Libnet.ro
watchshop.ro

10:01

Membre Nato

Libnet Ro
Polonia utilizeaza armele grele si acuza oficial Germania si Franta de comportament imperialist in interiorul UE

Polonia utilizeaza armele grele si acuza oficial Germania si Franta de comportament imperialist in interiorul UE

De data asta la nivel de prim-ministru deci exprimand pozitia oficiala a unei tari membre in UE si NATO, Polonia trimite public niste mesaje care depasesc cu mult tot ce am auzit la Bruxelles in glorioasa perioada in care tenorii pro-Brexit pregateau iesirea Marii Britanii din Uniune, aducand-o in situatia dezastruoasa de acum, dar asta este deja o realitate deja consemnata de arhive si, in definitiv, care-i priveste doar pe cetatenii din UK.

Stoltenberg, despre armele furnizate Ucrainei: E necesar sa facem si mai mult si sa fim pregatiti pentru o perioada lunga

Tarile membre NATO colaboreaza indeaproape cu industria de aparare pentru ca Ucraina sa poata primi mai multe provizii de arme si echipament si sa fie pregatita sa reziste pe termen lung, a declarat joi intr-un interviu pentru Reuters secretarul general al NATO Jens Stoltenberg.

Avertisment NATO pentru Putin: cea mai periculoasa situatie dupa al Doilea Razboi Mondial

Razboiul din Ucraina este cel mai periculos moment pentru Europa incepand de la Al Doilea Razboi Mondial si Rusiei nu trebuie sa i se permita sa castige acest razboi, a declarat joi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Conform unui discurs sustinut in tara sa natala, Norvegia, pentru a impiedica Rusia sa aiba sorti de izbanda, NATO si tarile sale membre s-ar putea sa trebuiasca sa sprijine in continuare Ucraina cu arme si alta asistenta pentru o perioada lunga: Este in interesul nostru ca acest tip de politica agresiva sa nu aiba succes, a spus Stoltenberg care a descris drept un atac asupra ordinii mondiale actuale ceea ce Moscova numeste operatiune militara speciala. Cea mai periculoasa situatie din Europa incepand de la Al Doilea Razboi Mondial .

NATO simuleaza un posibil atac al Rusiei. Peste 20 de avioane militare survoleaza spatiul aerian al Romaniei

Peste 20 de aeronave militare din sapte state membre ale NATO, precum si sisteme de supraveghere aeriana si aparare cu baza la sol participa joi, 28 iulie, in spatiul aerian al Romaniei, la.

Peste 20 de aeronave din 7 tari vor participa la exercitiul NATO in spatiul aerian al Romaniei: Vor simula scoaterea din lupta a apararii aeriene a unui potential adversar

Peste 20 de aeronave din 7 state membre ale NATO, precum si sisteme de supraveghere aeriana si aparare cu baza la sol participa joi la un exercitiu in spatiul aerian al Romaniei, informeaza Hot News. Exercitiul comun de vigilenta intarita va fi condus de Comandamentul Aerian Aliat NATO AIRCOM) din Germania.

MApN: NATO va desfasura un exercitiu de vigilenta intarita in spatiul aerian al tarii noastre

Peste 20 de aeronave din sapte state membre ale NATO, precum si sisteme de supraveghere aeriana si aparare cu baza la sol participa, astazi, in spatiul aerian al Romaniei, la un exercitiu comun de vigilenta intarita enhanced Vigilance Activities - eVA) condus de Comandamentul Aerian Aliat NATO AIRCOM) din Germania.

NATO ridica zeci de avioane militare deasupra Romaniei

Peste 20 de aeronave din sapte state membre ale NATO, precum si sisteme de supraveghere aeriana si aparare cu baza la sol participa joi, in spatiul aerian al Romaniei, la un exercitiu comun condus de Comandamentul Aerian Aliat din Germania.

Exercitiu NATO in spatiul aerian al Romaniei. Peste 20 de aeronave vor simula scoaterea din lupta a apararii aeriene a unui potential adversar

Peste 20 de aeronave din sapte state membre ale NATO, precum si sisteme de supraveghere aeriana si aparare cu baza la sol participa joi, 28 iulie, in spatiul aerian al Romaniei, la un exercitiu comun de vigilenta intarita enhanced Vigilance Activities - eVA) condus de Comandamentul Aerian Aliat NATO AIRCOM) din Germania, transmite Ministerul Apararii.

Rusia Ucraina, ziua 151. Rusia sustine ca a interceptat rachete americane HIMARS

Rusia sustine ca a interceptat si a distrus rachete americane HIMARS, dintre cele livrate Ucrainei de tarile membre NATO. Aceasta idee a fost prezentata, duminica, de generalul Igor Konashenkov, purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii al Rusiei. Zece rachete trase din lansatoare de rachete multiple Uragan si HIMARS au fost interceptate in zona Novonikolaevka regiunea .

DMITRI MEDVEDEV: Refuzul Ucrainei si al statelor NATO de a recunoaste Crimeea drept teritoriul Rusiei reprezinta o amenintare sistemica

Refuzul Ucrainei si al statelor membre NATO de a recunoaste autoritatea Moscovei asupra Peninsulei Crimeea reprezinta o amenintare sistemica pentru Rusia, a declarat fostul presedinte rus Dmitri Medvedev.

VIDEO: Lacrimi si emotii la aprobarea extinderii NATO in Suedia si Finlanda

Delegatii Suediei si Finlandei au fost emotionati pana la lacrimi in momentul in care parlamentul german a votat vineri 8 iulie) pentru acceptarea Suediei si Finlandei ca noi membri ai NATO. Reprezentantii statelor membre NATO au semnat oficial protocoalele de aderare pentru cele doua tari martea trecuta 28 iunie), in timpul summitului NATO de la .

