Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medalie Argint

Libnet Ro
Iranianul Taghi Askari a sarit in apa la Mondialele de la Doha, la varsta de 100 de ani (VIDEO)

Iranianul Taghi Askari a sarit in apa la Mondialele de la Doha, la varsta de 100 de ani (VIDEO)

Taghi Askari, fost sportiv de performanta, a efectuat o saritura in apa la Campionatele Mondiale de Natatie de la Doha, la varsta de 100 de ani. Iranianul cucerise o medalie de argint si una de bronz la prima editie a Jocurilor Asiatice, in 1951, dar nu si-a pierdut niciodata pasiunea pentru acest sport.

Medalie de argint pentru Romania la Olimpiada Gastronomica Mondiala. Echipa este formata de bucatari din Brasov si Prahova

Echipa comuna a judetelor Brasov si Prahova a reusit sa obtina in 2024 inca o medalie de argint la Olimpiada Gastronomica Mondiala de la Stuttgart. Este a treia medalie consecutiva.

Andreea Grecu, medalie de argint la Campionatele Europene de bob

Pentru a doua oara consecutiv, Andreea Grecu a castigat medalia de argint la Campionatele Europene de bob de la Sigulda 2024, in proba de monobob.

Performanta extraordinara - Andreea Grecu, medalie de argint la Europenele de bob

Andreea Grecu a cucerit medalia de argint in proba de monobob de la Campionatele Europene de bob, informeaza Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.

Scrima: Medalie de argint pentru Romania la Madrid

Echipa masculina de sabie juniori a Romaniei a cucerit duminica medalia de argint la Cupa Mondiala de sabie, pentru juniori, de la Madrid.

Performanta uriasa a romanului care a invins moartea. Marian Petria este campion la atletism, iar Bacalaureatul l-a luat scriind cu nasul

Marian Petria, sportiv paralimpic legitimat la APH Sporting Club Galati, a obtinut o medalie de argint si una de bronz la Jocurile Mondiale World Ability Sport organizate in Thailanda. Tanarul este unul dintre cei mai buni sportivi ai Romaniei, cu peste 50 de medalii castigate in atletism.

Romania la Campionatele Mondiale de box juniori din Erevan: O medalie de argint si doua de bronz

Delegatia Romaniei la Campionatele Mondiale de box juniori din Erevan, Armenia, a castigat o medalie de argint si doua de bronz, intr-o competitie in care doar doua finale nu au avut sportivi proveniti din Armenia, India sau Rusia, informeaza Agentia Nationala pentru Sport.

Romania a obtinut o medalie de aur si 3 de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori. Competitia s-a desfasurat online

Romania s-a remarcat la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori, castigand o medalie de aur si trei de argint. Romania, medalie de aur la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori O medalie de aur si trei de argint pentru echipa reprezentativa a Romaniei la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori, a anuntat Ministerul Educatiei, pe Facebook.

Elevii romani au obtinut o medalie de aur si trei de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori

Echipa Romaniei la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori a obtinut o medalie de aur si trei de argint. Competitia a fost organizata de Macedonia de Nord si s-a desfasurat in perioada 25-28 noiembrie 2023.

Elevii romani, performanta mare la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori

Romania a obtinut o medalie de aur si trei de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori. O medalie de aur si trei de argint pentru echipa reprezentativa a Romaniei la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori, a anuntat Ministerul Educatiei ME), peFacebook. in perioada 25 28 noiembrie, Macedonia de Nord, cu sprijinul Romaniei, .

Romania a stralucit la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori. O medalie de aur si trei de argint obtinute de tinerii nostri

Romania a stralucit la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori, aducand acasa o medalie de aur si trei de argint, conform anuntului facut de Ministerul Educatiei pe pagina oficiala de Facebook.

Elevii romani au obtinut o medalie de aur si trei de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori

Romania a obtinut o medalie de aur si trei de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori.

Trei medalii pentru Romania le europenele de box U22

O medalie de argint si doua medalii de bronz a obtinut delegatia Romaniei la Campionatele Europene de Box Seniori U22 de la Budva Muntenegru).

Tinerii romani premiati in cadrul Olimpiadei de Robotica din Panama

Elevii romani, pasionati de robotica, au reusit sa se intoarca acasa cu o medalie de Aur si una de Argint de la Finala World Robot Olympiad din Panama.

Elevii romani, o noua performanta: Medalii de aur, argint si bronz la Olimpiada Internationala de Astronomie

Elevii romani au fost premiati cu o medalie de aur, doua de argint si doua de bronz la Olimpiada Internationala de Astronomie, desfasurata la Beijing.

Ea este Medeea Zafiris, adolescenta romanca dubla campioana mondiala la karate: Performantele au venit prin multa munca

Medeea Zafiris, eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Militar Dimitrie Cantemir Breaza a urcat, din nou, pe podiumul campionat mondial de karate, unde a castigat doua medalii de aur, o medalie de argint si trei medalii de bronz.

Echipa feminina de tenis de masa, medalie de argint la CE

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a fost invinsa, duminica, de Germania, scor 3-0, in finala Campionatuluii European de la Malmo. Nationala a obtinut argintul si in 2021, la Cluj-Napoca. Germania a castigat aurul continental si a obtinut calificarea la JO de la Paris.

Tenis de masa: Medalie de argint pentru echipa Romaniei

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a pierdut finala disputata, duminica, in fata Germaniei, la Campionatul European de la Malmo, Suedia.

Elevii romani au obtinut locul I la Olimpiada Europeana de Informatica pentru juniori

Echipa Romaniei a ocupat locul I pe medalii la Olimpiada Europeana de Informatica pentru Juniori, editie la care au participat 96 de concurenti din 24 de tari. Echipa Romaniei a obtinut o medalie de aur si trei de argint Astazi, 13 septembrie 2023, la Kutaisi, Georgia, a avut loc festivitatea de premiere a celei de a VII-a editii a Olimpiadei Europene de Informatica pentru juniori, editie la care au participat 96 de concurenti din 24 de tari.

Romania, opt medalii de aur si una de argint, la Europenele de canotaj Under-23

Romania a cucerit opt medalii de aur si una de argint, duminica, la Campionatele Europene de canotaj Under-23 de la Krefeld Germania). Prima medalie de aur a fost castigata la patru rame cu carmaci feminin de Ana-Maria Matran, Larisa-Andreea Bogdan, Manuela-Gabriela Lungu, Elena-Diana Suta si Rucsandra Ioana Bucsa. A doua medalie de aur a fost .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )