Libnet.ro
carturesti.ro

19:00

Marcel Ciolacu

Libnet Ro
Marcel Ciolacu: Cresterea economica din primul trimestru nu se regaseste in buzunarele romanilor Guvernul trebuie sa vina cu anumite masuri

Marcel Ciolacu: Cresterea economica din primul trimestru nu se regaseste in buzunarele romanilor Guvernul trebuie sa vina cu anumite masuri

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a efectuat vineri o vizita in judetele Galati si Braila si a declarat ca Romania este asigurata alimentar in acest moment, insa cresterea economica din primul trimestru nu se regaseste in buzunarele romanilor. Acesta a subliniat ca Guvernul trebuie sa vina cu anumite masuri, amintind de pachetul Sprijin pentru Romania. Liderul PSD a lansat un apel la fermierii romani, cerandu-le sa devina si exportatori de alimente la cu totul alt nivel. Aceasta crestere nu se regaseste in buzunarele romanilor .

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu si prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu,la Santierul Podului de la Braila

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, si prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, viceprim-ministru si ministrul Transporturilor si Infrastructurii, au facut declaratii de presa la Santierul Podului de la Braila.

Marcel Ciolacu, anunt despre produsele la care preturile ar putea fi plafonate

Pentru ca o eventuala reducere a TVA la unele produse pe fondul scumpirilor s-ar putea sa nu aiba efect, Marcel Ciolacu afirma ca ar fi de preferat ca Guvernul sa defineasca produsele strategice la care preturile sa fie plafonate.

Marcel Ciolacu, la Podul suspendat peste Dunare: Daca am face o socoteala la vaccinurile comandate de unii filosofi de la USR, vaccinuri de un miliard de euro pe care nu le folosim, am fi facut doua poduri (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a efectuat vineri o vizita in judetele Galati si Braila, context in care a mers sa vada si stadiul lucrarilor la Podul suspendat peste Dunare. Cu aceasta ocazie, social-democratul a spus ca banii irositi pe vaccinurile comandate de unii filosofi de la USR ar fi putut sa mearga catre constructia a doua poduri.

Marcel Ciolacu, despre prezenta unor parlamentari UDMR la premierea secuilor condamnati pentru terorism: Suntem intr-o perioada de provocari. Noi, romanii, am fost intotdeauna cu picioarele pe pamant (VIDEO)

Suntem intr-o perioada de provocari, a declarat presedintele PSD, Marcel Ciolacu, vineri, cand a fost intrebat cum comenteaza prezenta a doi parlamentari UDMR la ceremonia desfasurata astazi la Budapesta pentru premierea lui Istvan Beke si Zoltan Szocs, doi secui condamnati pentru terorism in Romania, de catre organizatii civice din Ungaria.

Marcel Ciolacu: Avem o crestere economica buna datorata masurilor corecte de sprijin pentru economie si agricultura. Trebuie sa se simta urgent in buzunarele oamenilor care se lupta cu preturile

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca masurile de sprijin pentru economie si agricultura au generat o crestere economica buna, dar ea trebuie sa se simta urgent in buzunarele oamenilor care se lupta cu preturile. Cresterea economica trebuie sa se simta urgent in buzunarele oamenilor care se lupta cu preturile, spune Marcel Ciolacu PSD) .

Ciolacu: Cei care vorbesc despre noi taxe vor sa isi pastreze de fapt privilegiile si luxul pe spatele romanilor cinstiti

Marcel Ciolacu sustine ca cei care vorbesc despre taxe noi vor de fapt sa-si pastreze privilegiile si luxul pe spatele romanilor cinstiti, precizand ca social-democratii au promis un sistem de deduceri prin care sa fie ajutate familiile cu copii si sa fie stimulate investitiile in servicii publice.

watchshop.ro

Marcel Ciolacu, despre sistemul de impozitare: Vom lua o decizie corecta pentru romani si pentru Romania

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca in zece zile ministrul Finantelor, Adrian Caciu, va prezenta la nivelul coalitiei de guvernare un proiect privind impozitarea pe capital si cea pe munca, iar propunerile vor fi discutate ulterior cu factorii implicati mediu de afaceri, sindicate si in cele din urma se va lua o decizie de comun acord, transmite Agerpres.

Ciolacu: Cei care vorbesc despre noi taxe si impozite sunt cei care vor sa isi pastreze de fapt privilegiile si luxul pe spatele romanilor cinstiti

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca formatiunea sa a castigat alegerile cu un program de guvernare in care a propus scaderea impozitarii muncii pentru romanii cu venituri mici si cei din clasa medie. Ciolacu a subliniat ca cei care vorbesc despre noi taxe si impozite sunt cei care vor sa isi pastreze de fapt privilegiile.

Marcel Ciolacu, atac la cei care vor noi taxe si impozite: Sunt cei care vor sa isi pastreze privilegiile si luxul pe spatele romanilor

Cei care vorbesc despre noi taxe si impozite sunt cei care care vor sa isi pastreze de fapt privilegiile si luxul pe spatele romanilor cinstiti, afirma presedintele PSD, Marcel Ciolacu. El sustine scaderea impozitarii muncii pentru romanii cu venituri mici.

MARCEL CIOLACU: Cei care vorbesc despre noi taxe si impozite sunt cei care vor sa isi pastreze de fapt privilegiile si luxul pe spatele romanilor cinstiti

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca formatiunea a castigat alegerile cu un program de guvernare in care a propus scaderea impozitarii muncii pentru romanii cu venituri mici si cei din clasa medie.

Marcel Ciolacu: Romania trebuie sa fie pregatita pentru a asigura transportul marfurilor din Ucraina catre UE

Romania trebuie sa fie pregatita pentru a asigura transportul marfurilor din Ucraina catre Uniunea Europeana si zona non-UE, a declarat, vineri, la Galati, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Ciolacu, raspuns pentru Ciuca, dupa ce premierul a transmis ca PNL sustine in continuare cota unica: Probabil s-a referit la acest an

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a raspuns lui Nicolae Ciuca, dupa ce premierul a transmis ca PNL sustine in continuare cota unica, nu impozitarea progresiva. Liderul PSD a spus ca probabil premierul s-a referit la acest an, precizand ca in 2022 nu va fi nicio modificare si a subliniat ca este nevoie de proiecte pe termen lung.

Marcel Ciolacu: Nu pot sa vin cu un slogan, trebuie sa tinem cota unica, fara sa explic de ce

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la o intalnire cu antreprenorii, ca cei care sustin mentinerea cotei unice trebuie sa prezinte argumentele: Eu nu pot sa vin in fata dvs cu un slogan - trebuie sa tinem cota unica, fara sa explicam de ce trebuie sa tinem cota unica, care sunt avantajele.

carturesti.ro

Ciolacu, sageti pentru PNL: Nu pot sa vin cu sloganul Sa tinem cota unica fara sa explic de ce.M-am saturatca PSDsa fie pompierul de serviciu

Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Galati, ca nu poate sa vina in fata oamenilor cu un slogan prin care sa sustina mentinerea cotei unice, fara sa explice care ar fi avantajele si dezavantajele, aluzie la iesirile publice ale liberalilor privind sustinerea cotei unice de impozitare in detrimentul unei impozitari progresive, asa cum doresc social-democratii. Liderul PSD a precizat ca s-a saturat ca partidul sau sa fie pompierul de serviciu.

MARCEL CIOLACU: Eu nu pot sa vin in fata dvs cu un slogan - trebuie sa tinem cota unica - fara sa explicam de ce trebuie sa tinem cota unica

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, astazi, la Galati, la evenimentul Ziua intreprinzatorilor, ca nu poate sa vina in fata oamenilor cu un slogan - trebuie sa tinem cota unica - fara sa explice de ce trebuie sa tinem cota unica.

Greii Romaniei viziteaza Galatiul si Braila: intalniri cu fermierii, IMM-istii si constructorii podului peste Dunare

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, vicepremierul Sorin Grindeanu si mai multi ministri se afla vineri, intr-o vizita de lucru, la Galati si la Braila.

MARCEL CIOLACU: Legea offshore este corecta si favorabila

Liderul social-democrat Marcel Ciolacu considera excelent faptul ca legea offshore a fost adoptata si raspunde obiectiilor celor care contesta prevederile ei.

MARCEL CIOLACU: Nu vor aparea impozite noi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, se declara din nou un sustinator al impozitarii progresive, al aratand ca in Romania impozitarea pe munca este ridicata, dar scazuta in zona luxului.

MARCEL CIOLACU: Vedem cresterea economica cea mai mare din Europa

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca Romania inregistreaza cea mai mare crestere economica la nivel european, dar admite ca ea nu se resimte in nivelul de trai al populatiei. in acest context, Ciolacu avanseaza ideea unui nou pachet social.

actualitate, 19:00

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1794 seconds )