Libnet.ro
watchshop.ro

23:30

Marea Britanie va oferi acces la cea de-a treia doza de vaccin adultilor de peste 50 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie va oferi acces la cea de-a treia doza de vaccin adultilor de peste 50 de ani

Marea Britanie va oferi cetatenilor sai de peste 50 de ani accesul la o doza de ranfort impotriva COVID-19, in special personalului sanitar si angajatilor din resedintele pentru varstnici, relateaza EFE, citata de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

evomag.ro

Specialistul Romaniei explica in ce conditii se va administra cea de-a treia doza de vaccin anti-Covid-19: Sunt doua recomandari total diferite

Romania urmeaza sa se alature celorlalte tari care administreaza deja cea de-a treia doza de vaccin anti-Covid-19, insa mai are de facut un singur pas pana la acel moment. Potrivit medicului Valeriu Gheorghita, autoritatile asteapta acordul Agentiei Europeane a Medicamentului, iar ulterior, persoanele eligibile vor putea primi si doza booster, adica cea care va creste .

Copiilor sanatosi de 12-15 ani li se va oferi o singura doza de vaccin Pfizer in Marea Britanie, guvernul sperand ca lansarea sa inceapa cat mai curand posibil.

Prof. Chris Whitty, directorul medical din Marea Britanie, a declarat ca a fost o decizie dificila si ca nu ar trebui privita ca un glont de argint. El a spus insa ca ar putea fi un instrument important si util in reducerea perturbarilor scolare in urmatoarele luni si atunci cand este combinat cu beneficiul marginal pentru .

A treia doza de vaccin anti-COVID: Primele persoane care se pot imuniza sunt cele vulnerabile. Pentru cine nu este recomandata doza suplimentara

Persoanele care se pot vaccina cu a treia doza de vaccin anti-COVID sunt cele vulnerabile, cu probleme de imunitate. Valeriu Gheorghita a explicat la Digi24 cum se va desfasura imunizarea cu aceasta doza si cui nu ii este recomandata.

MAREA BRITANIE: Numarul locurilor de munca vacante a depasit nivelul de dinaintea pandemiei

Numarul locurilor de munca vacante in Marea Britanie a urcat la 1,034 milioane in august, cel mai ridicat nivel de cand s-a inceput publicarea acestor date, in 2001, si peste nivelul de dinaintea pandemiei de coronavirus COVID-19), transmit Reuters si DPA.

Marea Britanie, pe punctul de a incepe vaccinarea anti-Covid a copiilor de 12 - 15 ani, desi Comitetul de Vaccinare nu fusese de acord

Marea Britanie este pe punctul de a extinde vaccinarea anti-Covid la copiii cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani, dupa ce medicii-sefi au spus ca acestia ar trebui imunizati pentru a reduce transmiterea virusului la scoala si evitarea intreruperii cursurilor. Decizia vine sa contrazica Comitetul comun de Vaccinare si Imunizare care a recomandat impotriva vaccinarii copiilor cu varsta intre 12 si 15 ani impotriva COVID-19, relateaza Reuters.

Cine este tatal Emmei Raducanu. Romanul mutat in Marea Britanie si-a schimbat numele

Emma Raducanu, jucatoarea de 18 ani care a impresionat lumea sportului, dupa ce a castigat US Open, a recunoscut ca are un tata greu de multumit. Sportiva crescuta in Marea Britanie si nascuta in Canada .

Marea Britanie demareaza cel mai mare studiu clinic pentru detectarea a 50 de tipuri de cancer, cu ajutorul testului de sangeGalleri

Serviciul National de Sanatate NHS) din Marea Britanie va demara luni cel mai mare studiu clinic la nivel global al testului de sange Galleri, produs de compania Grail Inc, care poate fi utilizat pentru detectarea a peste 50 de tipuri de cancer inainte de aparitia simptomelor, informeaza Reuters.

Marea Britanie renunta la introducerea certificatului de vaccinare

Dat fiind succesul campaniei de vaccinare impotriva Covid-19, autoritatile din Marea Britanie au anuntat ca renunta la ideea introducerii unui pasaport de vaccinare. Acesta ar fi trebui sa le confere persoanelor vaccinate accesul pe stadioane, in cluburi, la concerte si in alte zone aglomerate.

Cel mai mare studiu clinic al unui test de sange care poate depista 50 de tipuri de cancer, demarat in Marea Britanie

Serviciul National de Sanatate NHS) din Marea Britanie va demara luni cel mai mare studiu clinic la nivel global al testului de sange Galleri, produs de compania Grail Inc, care poate fi utilizat pentru detectarea a peste 50 de tipuri de cancer inainte de aparitia simptomelor, informeaza Reuters citata de Agerpres.

Marea Britanie renunta la pasaportul verde: Nu vom continua planul

Guvernul britanic a decis sa nu mai introduca pasaportul verde, dupa modelul strain. Oficialii au anuntat duminica renuntarea la intentia de a cere oamenilor o dovada a vaccinului Covid-19. Ministrul Sanatatii, Sajid Javid, a sustinut ca nu doreste sa ii oblige pe cetateni sa isi prezinte de fiecare data un document pentru orice activitate curenta.

actualitate, 23:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )