Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Marius Sumudica a fost dat afara de la Malatyaspor, anunta presa din Turcia

Adevărul Adevărul,
Marius Sumudica a fost dat afara de la Malatyaspor, anunta presa din Turcia

O noua infrangere pentru Marius Sumudica se pare ca i-a pus capac. A fost invins de catre Goztepe cu 2-1 in Superliga turca de fotbal si a fost demis dupa cel de-al 11-lea meci consecutiv fara victorie. continuă pe Adevărul

Sumudica, dat afara de la Malatyaspor. I s-a facut rau dupa ultima infrangere

Antrenorul Marius Sumudica a suferit un soc emotional la finalul partidei pe care Yeni Malatyaspor a pierdut pe teren propriu cu Gozetepe Izmir, scor 1-2.

Marius Sumudica a primit ingrijiri medicale dupa infrangerea cu Gotzepe: Se simte foarte rau - Presa turca anunta ca antrenorul va fi demis

Yeni Malatyaspor a mai pierdut un meci si presa turca informeaza ca Marius Sumudica va fi demis. Secundul Gabriel Margarit a declarat ca antrenorului principal i s-a facut rau dupa infrangerea cu Goztepe Izmir, scor 2-1.

Yeni Malatyaspor, antrenata de Marius Sumudica, invinsa si de Gotzepe in campionatul Turciei

Yeni Malatyaspor, echipa antrenata de Marius Sumudica, a pierdut, vineri, pe teren propriu, scor 2-1, impotriva formatiei Goztepe. Meciul a avut loc in etapa a XXI-a a campionatului turc de fotbal SuperLig.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,158 seconds )