Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

MedLife isi continua achizitiile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MedLife isi continua achizitiile

Dent Estet a achizitionat 60% din Stomestet, clinica din Cluj-Napoca * Crestere de peste 75% pentru actiunile MedLife, de la inceputul anului Grupul Dent Estet, parte a Sistemului Medical MedLife, a achizitionat 60% din actiunile Stomestet, una dintre cele mai importante clinici de stomatologie din Transilvania, a anuntat vineri prestatorul privat de servicii medicale printr-un raport publicat la Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Tailent isi continua expansiunea globala si intra pe piata din Portugalia printr-un parteneriat cu furnizorul de solutii integrate Winsig

Tailent, compania romaneasca de tehnologie cunoscuta pentru democratizarea accesului la solutii Robotic Process Automation RPA), continua sa se extinda la nivel global si intra pe piata din Portugalia printr-un parteneriat cu furnizorul de solutii integrate de management Winsig. in urma acestui acord, Tailent devine furnizorul RPA principal pentru clientii Winsig si ofera astfel solutii de automatizare eficiente din punct de vedere al costurilor si pentru piata din Portugalia, conform unui comunicat remis redactiei.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )