Libnet.ro
carturesti.ro

12:30

Un medic si zeci de asistenti, retea de vaccinari fictive

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un medic si zeci de asistenti, retea de vaccinari fictive

Peste 80 de persoane din localitatile prahovene Sinaia, Busteni si Valea Calugareasca, dar si din alte comune din judet, au dat bani ca sa obtina certificate false de vaccinare anti COVID. continuă pe Ziarul Bursa

Un medic si zeci de asistenti, retea de vaccinari fictive. Pretul varia in functie de aspectul solicitantului

Peste 80 de persoane din localitatile prahovene Sinaia, Busteni si Valea Calugareasca, dar si din alte comune din judet, au dat bani ca sa obtina certificate false de vaccinare anti COVID.

Peste 80% dintre romanii din Italia, vaccinati cu ambele doze. CNCAV: Rata de vaccinare e similara cu cea a populatiei din aceasta tara

Rata de vaccinare in randul comunitatilor de romani din Italia este similara cu cea inregistrata de populatia din tara peninsulara si atinge, la acest moment, un procent de peste 80% cu ambele doze, informeaza joi .

VIDEO Gheorghita: Daca rata de vaccinare in Romania ar fi fost peste 80%, azi nu aveam 440 de decese

Daca in Romania rata de vaccinare anti-Covid ar fi fost peste 80%, numarul deceselor ar fi fost de zece ori mai mic, a spus, marti, Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare. Am fi avut 440 de decese, ci 44, a subliniat medicul, care a facut inca un apel catre populatie sa se imunizeze. Medicul a .

VALERIU GHEORGHITA: Daca rata de vaccinare ar fi fost peste 80%, azi nu aveam 440 de decese

Daca in tara noastra rata de vaccinare anti-Covid ar fi fost peste 80%, numarul deceselor ar fi fost de zece ori mai mic, a spus, astazi, Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare. Am fi avut nu 440 de decese, ci 44, a subliniat medicul, care a facut inca un apel catre populatie sa se imunizeze, potrivit Digi24.

watchshop.ro

actualitate, 12:30

carturesti.ro

ştirile zilei

watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )