Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mauna Loa

Libnet Ro
Lava curge in continuu din vulcanul Mauna Loa din Hawaii

Lava curge in continuu din vulcanul Mauna Loa din Hawaii

Lava curge in continuare din vulcanul Mauna Loa din Hawaii ce a erupt dupa o perioada de liniste de aproximativ 38 de ani. Vulcanul Mauna Loa din Hawaii, cel mai mare vulcan activ din lume, a putut fi vazut aruncand gaze, cenusa si lava catre cer intr-un nou videoclip filmat miercuri 7 decembrie). Vulcanul a .

Un videoclip de luni arata un flux de lava care se misca rapid din vulcanul Mauna Loa

Un videoclip de luni arata un flux de lava care se misca foarte repede din vulcanul Mauna Loa din Hawaii ce si-a reinceput activitatea vulcanica de cateva zile, dupa o lunga perioada de liniste. Un videoclip realizat luni 5 decembrie) de U. Geological Survey a aratat fisura numarul 3 in eruptie, in zona de nord-est .

Un videoclip de luni arata un flux de lava care se misca rapid din vulcanul Mauna Loa

Un videoclip de luni arata un flux de lava care se misca foarte repede din vulcanul Mauna Loa din Hawaii ce si-a reinceput activitatea vulcanica de cateva zile, dupa o lunga perioada de liniste. Un videoclip realizat luni 5 decembrie) de U. Geological Survey a aratat fisura numarul 3 in eruptie, in zona de nord-est .

Mauna Loa din Hawaii a erupt si arunca lava pe cerul noptii

Lava care curge din Mauna Loa din Hawaii, care este cel mai mare vulcan activ din lume si a erupt in aceasta saptamana, se apropie de autostrada principala a Insulei Mari. Un videoclip de la Observatorul Vulcanilor din Hawaii al Serviciului Geologic al SUA USGS) a aratat lava care curge din vulcan in timpul unei .

Vulcanul care a erupt dupa 38 de ani: ce se intampla in Hawaii, ce spun autoritatile

Vulcanul Mauna Loa a erupt, din nou, dupa 38 de ani. Este cel mai mare vulcan din lume care nu se afla sub apa, iar evenimentul ar fi putut sa prezinte riscuri majore pentru populatie. in.

Fenomenul periculos generat de eruptia vulcanului din Hawaii: Se poate infige in piele si in ochi

Nu va faceti griji pentru lava. Dar aveti grija la parul unei zeite. Acesta a fost mesajul oficialilor guvernamentali americani la cateva minute dupa ce cel mai mare vulcan activ din lume, Mauna Loa, a erupt pentru prima data in aproape patru decenii.

Imagini uimitoare au aratat lava care se scurge de la vulcanul Mauna Loa din Hawaii

Vederi aeriene au aratat lava care curge din vulcanul Mauna Loa din Hawaii luni 28 noiembrie). Cel mai mare vulcan activ din lume a inceput sa erupa cu o zi inainte, pentru prima data din 1984. Eruptia a pus capat celei mai lungi perioade de liniste a vulcanului din istoria inregistrata. Serviciul Geologic al SUA .

VIDEO: Momentul in care cel mai mare vulcan din lume erupe

Mauna Loa, cel mai mare vulcan activ din lume, a inceput sa erupa duminica 28 noiembrie) pentru prima data din 1984, punand capat celei mai lungi perioade de liniste din istoria sa. Cerul de deasupra celei mai mari insule din Hawaii a fost luminat de un rosu infernal in timp ce lava fierbinte si stralucitoare .

Eruptia vulcanului Mauna Loa are o semnificatie speciala pentru hawaieni VIDEO

Eruptia vulcanului Mauna Loa, care s-a alaturat vecinului sau Kilauea, care erupe de mai bine de un an, are o semnificatie speciala pentru localnici, care au sarbatorit luni ziua independentei. Rerezentantii Parcului National Vulcanii din Hawaii au anuntat luni noi masuri.

Mauna Loa din Hawaii, cel mai mare vulcan activ din lume, erupe pentru prima oara dupa 1984 (FOTO, VIDEO)

Cel mai mare vulcan activ de pe planeta, Mauna Loa din Hawaii, erupe pentru prima oara in aproape 40 de ani, potrivit CNN. Erupe Mauna Loa din Hawaii, cel mai mare vulcan activ din lume .

Cel mai mare vulcan activ din lume erupe in Hawaii

O eruptie a inceput in varful calderei vulcanice Mauna Loa, cel mai mare vulcan activ din lume, din Hawaii, duminica seara 27 noiembrie), a declarat serviciul de activitate vulcanica al Serviciului Geologic al SUA USGS). in acest moment, fluxurile de lava sunt continute in zona varfului si nu ameninta comunitatile de jos, se arata in .

Imagini care iti taie rasuflarea cu cel mai mare vulcan activ din lume. A erupt dupa 40 de ani!

Mauna Loa din Hawaii, considerat cel mai mare vulcan activ din lume, a erupt pentru prima data in ultimii 40 de ani. Autoritatile fac apel la localnici sa fie vigilenti pentru ca situatia se poate schimba rapid.

Vulcanul Mauna Loa din Hawaii, cel mai mare vulcan activ din lume, a inceput sa erupa pentru prima data in aproape patru decenii (FOTO)

Cel mai mare vulcan activ din lume a intrat in faza de eruptie in noaptea de duminica spre luni in aproape patru decenii, emanand cenusa si resturi vulcanice, iar autoritatile au ridicat nivelul de alerta de la precautie la avertisment. Anuntul a fost facut de Serviciul de prospectare geologica al SUA USGS), relateaza Reuters. Cel mai mare vulcan activ din lume a inceput sa erupa dupa aproape patru decenii .

Mauna Loa, cel mai mare vulcan activ de pe Terra, a inceput sa erupa FOTO, VIDEO

Vulcanul Mauna Loa din Hawaii, cel mai mare din lume, a inceput sa erupa duminica noaptea, a anuntat Serviciul de prospectare geologica al SUA USGS), relateaza Reuters.

A erupt cel mai mare vulcan de pe Pamant, provocand zeci de cutremure. Avertismentul specialistilor VIDEO

Filiala Serviciului National de Meteorologie din Hawaii a emis o avertizare de cadere de cenusa dupa ce a inceput o eruptie pe Mauna Loa, cel mai mare vulcan de pe Pamant, pe Insula Mare a.

Toti ochii sunt pe cel mai mare vulcan de pe planeta: are o activitate crescuta

Mauna Loa, cel mai mare vulcan activ din lume, din sudul insulei Hawaii, arata o activitate crescuta, zeci de cutremure fiind detectate in ultimele zile, relateaza CNN.

Oamenii de stiinta, in alerta dupa un cutremur in apropierea celui mai mare vulcan activ din lume

Un cutremur cu magnitudinea 5,0 a lovit langa cel mai mare vulcan activ de pe planeta, oamenii de stiinta afirmand ca exista o stare de neliniste accentuata. Vulcanul Mauna Loa, care acopera jumatate din Hawaii, a suferit o serie de cutremure, un seism cu magnitudinea 4,6 fiind inregistrat cu doar cateva secunde inainte de cel .

Cel mai mare vulcan de pe Pamant se trezeste din somn. Specialistii avertizeaza ca ar putea erupe

Mauna Loa este cel mai mare vulcan de pe Pamant, aflat in arhipelagul Hawaii. Specialistii avertizeaza ca acesta continua sa se trezeasca din somn, iar la un moment dat ar putea erupe.

Cel mai mare vulcan activ din lume continua sa se trezeasca din somn, avertizeaza oamenii de stiinta

Pe masura ce K299;lauea erupe, oamenii de stiinta avertizeaza ca invecinatul Mauna Loa, cel mai mare vulcan activ de pe Pamant, ar putea fi urmatorul, relateaza The Hill.

Oamenii de stiinta au descoperit cel mai mare vulcan de pe planeta

Mauna Loa nu mai este detinatorul acestui titlu, fiind detronat de un vulcan urias, descoperit in apropiere de Hawaii.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,163 seconds )