Libnet.ro
UNICEF

17:46

Medalii Bronz

Libnet Ro
Romania a cucerit aurul, argintul si bronzul la Campionatul Mondial de Skandenberg

Romania a cucerit aurul, argintul si bronzul la Campionatul Mondial de Skandenberg

Campionii romani, originari din orasul brasovean Codlea, au urcat pe podiumului din Franta la cea mai importanta competitie a acestui sport. Echipa a adus acasa noua medalii. Doi dintre sportivi sunt campioni mondiali, chiar daca au sub 18 ani.

Tineti minte si acest nume, Bianca Costea calca pe urmele lui David Popovici si castiga o medalie de aur la Lima in proba de 50 m liber

Romania se poate mandri cu performantele obtinute in cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie pentru junior, astfel ca, inotatorii care ne-au reprezentat au obtinut opt medalii, dintre care, patru de aur, doua de argint si doua de bronz. Pe primul loc se afla David Popovici, fiind urmat de alte nume cu rezonanta din natatia romaneasca precum .

David Popovici, medalie de aur la 100 m liber. Si Bianca Costea s-a plasat pe primul loc

Inotatorii romani David Popovici si Bianca Costea au cucerit medalii de aur, duminica, in ultima zi a Campionatelor Mondiale de juniori de la Lima Peru), in timp ce Vlad Stancu a obtinut o medalie de bronz.

Romania si locul ocupat in clasamentul pe medalii la finalul CM Natatie juniori

Romania a incheiat Campionatul Mondial de Natatie pentru juniori de la Lima Peru) cu opt medalii: patru de aur, doua de argint si doua de bronz, terminand competitia pe locul patru in clasamentul pe medalii.

David Popovici si Bianca Costea, noi medalii de aur la Lima. Vlad Stancu, bronz

David Popovici a cucerit medalia de aur in proba de 100 m liber, iar Bianca Costea a obtinut prima pozitie in proba de 50 n liber feminin. Vlad Stancu a obtinut medalia de bronz in finala probei de 1. 500 m liber.

Rezultat superb: Bianca Costea, campioana mondiala de juniori in proba de 50 m liber

Bianca Costea a cucerit aurul in proba de 50 m liber din cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie pentru juniori. Romania a terminat competitia de la Lima Peru) cu opt medalii: patru de aur, doua de argint si doua de bronz.

Ce noapte! Romania, inca doua medalii la Campionatul Mondial de juniori de la Lima

Cea de-a treia zi de la Campionatul Mondial de juniori, defasurat in Peru, la Lima, a adus inca doua medalii in contul delegatiei tricolore: argint la stafeta mixta de 4100 de metri liber si bronz la 800 de metri liber, cucerit de Vlad Stancu. Odata cu aceste noi distinctii, Romania acumuleaza cinci medalii, noteaza gsp. ro. Romania, argint la stafeta mixta de 4100 de metri liber .

Sportivii romani au castigat 15 medalii la Campionatele Balcanice de tenis de masa de la Sarajevo

Romania a cucerit 15 medalii la editia a 47-a a Campionatelor Balcanice de tenis de masa desfasurata in Sarajevo, Bosnia-Hertegovina. Sportivii nostri au obtinut 6 medalii de aur, 4 de argint si 5 de bronz, informeaza Federatia Romana de Tenis de Masa. Performantele Romaniei la Campionatele Balcanice de tenis de masa .

Medalii de aur, argint si bronz obtinute de elevii romani la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica 2022

Elevii romani au obtinut mai multe medalii de aur, argint si bronz la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica, desfasurata in acest an la Kutaisi, in Georgia.

Campionii mondiali, premiati astazi. Ministrul Sportului a lipsit

Sportivii care au adus medalii de aur, argint si bronz Romaniei au fost premiati, azi, la Palatul Victoria. Nu toti, insa. Unii din ei au fost uitati. Mai mult, nu toti oficialii au fost prezenti. De la eveniment a lipsit chiar ministrul Sportului.

Elisabeta Lipa il trage de urechi pe ministrul Novak: Suna extrem de urat

Ministrul Eduard Novak a comis-o din nou, dupa ce a ratat sosirea delegatiei Romaniei de la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen, unde reprezentantii nostri au cucerit 8 medalii - 5 de aur si 3 de bronz. El s-a scuzat ca nu a fost invitat, dar Elisabeta Lipa, safa federatiei nu l-a iertat.

CE tenis de masa: Romania si-a asigurat medalii de aur, argint si bronz la dublu feminin

Momentul fast al sportului romanesc se prelungeste si in contabilitate mai intra trei medalii. Perechea Elizabeta SamaraAndreea Dragoman s-a calificat in finala probei de dublu feminin de la Campionatele Europene de tenis de masa individuale de la Munchen. Astfel, Romania va avea cu siguranta o medalie de aur la CE.

Lotul de canotori medaliati la Munchen s-a intors acasa. Sportivii au fost uitati de stat

Romania a incheiat Europenele desfasurate intre 11 si 14 august la Munchen cu cinci medalii de aur si trei de bronz, cel mai bun rezultat din istoria canotajului romanesc la intrecerea continentala. Niciun oficial al statului nu i-a asteptat pe sportivi la aeroport.

Performanta istorica a canotorilor romani: 5 medalii de aur si 3 de bronz

Canotorii romani au realizat o performanta istorica la Campionatul European de Canotaj de la Munchen. Sportivii au castigat cinci medalii de aur si trei de bronz, fiind pentru prima data in istorie cand tara noastra obtine asemenea rezultate la Europene.

5 medalii de aur si 3 de bronz pentru Romania la Campionatul European de Canotaj de la Munchen: Cea mai buna editie din istoria delegatiei tricolore

Romania a terminatCampionatul European de Canotaj de laMunchencu 5 medalii de aur si 3 de bronz. Conform Federatiei Romane de Canotaj aceasta a fost cea mai buna editie din istoria delegatiei tricolore.

Premierul Ciuca, dupa Europenele de canotaj: Suntem mandri de campionii Romaniei

Premierul Nicolae Ciuca i-a felicitat duminica pe membrii lotului Romaniei la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen, care au obtinut cinci medalii de aur si trei de bronz.

Canotaj: inca o medalie pentru Romania, AUR la Barca 8+1

Dupa cele 6 medalii obtinute sambata 3 de aur, 3 de bronz), Romania a mai castigat azi doua medalii de aur la Europenele de Canotaj. Romania Magdalena Rusu, Iuliana Buhus, Ancuta Bodnar, Denisa Tilvescu, Madalina Beres, Amalia Beres, Ioana Vrinceanu, Simona Radis si carmaciul Adrian Munteanu) au obtinut medalia de aur in finala la proba de 8+1, informeaza GSP.

A patra medalie de AUR pentru Romania la Campionatul European de Canotaj! Ionela Cozmiuc a obtinut victorie la simplu feminin, categoria usoara

Dupa cele 6 medalii obtinute sambata 3 de aur, 3 de bronz), Romania a mai castigat azi o medalie la Europenele de Canotaj. Mai urmeaza o finala pentru delegatia tricolora. De la 14:48, barca de 8+1 a Romaniei Magdalena Rusu, Iuliana Buhus, Ancuta Bodnar, Denisa Tilvescu, Madalina Beres, Amalia Beres, Ioana Vrinceanu, Simona Radis si Adrian Munteanu) concureaza in finala, noteaza GSP. Ionela Cozmiuc a adus a 7-a medalie a delegatiei Romaniei la Europenele de Canotaj .

CE Canotaj: Ionela Cozmiuc, aur la simplu vasle - Romania, sapte medalii obtinute

Ionela Cozmiuc a obtinut medalia de aur la simplu vasle feminin categorie usoara in cadrul Campionatelor Europene de canotaj de la Munchen. Sportivii prezenti in Germania au cucerit pana acum sapte medalii patru de aur si trei de bronz).

6 medalii pentru Romania in prima zi a finalelor la Campionatul European de Canotaj de la Munchen

Sambata, 13 august, sportivii Federatiei Romane de Canotaj au castigat 6 medalii la Campionatele Europene de Canotaj 2022 de la Munchen Germania). A fost prima zi a Finalelor, iar canotorii si-au imbogatit palmaresul cu 3 medalii de aur si 3 de bronz, din 7 probe la care au participat.

actualitate, 17:46

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )