Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Mesajul lui Iohannis de Ziua Culturii Nationale

România Liberă România Liberă,
Mesajul lui Iohannis de Ziua Culturii Nationale

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejulZilei Culturii Nationale, in care afirma ca domeniul culturii a fost afectat de pandemia de COVID-19, context in care subliniaza ca este necesara o abordare mai complexa a sprijinului statului in ceea ce priveste acest domeniu. Celebrarea culturii noastre exprima in mod simbolic importanta ei in istoria . continuă pe România Liberă

Mesajul lui Ciuca de Ziua Culturii Nationale

In mesajul sau de Ziua Culturii Nationale premierul Nicolae Ciuca a precizat ca: personalitatea culturala romaneasca este demna de a sta fara complexe alaturi de marile culturi, iar identitatea nationala si-a castigat locul cuvenit in lume. De mai bine de un deceniu, Romania isi sarbatoreste Cultura Nationala pe 15 ianuarie, ziua de nastere a celui .

Iohannis, de Ziua Culturii Nationale:Va ramane inscrisa cu majuscule in cronici implicarea exemplara a ganditorilor si intemeietorilor institutiilor de cultura

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, la ceremonie de decorare a unor personalitati si institutii din domeniul cultural, cu prilejul Zilei Culturii Nationale, ca aceasta zi este si o ocazie prin care societatea isi exprima gratitudinea pentru contributia artistilor contemporani la sporirea tezaurului culturii romanesti.

Ceremonie de decorare la Cotroceni. Klaus Iohannis: De Ziua Culturii Nationale, recunoastem rolul personalitatilor culturale romanesti in modernizarea si democratizarea Romaniei, in aderarea la valorile europene (VIDEO)

De Ziua Culturii Nationale, recunoastem rolul personalitatilor culturale romanesti in modernizarea si democratizarea Romaniei, in aderarea la valorile europene, a declarat presedintele Klaus Iohannis, joi, la Palatul Cotroceni, la ceremonia de decorare a unor personalitati .

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Culturii Nationale: Identitatea si diversitatea culturala sunt valorile pe care ne construim viitorul. Este nevoie de o strategie culturala cuprinzatoare si de un cod al patrimoniului

In contextul Zilei Culturii Nationale, presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre dificultatile prin care trec artistii din cauza pandemiei de COVID-19. Rezolvarea problemei ar putea fi o abordare mai complexa si acordarea sprijinului statului, potrivit .

Klaus Iohannis: in contextul in care pandemia va continua, este necesara o abordare mai complexa a sprijinului pentru sectorul cultural

Cu ocazia Zilei Culturii Nationale, presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat pretuirea pentru artisti si a subliniat necesitatea sprijinirii sectorului cultural, in contextul in care pandemia va continua. Seful statului a precizat ca Romania are nevoie de o strategie culturala cuprinzatoare si de valorificarea activitatii mediului artistic independent.

NICOLAE CIUCA: Ziua Culturii Nationale ne reaminteste cine suntem

Personalitatea culturala romaneasca este demna de a sta fara complexe alaturi de marile culturi, iar identitatea nationala si-a castigat locul cuvenit in lume, afirma premierul Nicolae Ciuca in mesajul transmis astazi de Ziua Culturii Nationale.

Premierul Nicolae Ciuca: Ziua Culturii Nationale ne reaminteste cine suntem

Premierul Nicolae-Ionel Ciuca a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Culturii Nationale. Este o zi in care ne exprimam respectul pentru toti creatorii care au contribuit la istoria culturii romane, Ziua Culturii Nationale ne reaminteste cine suntem, a spus prim-ministrul Romaniei.

15 ianuarie, Ziua Culturii Nationale. 172 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu

Pe 15 ianuarie se sarbatoreste in Romania Ziua Culturii Nationale, data aleasa si pentru celebrarea lui Mihai Eminescu. Poetul national al romanilor s-a nascut la 15 ianuarie 1850. in fiecare an, de ziua Culturii se organizeaza manifestari in toata tara. in acest an, Ministerul Culturii finanteaza un numar de 23 de proiecte si actiuni culturale, pentru care a fost alocata suma de 500. 000 lei.

David Saranga recita romanilor o poezie despre fericire, de Ziua Culturii Nationale: Deasupra inimii ti se asaza pasarea fericirii

Ambasadorul Israelului la Bucuresti, David Saranga, a transmis, sambata, un mesaj pentru toti romanii, de Ziua Culturii Nationale.

Spectacole si acces gratuit la muzeele din tara de Ziua Culturii Nationale. Lucian Romascanu: Avem o datorie sacra

Ziua Culturii Nationale va fi sarbatorita sambata, pe 15 ianuarie. Ocazia va fi marcata prin concerte, spectacole de teatru si acces gratuit la muzee in intreaga tara.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0.155 seconds )