Libnet.ro
carturesti.ro

05:01

Medalia 100

Libnet Ro
Basarab Panduru, dupa premierea lui David Popovici: Ti se pare ca e normal? Doar 6 oameni au mai primit, nu?

Basarab Panduru, dupa premierea lui David Popovici: Ti se pare ca e normal? Doar 6 oameni au mai primit, nu?

David Popovici a obtinut, zilele trecute, aurul la proba de 200 de metri liber la Campionatul Mondial de Natatie. Apoi, sportivul a castigat medalia de aur si la proba de 100 de metri liber. Tanarul a devenit astfel al doilea inotator campion la aceste doua probe in cadrul aceleiasi editii de campionat mondial. David Popovici, cel mai bine platit campion .

David Popovici a dezvaluit motivul pentru care a ramas in Romania: Pot face lucruri mult mai bune aici impreuna cu echipa mea

David Popovici a obtinut, luni,aurul la proba de 200 de metri liberla Campionatul Mondial de Natatie. Miercuri, el a castigat medalia deaur si la proba de 100 de metri liber. Tanarul a devenit astfelal doilea inotator campionla aceste doua probe in cadrul aceleiasi editii de campionat mondial.

Ce suma de bani primeste David Popovici dupa performanta istorica de la Campionatul Mondial de Natatie

David Popovici a devenit miercuri seara primul inotator din toate timpurile care cucereste medalia de aur in probele de 100 si 200 metri liber la acelasi Campionat Mondial, iar performanta sa istorica i-a adus o glorie pe masura, insa recompensele financiare nu vor lipsi nici ele.

Nadia Comaneci i-a oferit lui David Popovici cele mai de pret cuvinte: Dupa ani de munca, disciplina si rezilienta

David Popovici a scris istorie in sportul romanesc, dupa ce devenit regele inotului la Campionatele Mondiale de Natatie de la Budapesta, acolo unde a obtinut medalia de aur la proba de 200 metri si a castigat si finala de la 100 m liber cu timpul de 47,58. Ce mesaj i-a transmis fosta mare gimnasta Nadia .

Reactia lui David Popovici dupa al doilea titlul mondial cucerit la Budapesta: Sunt doar un pusti care inoata repede

David Popovici a cucerit medalia de aur in proba de 100 metri liber si a intrat in istoria Campionatelor Mondiale de natatie.

Ce a facut David Popovici imediat ce a castigat. La TV nu s-au vazut imaginile FOTO

Ce a facut David Popovici, imediat ce a castigat. Sportivul in varsta de doar 17 ani a obtinut astazi a doua medalie de aur la Campionatele Mondiale de la Budapesta. El a terminat in 47. 58 secunde finala probei de 100 m de liber, dupa ce luni, a cucerit medalia de aur in proba de 200 .

Fenomenul David Popovici a luat aur si la proba de 100 metri liber de la Mondiale

Inotatorul roman David Popovici a cucerit medalia de aur in proba de 100 metri liber, miercuri, la Campionatele Mondiale de natatie de la Budapesta, cu timpul de 47 sec 58100. David Popovici a scris istorie pentru sportul romanesc, e primul inotator barbat din tara noastra care devine dublu campion mondial, a scris Comitetul Olimpic Roman .

watchshop.ro

David Popovici, aur in proba regina a natatiei

David Popovici, in varsta de 17 ani, a castigat, miercuri, medalia de aur in proba de 100 metri liber din cadrul Campionatului Mondial de Natatie, competitie care se desfasoara la Budapesta. Popovici a obtinut la CM si aurul la 200 m liber.

Rezultat fantastic: David Popovici, campion mondial la 100 m liber, proba regina a natatiei - VIDEO

David Popovici a ridicat inca o data tricolorul pe cea mai inalta treapta a podiumului la Campionatul Mondial de Natatie, sportivul nostru cucerind medalia de aur in proba regina de 100 m liber.

David Popovici, CAMPION MONDIAL si la 100 metri liber

Inotatorul David Popovici 17 ani) a obtinut medalia de aur in cursa de 100 metri liber la Campionatele Mondiale de Natatie gazduite de Budapesta.

Ce dieta are David Popovici pentru a isi asigura performanta. La ce ora se trezeste campionul mondial

Ce dieta are David Popovici pentru a isi asigura performanta. inotatorul de 17 ani a uimit lumea natatiei, castigand medalia de aur a probei de 200 metri liber din cadrul Campionatelor Mondiale de la Budapesta. in aceasta seara, sportivul roman va lupta si pentru titlul probei de 100 metri liber. Dar pentru David Popovici, performanta .

