Libnet.ro
watchshop.ro

08:00

Marinei Tauber

Libnet Ro
La Balti a aparut un panou al rusinii. Orasul a fost impanzit de afise cu fetele judecatorilor care au decis excluderea Marinei Tauber din cursa electorala

La Balti a aparut un panou al rusinii. Orasul a fost impanzit de afise cu fetele judecatorilor care au decis excluderea Marinei Tauber din cursa electorala

Protest tacit la Balti. Judecatorii care au decis excluderea Marinei Tauber din cursa electorala, in turul doi al alegerilor locale pentru functia de primar al municipiului Balti, au fost inclusi pe panoul rusinii. Afise cu fetele magistratilor, care sunt acuzati ca le-au furat baltenilor votul si sansa la o viata mai buna, au aparut peste tot, in oras, scrie Unimedia.

Avocati: Baltenii au fost lipsiti abuziv de dreptul de a alege. Cazul eliminarii abuzive a Marinei Tauber din cursa este suta la suta castigator la CEDO

Dosarul Marinei Tauber privind excluderea din cursa electorala de la Balti este suta la suta politic si a fost cusut cu ata alba. De aceasta parere sunt avocatii concurentului electoral din partea Partidului SOR, care au mentionat,in cadrul unei conferinte de presa, ca, in prezent, pregatesc dosarul pentru CEDO si sunt convinsi ca il vor castiga fara probleme.

Dinu Plingau: in contextul evenimentelor, cred ca trebuie initiate dezbateri privind scoaterea Partidului Sor in afara legii

Liderul Platformei DA, Dinu Plingau, considera ca trebuie initiate dezbateri privind scoaterea Partidului Sor in afara legii, in contextul evenimentelor legate de finantarea campaniei electorale a Marinei Tauber pentru alegerile din Balti.

Excluderea Marinei Tauber din cursa electorala, in dezbateri. Ce spune opozitia si guvernarea

Decizia instantei de judecata privind excluderea candidatului Partidului Sor din cursa pentru primaria municipiului Balti, creeaza in continuare controverse in randul politicienilor si expertilor in domeniul electoral. Reprezentantii guvernarii spun ca nu este pentru prima data cand concurentii Partidului Sor sunt exclusi din cursa pentru abateri la capitolul finantarea campaniei, noteaza IPN.

Litvinenco, despre acuzatiile Marinei Tauber: Este sfarsitul lumii pentru cei care pe bani multi pot angaja avocati obraznici

Ministrul Justitiei a venit cu o reactie la declaratiile Marinei Tauber, dupa ce a fost scoasa din cursa electorala de la Balti. Este sfarsitul lumii pentru cei care considera ca totul in tara aceasta se poate cumpara pe bani, inclusiv justitia; pentru cei care cred ca daca au bani, pot sa sfideze regulile stabilite pentru toti si sa fie deasupra legii, a declarat Sergiu Litvinenco, citat de Unimedia. info.

Curtea de Apel Balti a decis: Marina Tauber, exclusa din cursa electorala pentru Primaria Balti

Curtea de Apel Balti a hotarat duminica, 5 decembrie, sa mentina decizia primei instante privind excluderea Marinei Tauber din cursa electorala pentru Primaria Balti.

Dodon: Un abuz rusinos si prostesc, iata ce au facut PAS si CEC-ul cu alegerile de la Balti

Ex-presedintele Igor Dodon a comentat situatia privind alegerile locale noi din Balti, in contextul in care, la propunerea CEC, Judecatoria Balti a hotarat excluderea Marinei Tauber din cursa electorala. Dodon a spus ca este vorba despre un abuz rusinos si prostesc facut PAS si CEC.

carturesti.ro

Cazul Marinei Tauber a ajuns in presa europeana. Eureporter: Subreda democratie din Moldova a mai primit o lovitura

Se incing spiritele in Republica Moldova, unde subreda democratie din Moldova a primit, se pare, o noua lovitura. Partidul de guvernamant s-a pomenit in mijlocul unui scandal de proportii, dupa ce a fost acuzat ca ar fi pus presiune pe Comisia Electorala Centrala pentru a scoate din cursa electorala candidatul unui partid de opozitie, cotat cu sanse covarsitoare sa castige functia de primar al orasului Balti, al doilea oras ca marime din tara.

Marina Tauber ramane in cursa electorala. Procesul in cazul candidatului Partidului SOR pentru Primaria Balti va continua si dupa alegeri

Procesul privind excluderea Marinei Tauber din cursa electorala de la Balti se prelungeste pana saptamana viitoare. Instanta a dat castig de cauza CEC-ului, in privinta anularii inregistrarii candidatului Partidului SOR din cursa electorala. Judecatoarea Natalia Costas a precizat, la citirea sentintei, ca decizia poate fi atacata la Curtea de Apel Balti, in 24 de ore, ceea ce inseamna ca recursul poate fi depus si duminica, in ziua alegerilor.

Judecatoria Balti solicita eliminarea Marinei Tauber din cursa electorala. Avocatii candidatului vor contesta hotararea la Curtea de Apel Balti

Judecatoria Balti a obligat, Consiliul electoral al circumscriptiei electorale municipale Balti, sambata dimineata, dupa un proces ce a durat 24 de ore, sa emita hotararea cu privire la anularea inregistrarii candidatului Marina Tauber pentru functia de primar de Balti.

Justitie pe timp de noapte. Dosarul impotriva Marinei Tauber, examinat pe intuneric si departe de ochii presei

Haosul provocat de decizia CEC de a o exclude pe Marina Tauber din cursa electorala de la Balti s-a mutat in instantele de judecata. Dupa ce toata ziua de vineri, 3 decembrie, am asistat la un adevarat ping-pong intre curtile de apel si instanta de fond, intr-un final, dosarul a ajuns din nou la Judecatoria Balti, despre care anterior s-a spus ca s-ar afla in conflict de interese.

Circul de la Balti continua! Curtea de Apel a intors la Judecatoria Balti dosarul Marinei Tauber

Curtea de Apel Balti a intors la Judecatoria Balti dosarul privind excluderea Marinei Tauber din turul doi al alegerilor locale noi din Balti, dupa ce Judecatoria Balti l-a transmis, de urgenta, catre Curtea de Apel Balti, la solicitarea avocatilor candidatului Partidului SOR, care au invocat un conflict de interese, in contextul in care presedintele Judecatoriei Balti s-ar afla in relatie de rudenie cu Nicolae Grigorisin, candidat independent.

Dosarul cu privire la excluderea Marinei Tauber din alegeri a fost transmis Curtii de Apel Balti

Judecatoria Balti a transmis dosarul privind excluderea Marinei Tauber din turul doi al alegerilor locale noi din Balti catre Curtea de Apel Balti, la solicitarea avocatilor candidatului Partidului SOR, care au invocat un conflict de interese, in contextul in care presedintele Judecatoriei Balti se afla in relatie de rudenie cu Nicolae Grigorisin, candidat independent in alegerile din 5 decembrie.

Ilan Sor: Seful interimar al CSM, Dorel Musteata, la indicatia Maiei Sandu, face presiuni asupra judecatorilor in cazul Marinei Tauber

Seful interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Dorel Musteata, face presiuni asupra judecatorilor care examineaza cererea CEC de excludere a Marinei Tauber din alegeri si ii ameninta pe judecatori cu intentarea unor dosare penale pe numele lor, la indicatia Maiei Sandu. Acuzatiile grave apartin liderului Partidului SOR, Ilan Sor, si au fost facute, cu putin timp in urma, in fata multimii adunate la Judecatoria din Balti.

watchshop.ro

in plin scandal la Balti cu excluderea Marinei Tauber, Maia Sandu convoaca sedinta CSS pentru a vorbi despre Aeroport

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, convoaca vineri, 3 decembrie, o noua sedinta a Consiliului Suprem de Securitate. in cadrul acesteia vor fi examinate actiunile intreprinse de autoritatile statului in vederea implementarii Deciziilor Consiliului Suprem de Securitate CSS) privind concesionarea Aeroportului International Chisinau.

Pavel Postica, despre excluderea Marinei Tauber din alegeri: Este deja a doua sanctiune aplicata concurentului electoral

Vicepresedintele Comisiei Electorale Centrale, Pavel Postica, spune ca institutia electorala n-a facut decat sa constate abaterile comise de concurentul electoral Marina Tauber si sa expedieze instantei de judecata probe in acest sens, noteaza IPN.

Judecatorul Vladislav Clima, cel care i-a anulat mandatul lui Nastase, va decide si soarta Marinei Tauber

Vladislav Clima, judecatorul Curtii de Apel Chisinau care a decis anularea alegerilor pentru Primaria Chisinau din 2018, dupa care tot el a validat mandatul lui Andrei Nastase un an mai tarziu, va face parte din completul de judecata care va examina cererea Marinei Tauber prin care a contestat hotararea CEC privind excluderea sa din cursa electorala.

Marina Tauber a contestat la Curtea de Apel Chisinau hotararea privind excluderea sa din cursa electorala

Candidatul Partidului SOR la alegerile din Balti, Marina Tauber, a contestat la Curtea de Apel Chisinau hotararea CEC, prin care s-a cerut anularea inregistrarii Marinei Tauber in campania electorala. Demersul a fost depus joi, 2 decembrie, de catre Marina Tauber, care cere instantei sa anuleze hotararea, ca fiind nefondata.

PCRM, atac la PAS dupa decizia CEC de a o exclude pe Marina Tauber din cursa electorala: Statul a fost capturat de o grupare politico-criminala

Partidul Comunistilor din Republica Moldova, condus de deputatul Vladimir Voronin, a condamnat decizia Comisiei Electorale Centrale, prin care s-a cerut excluderea Marinei Tauber din cursa electorala pentru turul doi al alegerilor locale noi din Balti.

Analist politic, despre excluderea Marinei Tauber din cursa electorala:PAS nu poate accepta ca ei nu sunt capabil sa obtina victorii majore la nivel local

Expertul politic Dionis Cenusa a criticat decizia Comisiei Electorale Centrale de a propune excluderea Marinei Tauber din cursa electorala pentru turul doi al alegerilor locale noi din Balti.

actualitate, 08:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1749 seconds )