NATO se teme de amenintarile lui Vladimir Putin? Mircea Geoana rupe tacerea despre motivele pentru care Suedia si Finlanda nu vor primi ajutor militar

Mircea Geoana a anuntat ca NATO nu intentioneaza sa aduca intariri pe teritoriul Suediei si Finlandei, dupa ce acestea vor deveni membre ale Aliantei. Secretarul general adjunct al NATO a explicat motivele pentru care cele doua tari nu au nevoie de ajutor, acest lucru coincizand cu doleantele transmise de liderul rus, in momentul in care .

Mircea Geoana: NATO nu are in vedere desfasurarea de intariri in Suedia si Finlanda

Secretarul general adjunct al Aliantei, Mircea Geoana, a anuntat marti ca NATO nu are in vedere desfasurarea de intariri in Suedia si Finlanda dupa ce cele doua tari vor deveni membre ale Aliantei, conform AFP. Nu avem in vedere o prezenta suplimentara in aceste doua tari, ele au forte nationale redutabile. Dispun de capacitatea de a se apara, a afirmat responsabilul NATO pentru sursa citata. Mircea Geoana: NATO nu are in vedere desfasurarea de intariri in Suedia si Finlanda Daca Finlanda si Suedia o doresc, sa adere. Este treaba lor, dar, in caz de desfasurare de contingente militare si de infrastructuri militare acolo, vom fi obligati sa raspundem in mod simetric si sa cream aceleasi amenintari, a avertizat recent Vladimir Putin. Mircea Geoana a explicat ca Nu avem intentia in prezent sa avem baze ale NATO in aceste doua tari pentru ca sunt tari cu maturitate militara si strategica foarte ridicata. NATO a inceput marti procesul de integrare a Suediei si Finlandei, care trebuie validat de parlamentele celor 30 de tari membre. Avem speranta ca procesul va fi incheiat rapid, a precizat Mircea Geoana. El a mai spus ca Nu putine state au demarat deja procedura, cred ca ratificarea va urma acelasi parcurs si va fi rapida. De asemenea, Jens Stoltenberg a afirmat marti ca se incredere in aliati pentru o ratificare rapida. Cum functioneaza grupul de contact pentru apararea Ucrainei Grupul de contact pentru apararea Ucrainei, insarcinat sa examineze necesarul in echipamente, functioneaza foarte bine, insa exista, desigur, problema stocurilor in tarile aliate, a afirmat el. Responsabilul NATO a precizat totodata ca Speram ca industria va putea avea capacitatea de a furniza echipamentele necesare, este un subiect de preocupare activa, de concertare, de solutii creative. Exista un efort de crestere a capacitatii si a creativitatii din partea furnizorilor si aceasta merge foarte bine pana acum, a adaugat el, asigurand astfel ca state occidentale sunt gata sa ajute Ucraina cat mai mult timp posibil.

Mircea Geoana: NATO nu are in vedere desfasurarea de intariri in Suedia si Finlanda

Mircea Geoana, secretar general adjunct al NATO, declara ca Alianta Nord-Atlantica nu intentioneaza sa instaleze capabilitati militare in Finlanda si Suedia dupa ce vor deveni membre NATO.

MIRCEA GEOANA: NATO nu are in vedere desfasurarea de intariri in Suedia si Finlanda

NATO nu are in vedere desfasurarea de intariri in Suedia si Finlanda dupa ce aceste doua state vor deveni membre ale Aliantei, data fiind eficacitatea lor militara, a declarat astazi secretarul general adjunct al Aliantei, Mircea Geoana.

Suedia si Finlanda semneaza protocoalele de aderare la NATO. Jens Stoltenberg: Primim doi noi aliati care au capacitati militare formidabile

Finlanda si Suedia semneaza protocoalele de aderare la NATO, moment din care toate cele 30 de state membre ale aliantei vor lansa procesul de ratificare. E un moment istoric, in conditiile in care cele doua tari au renuntat la decenii de neutralitate militara drept reactie la invazia rusa in Ucraina.

incepe ratificarea documentelor pentru primirea in NATO a Suediei si Finlandei

La Bruxelles a inceput, marti, ratificarea documentelor pentru primirea in NATO a Suediei si a Finlandei. Initierea acestei proceduri a fost anuntata, marti, 5 iulie 2022, de secretarul al Aliantei Atlantice, Jens Stoltenberg. Ratificarea trebuie facuta de toate cele 30 de state care sunt deja membre NATO. Dupa finalizarea intregului proces de ratificare, Alianta Atlantica .

Finlanda si Suedia au semnat protocoalele de aderare la NATO. Stoltenberg: Vom fi mai puternici

Finlanda si Suedia semneaza marti protocoalele de aderare la Alianta Nord-Atlantica si cele 30 de tari membre ale NATO vor lansa procesul de ratificare, o decizie istorica pentru cele doua tari nordice, determinata de invazia Rusiei in Ucraina, potrivit AFP.

NATO lanseaza procesul aderarii Suediei si Finlandei

Cele 30 de state membre NATO lanseaza marti procesul ratificarii aderarii Suediei si Finlandei la Alianta Nord-Atlantica, o decizie istorica in privinta celor doua tari nordice impusa de razboiul purtat de Vladimir Putin impotriva Ucrainei.

NATO va lansa maine procesul de aderare a Suediei si Finlandei

Cele 30 de tari membre ale NATO vor lansa maine procesul ratificare a aderarii Suediei si Finlandei, o decizie istorica pentru cele doua tari nordice, determinata de razboiul dus de Rusia in Ucraina.

actualitate, 10:01

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1592 seconds )