Libnet.ro
UNICEF

19:15

Marinei Navale

Libnet Ro
De ce iPS Teodosie nu a fost lasat sa-si termine slujba de Ziua Marinei? Motivul invocat de Fortele Navale Romane

De ce iPS Teodosie nu a fost lasat sa-si termine slujba de Ziua Marinei? Motivul invocat de Fortele Navale Romane

IPS Tedosie a trait momente rusinoase, luni, de Ziua Marinei, in timpul oficierii slujbei din cadrul ceremoniilor desfasurate in Portul Constanta, atunci cand acestuia i s-a taiat microfonul si timp de cinci minute, arhiepiscopul Tomisului a vorbit fara sa se auda nimic. Ulterior, acesta a parasit locatia, amenintand cu pedeapsa lui Dumnezeu. Vor raspunde inaintea .

S-a aflat ce a cauzat intreruperea slujbei oficiate de iPS Teodosie cu ocazia Zilei Marinei

Conducerea Statului Major al Fortelor Navale anunta ca intreruperea slujbei oficiate de iPS Teodosie cu ocazia Zilei Marinei, a fost provocata de o defectiune tehnica. Potrivit unei informari de presa, Statul Major al Fortelor Navale, in calitate de institutie organizatoare a ceremoniei de luni, din Portul militar Constanta, regreta situatia creata pe timpul oficierii serviciului .

Statul Major al Fortelor Navale i-a cerut scuze lui IPS Teodosie pentru ca i-a taiat microfonul la slujba de Ziua Marinei (VIDEO)

Statul Major al Fortelor Navale i-a prezentat scuze arhiepiscopului Teodosie, dupa ce slujba oficiata de acesta cu ocazia Zilei Marinei a fost intrerupta brusc. Statul Major al Fortelor Navale, reactie la incidentul cu IPS Teodosie .

De ce s-a oprit slujba oficiata de iPS Teodosie la Ziua Marinei. Explicatiile Fortelor Navale Romane

Statul major al Fortelor Navale a oferit primele explicatii cu privire la incidentul petrecut in timpul oficierii slujbei religioase de catre iPS Teodosie.

Fortele Navale Romane au explicat de ce s-a intrerupt slujba lui iPS Teodosie de Ziua Marinei

Statul Major al Fortelor Navale, in calitate de institutie organizatoare a ceremoniei de luni, 15 august, din Portul militar Constanta, regreta situatia creata pe timpul oficierii serviciului religios.

Slujba oficiata de iPS Teodosie in Portul Militar de Ziua Marinei a fost oprita brusc: ii compatimesc pe cei care au facut asta. inaintea lui Dumnezeu vor raspunde (VIDEO)

Slujba oficiata de inaltpreasfintitul Teodosie in Portul Militar Constanta, luni, de Ziua Marinei Romane, a fost oprita brusc inainte sa se incheie. Organizatorii i-au taiat microfonul si i-au dat cuvantul sefului de la Statul Major al Fortelor Navale, potrivit Adevarul. ro. iPS Teodosie, dupa ce i-a fost fost oprita slujba: ii compatimesc pe cei care au facut asta .

VASILE DINCU, DE ZIUA MARINEI: Din pacate, razboiul s-a intors in Europa si se manifesta inclusiv in apele Marii Negre

Ministrul Apararii Vasile Dincu afirma, in mesajul de Ziua Marinei, ca, din pacate, razboiul s-a intors in Europa si se manifesta inclusiv in apele Marii Negre, devenita spatiu de confruntari armate, subliniind ca, la varful MApN este cunoscuta in detaliu situatia inzestrarii Fortelor Navale, fiind inteleaza urgenta implementarii programelor esentiale de achizitii.

Slujba oficiata de IPS Teodosie la festivitatea de Ziua Marinei, intrerupta de organizatori

Slujba oficiata de Arhiepiscopul Tomisului la Ziua Marinei a fost intrerupta luni de organizatori si a fost dat cuvantul sefului Statului Major al Fortelor Navale, Mihai Panait.

iPS Teodosie, intrerupt in timpul slujbei din cadrul ceremoniilor de Ziua Marinei. Motivul pentru care organizatorii i-au taiat microfonul

Momente stanjenitoare pentru iPS Teodosie, care a participat in aceasta dimineata la ceremoniile dedicate Zilei Marine. Astfel, Arhiepiscopul Tomisului, care a tinut slujba in cadrul festivitatilor din portul militar Constanta, a fost intrerupt de organizatori, fiindu-i taiat microfonul. Imediat, cuvantul i-a fost dat sefului Statului Major al Fortelor Navale, Mihai Panait. Afla cum a reactionat .

VIDEO Slujba oficiata de IPS Teodosie de Ziua Marinei, intrerupta de organizatori: Cei care au facut asta vor raspunde inaintea lui Dumnezeu

Slujba oficiata de Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, de Ziua Marinei a fost intrerupta luni de organizatori si i-a fost dat cuvantul sefului Statului Major al Fortelor Navale, Mihai Panait.