David Popovici, inca un record stabilit la Campionatul Mondial: S-a calificat in finala de la 100m liber cu cel mai bun timp

David Popovici s-a clasat pe primul loc in cadrul celei de-a doua semifinale din proba de 100 de metri liber. Sportivul a terminat in 47,13 si a setat astfel un nou record mondial de juniori, conform playsport. ro. David Popovici are 17 ani si a iesit primul in calificari la 100 de metri liber, reusind sa ii depaseasca timpul americanului Caeleb Dressel 25). David Popovici, o noua finala la Campionatul Mondial Marti, de la ora 10. 43, David Popovici a concurat in calificari la proba de 100 metri liber, la Campionatul Mondial de Natatie de la Budapesta. Sportivul a iesit primul, timpul sau fiind mai bun inclusiv decat al campionului olimpic, americanul Caeleb Dressel. Imediat dupa ce a devenit campion mondial la Budapesta, David Popovici a recunoscut ca este extenuat si caSunt absolut obosit. Piscina e foarte rapida. M-a ajutat faptul ca oamenii pe care ii iubesc m-au privit si cei de acasa au crezut in mine. Oamenii de acasa au crezut in mine! Medalia este pentru ei.

David Popovici s-a calificat in semifinala probei de 100 metri liber

David Popovici s-a calificat in semifinala probei de 100 de metri, a fost primul, calificat cu cel mai bun timp. Performanta vine dupa ce sportivul a castigat medalia de aur la Mondialele de Natatie care se tin la Budapesta, la proba de 200 de metri liber, cu al patrulea timp din istorie - 1 minut, 43 de secunde si 21 de sutimi.

David Popovici, in semifinale si in proba de 100 m liber. Ce spune despre revenirea in tara: Putina bucurie n-a facut rau nimanui VIDEO

David Popovici, in semifinale si in proba de 100 m liber. inotatorul de 17 ani a obtinut medalia de aur in proba de 200 m liber de la Campionatul Mondial de seniori ce are loc la Budapesta. El a devenit primul sportiv roman din aceasta disciplina care castiga titlul mondial intr-o proba masculina. Marti, David .

carturesti.ro

Laureat rus al premiului Nobel pentru Pace si-a vandut medalia cu o suma record. Banii vor ajunge la refugiatii din Ucraina

Editorul-sef al publicatiei rusesti Novaia Gazeta, Dmitri Muratov, castigator al Premiului Nobel pentru Pace in 2021, si-a vandut, luni, medalia cu 103,5 milioane de dolari la o.

Primul timp de calificare pentru David Popovici in semifinale la 100 metri liber

La putine ore dupa medalia de aur cucerita la 200 metri liber, David Popovici a intrat din nou in bazinul de la Duna Arena din Budapesta pentru seriile de la 100 metri liber. Sportivul nostru s-a calificat in semifinale cu cel mai bun timp. Marti, de la 19:26, Popovici va concura pentru o noua prezenta in finala la Campionatul Mondial de Natatie.

Judo: Mircea Croitoru, bronz la Openul European de la Praga

Romanul Mircea Croitoru a cucerit medalia de bronz la cat. +100 kg, duminica, la Openul European de judo de la Praga.

Robert Glinta, bronz la Campionatele Mondiale de la Abu Dhabi

Robert Glinta a castigat medalia de bronz si locul trei pe podium in proba de 100 m spate, la Campionatele Mondiale in bazin scurt de la Abu Dhabi. Sportivul are 24 de ani si este legitimat la Clubul Sportiv Dinamo. El a reusit, vineri, o premiera in cariera sa sportiva, deoarece medalia de bronz este .

Super Robert Glinta! Romanul, la prima medalie la seniori, bronz la CM de natatie in bazin scurt

Robert Glinta a castigat medalia de bronz in proba de 100 metri spate din cadrul Campionatelor Mondiale de natatie in bazin scurt de la Abu Dhabi.

CM Natatie: Robert Glinta, medalie de bronz la 100 metri spate

Robert Glinta a reusit sa castige vineri medalia de bronz in proba de 100 metri spate din cadrul Campionatelor Mondiale de natatie in bazin scurt de la Abu Dhabi.

actualitate, 05:01

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1506 seconds )