp ce altii fumau si beau in Guvern.

Marcel Ciolacu, dupa discutiile cu sindicatele din Sanatate: Am convenit sa le raspundem majoritatii solicitarilor Liderul PSD promite acelasi tip de dialog cu sindicatele din educatie, transporturi si politie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca vor fi satisfacute majoritatea solicitarilor formulate de sindicatele din Sanatate si ca este hotarat sa continue acelasi tip de dialog, cu solutiile pe masa, in zilele viitoare si cu liderii sindicali din educatie, transporturi si politie. Marcel Ciolacu PSD) a discutat marti cu sindicatele din Sanatate .

Mariri de venituri si vouchere de vacanta, promisiunile liderilor coalitiei de guvernare pentru sindicalistii din sanatate

In urma negocierilor intre liderii coalitiei de guvernare, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciuca si ministrul Alexandru Rafila, si liderii sindicatului Sanitas, Guvernul a venit marti cu mai multe promisiuni pentru angajatii din sanatate. Promisiunile Guvernului pentru angajatii din Sanatate Principalele promisiuni vizeaza deblocarea a 14. 000 de posturi din sistemul medical, finantarile necesare pentru a completa plata voucherele de vacanta pentru toti angajatii din sistem, majorarea prin aducerea la acelasi nivel maxim a tuturor angajatilor care se regasesc in Anexa 2 la Legea 1532017, inclusiv personalul din categoria asistentei sociale.

Marcel Ciolacu, dupa discutia cu sindicatele din Sanatate: Toate salariile din sistem vor fi aduse la grila convenita prin legea salarizarii unitare

Marcel Ciolacu a prezentat, intr-un mesaj postat pe Facebook, deciziile luate in urma discutiilor purtate cu sindicatele din Sanatate.

Sindicatele din sanatate s-au intalnit cu Ciuca si Ciolacu. Guvernul deblocheaza 14.000 de posturi din sistemul medical

Premierul Ciuca si Marcel Ciolacu s-au intalnit astazi cu reprezentantii Uniunii Sindicale Sanitas pentru a dialoga pe tema prioritatile de finantare din sistemul medical. Printre prioritati se numara deblocarea angajarilor din sistem si un nou sistem de salarizare.

Sedinta de urgenta a coalitiei la Guvern, inainte de intalnirea cu sindicalistii din Educatie

Liderii coalitiei, Marcel Ciolacu, premierul Nicolae Ciuca si liderul UDMR, Kelemen Hunor, s-au intrunit marti intr-o sedinta, inainte de intalnirea cu sindicalistii din educatie.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1533 seconds )