Dincu promite dotari mai bune pentru Fortele Navale

Ministrul Apararii Nationale, Vasile Dincu, si-a exprimat convingerea ca incepand chiar de anul viitor Ziua Marinei Romane va gasi Fortele Navale mai bine echipate si pregatite decat in acest an. intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Marinei, Dincu a punctat ca razboiul din Ucraina arata cat de importanta este pentru Romania, tara cu iesire la Marea .

NICOLAE CIUCA, DE ZIUA MARINEI: Voi sprijini in continuare derularea programelor de modernizare a Armatei si Fortelor Navale

Premierul Nicolae Ciuca afirma, in mesajul cu prilejul Zilei Marinei si al Fortelor Navale, ca va sprijini in continuare, de la nivelul Guvernului, derularea programelor de modernizare a Armatei si Fortelor Navale.

Ministrul Apararii, mesaj de Ziua Marinei: Fortele Navale sunt varful nostru de lance

Ministrul Apararii, Vasile Dincu, a transmis, luni, un mesaj de Ziua Marinei, in care aminteste rolul marcant al marinarilor de-a lungul istoriei, dar si rolul de azi, in contextul razboiului din Ucraina.

Ziua Marinei, celebrata in mai multe orase

Fortele Navale Romane sarbatoresc astazi Ziua Marinei la Bucuresti, Constanta, Tulcea, Mangalia, Braila, Galati si Bicaz, informeaza Ministerul Apararii Nationale MApN). Manifestarile de laConstantavor incepe luni cu ceremonialul de ridicare a Pavilionului, Geacului si Marelui Pavoaz la bordul navelor militare si se vor desfasura in portul militar si in Portul Tomis. in portul militar, festivitatea, la .

Ciuca, mesaj pentru marinari:Aveti pretuirea Guvernului. Multumita voua, Romania ramane principalul stat ce sprijina exporturile Ucrainei

Premierul Nicolae Ciuca a transmis, in mesajul cu prilejul Zilei Marinei si al Fortelor Navale, ca va sprijini in continuare, de la nivelul Guvernului, derularea programelor de modernizare a Armatei si Fortelor Navale.

Ziua Marinei 2022. Ce evenimente vor avea loc la Constanta, Bucuresti, Tulcea, Braila sau Mangalia

Ziua Marinei 2022. Ce evenimente vor avea loc in marile orase din Romania cu ocazia Zilei Marinei? Conform unui comunicat de presa transmis de Fortele Navale Romane, Ziua Marinei Romane 2022 va fi celebrata printr-o serie de evenimente care se vor desfasura in perioada 8-15 august. Iata care sunt acestea si unde vor avea loc.

Securitatea britanica: Pierderea a opt avioane de lupta reprezinta o mica parte din flota totala de avioane de care dispune Rusia

Cel putin opt avioane de lupta au fost pierdute in explozia de marti de la aerodromul Saki, ceea ce reprezinta o mica parte din fortele aeriene ale Moscovei, dar capacitatea aviatiei navale a Flotei Marinei Ruse din Marea Neagra este acum semnificativ degradata, afirma ministerul britanic al apararii in evaluarea de vineri dimineata, informeaza hotnews.

Avioanele distruse in explozia din Crimeea reprezinta o mica parte din avioanele de lupta rusesti, dar capacitatea aviatiei navale din Marea Neagra este acum semnificativ degradata - evaluare britanica

Armata rusa a pierdut cel putin 8 avioane de lupta in explozia de marti de la aerodromul Saki, ceea ce reprezinta o mica parte din fortele aeriene ale Moscovei, dar capacitatea aviatiei navale a Flotei Marinei Ruse din Marea Neagra este acum semnificativ degradata, afirma ministerul britanic al apararii in evaluarea de vineri dimineata.

Manifestari in mai multe orase din tara, cu ocazia Zilei Marinei. Evenimentele incep din 8 august si cuprind expozitii, concerte, vizitarea navelor militare

Fortele Navale Romane au anuntat ca in acest an vor avea loc mai multe manifestari in diverse orase din tara cu prilejul Zilei Marinei, la implinirea a 120 de ani de la prima sarbatorire. Evenimentele, care incep din 8 august, cuprind expozitii, concerte, vizitarea navelor militare.

Pericol de mine in Marea Neagra. Fortele Navale Romane au verificat apele teritoriale

Institutul Hidrografic al Marinei Spaniole a emis avertizarea NAVAREA III cu privire la pericolul de mine in Marea Neagra. Pana la acest moment, nu au fost observate mine in aria de patrulare si nici nu au fost primite informatii de la nave comerciale in acest sens, transmit Fortele Navale Romane.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,153 seconds )