Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mediului Reuniti

Libnet Ro
Marcel Ciolacu, anunt despre modificarea Codului Fiscal

Marcel Ciolacu, anunt despre modificarea Codului Fiscal

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunta ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. El a facut aceasta declaratie dupa o intalnire cu reprezentantii mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia.

Marcel Ciolacu: Anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal Ma bucur ca unele dintre cele mai puternice companii care activeaza in Romania sustin necesitatea cresterii salariului minim

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca le-a transmis joi reprezentantilor mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. Le-am transmis astazi reprezentantilor mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. in acelasi timp, ma bucur ca unele dintre cele mai puternice companii romanesti si straine care activeaza in Romania sustin necesitatea cresterii salariului minim, a scris liderul social-democratilor, joi, pe Facebook.

Ciolacu: Anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal

Marcel Ciolacu anunta ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. El a facut aceasta declaratie dupa o intalnire cu reprezentantii mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia. Le-am transmis astazi reprezentantilor mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal.

VIDEO Dan Robinson: 97% din berea consumata in Romania este produsa local si 50% din ingrediente provin din tara

Industria berii a fost afectata de criza generata de pandemie, insa continua sa aiba o contributie semnificativa la dezvoltarea economica si sociala din Romania prin locurile de munca pe care le creeaza si contributiile constante la bugetele de stat si locale, prin sprijinirea fermierilor locali de orz si hamei si prin promovarea unor initiative sustenabile de protectie a mediului, au afirmat reprezentantii Asociatiei Berarii Romaniei, reuniti alaturi de principalii factorii de decizie in cadrul unei conferinte care a avut loc miercuri, 21 octombrie.

Ziua Profesorului: Manifestul MERITO pentru vocatia de dascal

De Ziua Internationala a Profesorului, reprezentanti ai mediului antreprenorial, reuniti in organizatia Romanian Business Leaders, isi arata sustinerea fata de cei in mainile carora se afla viitorul Romaniei. Proiectul MERITO descopera si le ofera recunoastere publica unor profesori de excelenta.

Dezvoltarea Romaniei fara investitii e o iluzie, PNL trebuie sa sustina investitiile publice si private

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a spus liderilor liberali, parlamentarilor si europarlamentarilor reuniti astazi la Neptun, ca o prioritate a partidului in noua sesiune parlamentara trebuie sa fie promovarea unei legislatii fiscale favorabile mediului de afaceri, care sa ofere predictibilitate si o relatie prietenoasa cu statul.

ALDE a decis retragerea sprijinului politic vicepremierului Daniel Constantin

Liderii ALDE, reuniti duminica dupa-amiaza in sedinta Biroului Politic Central, au decis, cu majoritate de voturi, retragerea sprijinului politic vicepremierului Daniel Constantin, copresedinte al formatiunii. Gratiela Gavrilescu, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, va fi propusa de ALDE in functia de ministru al Mediului si vicepremier, in locul lui Daniel Constantin.

ALDE a decis sa ii retraga sprijinul politic lui Daniel Constantin. Gratiela Gavrilescu, propusa pentru functia de ministru al Mediului. Viorel Ilie, propus ministru pentru Relatia cu Parlamentul in locul Gratielei Gavrilescu

Liderii ALDE, reuniti duminica dupa-amiaza in sedinta Biroului Politic Central, au decis, cu majoritate de voturi, retragerea sprijinului politic vicepremierului Daniel Constantin, copresedinte al formatiunii, anunta News. ro. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca ALDE o va propune pe Gratiela Gavrilescu pentru functia de ministru al Mediului, in locul lui Daniel Constantin, iar Viorel Ilie, liderul de grup al senatorilor ALDE, va fi propus ministru pentru Relatia cu Parlamentul, in locul Gratielei Gavrilescu.

Producatorii locali de mobila sunt dezavantajati in fata companiilor procesatoare de cherestea

Producatorii de mobila reuniti in Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania APRM) protesteaza fata de lipsa de transparenta si cooperare a Ministerului Mediului in ceea ce priveste aprobarea unei variante a Regulamentului de valorificare a masei lemnoase, care sa promoveze valorificarea superioara a resursei lemnoase din tara noastra.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0.1777 seconds )