Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Mesajul BNR la 172 de ani de la nasterea lui Eminescu. Monede in onoarea marelui poet

România Liberă România Liberă,
Mesajul BNR la 172 de ani de la nasterea lui Eminescu. Monede in onoarea marelui poet

Cu ocazia zilei in care se implinesc 172 de ani de la nasterea MARELUI POET AL Romaniei, Mihai Eminescu, de Ziua Culturii Nationale, Banca Nationala a Romaniei BNR) a transmis un mesaj. Astazi se implinesc 172 de ani de la nasterea marelui poet, jurnalist si om de cultura Mihai Eminescu. Portretul acestuia este redat pe . continuă pe România Liberă

15 ianuarie, Ziua Culturii Nationale. 172 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu

Pe 15 ianuarie se sarbatoreste in Romania Ziua Culturii Nationale, data aleasa si pentru celebrarea lui Mihai Eminescu. Poetul national al romanilor s-a nascut la 15 ianuarie 1850. in fiecare an, de ziua Culturii se organizeaza manifestari in toata tara. in acest an, Ministerul Culturii finanteaza un numar de 23 de proiecte si actiuni culturale, pentru care a fost alocata suma de 500. 000 lei.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )