Libnet.ro
evomag.ro

23:00

Marea Britanie extinde vaccinarea impotriva COVID-19 la copiii cu varsta cuprinsa intre 12 si 15 ani

B1 TV B1 TV,
Marea Britanie extinde vaccinarea impotriva COVID-19 la copiii cu varsta cuprinsa intre 12 si 15 ani

Guvernul britanic a confirmat luni ca vaccinarea impotriva COVID-19 va fi extinsa pentru toti copiii cu varsta cuprinsa intre 12 si 15 ani, dupa recomandarea unanima a medicilor sefi CMO) din cele patru natiuni ale . continuă pe B1 TV

carturesti.ro

Marea Britanie, pe punctul de a incepe vaccinarea anti-Covid a copiilor de 12 - 15 ani, desi Comitetul de Vaccinare nu fusese de acord

Marea Britanie este pe punctul de a extinde vaccinarea anti-Covid la copiii cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani, dupa ce medicii-sefi au spus ca acestia ar trebui imunizati pentru a reduce transmiterea virusului la scoala si evitarea intreruperii cursurilor. Decizia vine sa contrazica Comitetul comun de Vaccinare si Imunizare care a recomandat impotriva vaccinarii copiilor cu varsta intre 12 si 15 ani impotriva COVID-19, relateaza Reuters.

Marea Britanie renunta la introducerea certificatului de vaccinare

Dat fiind succesul campaniei de vaccinare impotriva Covid-19, autoritatile din Marea Britanie au anuntat ca renunta la ideea introducerii unui pasaport de vaccinare. Acesta ar fi trebui sa le confere persoanelor vaccinate accesul pe stadioane, in cluburi, la concerte si in alte zone aglomerate.

Germania recomanda vaccinarea impotriva Covid-19 a femeilor insarcinate

Autoritatea de supraveghere in domeniul vaccinurilor din Germania a recomandat ieri vaccinarea impotriva Covid-19 a femeilor insarcinate si a celor care alapteaza, cu un vaccin bazat pe tehnologia ARNm, transmite Reuters, citata de news. ro.

Copiilor sanatosi de 12-15 ani li se va oferi o singura doza de vaccin Pfizer in Marea Britanie, guvernul sperand ca lansarea sa inceapa cat mai curand posibil.

Prof. Chris Whitty, directorul medical din Marea Britanie, a declarat ca a fost o decizie dificila si ca nu ar trebui privita ca un glont de argint. El a spus insa ca ar putea fi un instrument important si util in reducerea perturbarilor scolare in urmatoarele luni si atunci cand este combinat cu beneficiul marginal pentru .

Cine este tatal Emmei Raducanu. Romanul mutat in Marea Britanie si-a schimbat numele

Emma Raducanu, jucatoarea de 18 ani care a impresionat lumea sportului, dupa ce a castigat US Open, a recunoscut ca are un tata greu de multumit. Sportiva crescuta in Marea Britanie si nascuta in Canada .

Marea Britanie demareaza cel mai mare studiu clinic pentru detectarea a 50 de tipuri de cancer, cu ajutorul testului de sangeGalleri

Serviciul National de Sanatate NHS) din Marea Britanie va demara luni cel mai mare studiu clinic la nivel global al testului de sange Galleri, produs de compania Grail Inc, care poate fi utilizat pentru detectarea a peste 50 de tipuri de cancer inainte de aparitia simptomelor, informeaza Reuters.

Cel mai mare studiu clinic al unui test de sange care poate depista 50 de tipuri de cancer, demarat in Marea Britanie

Serviciul National de Sanatate NHS) din Marea Britanie va demara luni cel mai mare studiu clinic la nivel global al testului de sange Galleri, produs de compania Grail Inc, care poate fi utilizat pentru detectarea a peste 50 de tipuri de cancer inainte de aparitia simptomelor, informeaza Reuters citata de Agerpres.

Marea Britanie renunta la pasaportul verde: Nu vom continua planul

Guvernul britanic a decis sa nu mai introduca pasaportul verde, dupa modelul strain. Oficialii au anuntat duminica renuntarea la intentia de a cere oamenilor o dovada a vaccinului Covid-19. Ministrul Sanatatii, Sajid Javid, a sustinut ca nu doreste sa ii oblige pe cetateni sa isi prezinte de fiecare data un document pentru orice activitate curenta.

Marea Britanie va apela la lockdown doar ca ultima solutie

Guvernul britanic va apela la lockdown doar ca ultima solutie impotriva COVID-19, a declarat astazi un purtator de cuvant al premierului Boris Johnson, dupa ce ministrul sanatatii a afirmat ca nu se asteapta ca aceasta masura sa mai fie folosita in viitor, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Marea Britanie: Guvernul renunta la pasaportul de vaccinare

Guvernul britanic a anuntat duminica renuntarea la intentia de a introduce un pasaport de vaccinare pentru a avea acces la cluburi de noapte si alte locuri foarte frecventate din Anglia, considerandu-l inutil datorita campaniei de vaccinare impotriva Covid.

actualitate, 23:00

evomag.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )