Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Marius Moga nu mai poate sa faca fata emotiilor. Vedeta a apelat la ajutorul specialistilor

B1 TV B1 TV,
Marius Moga nu mai poate sa faca fata emotiilor. Vedeta a apelat la ajutorul specialistilor

Marius Moga este unul dintre cei mai faimosi artisti din lumea showbizului romanesc. Vedeta a compus multe piese de succes si s-a implicat in diferite proiecte. Publicul apreciaza talentul compozitorului si il lauda pentru hiturile lansate. continuă pe B1 TV

Diaspora a trimis in tara cu 79% mai multi bani fata de 2020, studiu Revolut

Sumele trimise de utilizatorii Revolut catre Romania, in 2021, prin remiteri personale, s-au ridicat la 316 milioane EUR, reprezentand o crestere cu 79% fata de anul 2020, potrivit datelor Revolut. Totodata, numarul remitentelor efectuate de catre utilizatorii Revolut a crescut cu 84% in 2021 comparativ cu 2020, iar numarul de clienti care au recurs la .

RAFILA: Sistemul de sanatate romanesc nu a fost conceput si pregatit sa faca fata unei crize ca pandemia COVID-19

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a afirmat, marti, ca sistemul sanitar romanesc nu a fost conceput si pregatit sa faca fata unei crize precum pandemia de COVID-19, mentionand ca stabilitatea organismelor de conducere in domeniu ar trebui sa fie un factor-cheie pentru a face fata unor asemenea situatii.

Rafila: Sistemul de sanatate din Romania nu a fost conceput si pregatit sa faca fata unei crize precum pandemia de COVID-19

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat, marti, la o conferinta la care a participat alaturi de alti ministri de resort din UE, ca sistemul de sanatate din Romania nu a fost conceput si pregatit pentru a face fata unei crize precum pandemia de Covid-19. Un sistem de sanatate rezilient ar trebui sa absoarba socul unei situatii de urgenta, continuand sa ofere servicii de sanatate de buna calitate.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1746 seconds )