Libnet.ro
watchshop.ro

23:45

MET Gala 2021. Cele mai spectaculoase tinute ale vedetelor!

ADPM ADPM,
MET Gala 2021. Cele mai spectaculoase tinute ale vedetelor!

Anul trecut, MET Gala a fost anulata in contextul pandemiei. Anul acesta a avut loc, dar nu in prima zi de luni din mai, asa cum se intampla pana acum. S-a desfasurat ieri, 13 septembrie, le New York. Ocazie pentru vedete sa scoata la rampa cele mai spectaculoase tinute. Iata cum s-au imbracat! . continuă pe ADPM

evomag.ro

Kim Kardashian, acoperita COMPLET in negru, la MET Gala 2021

Kim Kardashian a bifat una dintre cele mai surprinzatoare aparitii in cadrul MET Gala 2021, eveniment ce s-a desfasurat ieri la New York dupa ce a fost amanat in repetate randuri in contextul pandemiei. Vedeta a pasit pe covorul rosu acoperita complet in negru.

Una dintre cele mai revoltatoare atrocitati ale nazistilor. Soarta cumplita a copiilor din Lidice

In vara anului 1942, in localitatea Lidice din Cehia s-a petrecut unul dintre cele mai scandaloase masacre facute de nazisti asupra civililor nevinovati. Peste 300 de oameni, printre care si 80 de copii au fost omorati cu bestialitate.

Iarna viitoare, nu preturile mari la gaze vor fi cele mai mari probleme ale Romaniei, ci lipsa gazelor (analiza)

Agenda publica este acoperita de panica facturilor mari la gaze naturale. Exista insa vesti si mai ingrijoratoare pentu perioada urmatoare si care fac referire la asigurarea efectiva a gazelor naturale in sezonul rece, scrie Dumitru Chisalita pe blogul Asociatiei Energia Inteligenta. Deficitul intre cerere si oferta a determinat ca necesarul de importuri ale gazelor sa ajunga la un nivel de 25%. Depozitele de inmagazinare a gazelor naturale cu 30 de zile inainte de inchiderea ciclului de injectie 31 august 2021) se gasesc la un nivel de 58% respectiv 1,8 mld mc, ritmul zilnic de injectie este de 10 12 mil mc zi, asta inseamna ca se va ajunge la cca. 2,1 mld mc respectiv 65%) anul trecut in aceasta perioada in depozitele de gaze erau pline in proportie de 90%).

Cele mai populare retele de socializare in 2021: cati utilizatori are Facebook, YouTube, TikTok sau WhatsApp

Retelele de socializare au devenit o constanta a universului in care traim. Sunt omniprezente, creaza dependenta si, ocazional, iti fac viata mai usoara. Cel mai interesant este insa.

Cele mai noi zvonuri despre Android 12, cand se lanseaza noul sistem de operare

La un an de la Android 11, a fost dedusa data de lansare a urmatoarei versiuni de Android, iar partea buna este ca nu mai avem atat de mult de asteptat. Saptamana trecuta, Google a lansat a.

Cele mai mici preturi la gaze naturale pentru romani, confirmate: ce oferta sa alegi, conform ANRE

Romanii isi pot schimba fara prea multe dificultati furnizorul de gaze naturale. Ca sa iti faca viata mai usoara din acest punct de vedere, ANRE are un comparator de preturi si tocmai.

FOTO Emma Raducanu, aparitie spectaculoasa la Met Gala - O recunoasteti pe Naomi Osaka?

Emma Raducanu este jucatoarea momentului in circuitul WTA, sportiva cu origini romanesti cucerind titlul la US Open. La Met Gala, Emma a purtat o tinuta Chanel si a intors multe priviri. Fosta campioana la Flushing Meadows, Naomi Osaka a fost greu de recunoscut.

DAVID MUNIZ: Romania a luptat cot la cot cu America in unele dintre cele mai dure teatre de operatiuni

Romania a luptat cot la cot cu America si celelalte forte ale aliatilor in unele dintre cele mai dure si letale teatre de operatiuni din lume, a afirmat, astazi, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, David Muniz, intr-un mesaj transmis la celebrarea a 10 ani de la semnarea Declaratiei Comune privind Parteneriatul Strategic pentru Secolul XXI intre Romania si Statele Unite ale Americii si a Acordului intre Guvernele celor doua tari privind amplasarea sistemului de aparare impotriva rachetelor balistice.

Cele mai mari amenzi GDPR, confirmate: WhatsApp, in top 3, dupa Amazon

Cand vine vorba de GDPR, legislatia europeana pentru protectia datelor private poate ajunge foarte rapid sa se reflecte intr-o serie de amenzi fabuloase, atat pentru companii, cat si pentru.

Vara lui 2021, cea mai calduroasa inregistrata in Europa

In Europa s-a inregistrat in acest an cea mai calduroasa vara de pana acum, relateaza DPA. Conform Serviciului Copernicus privind Schimbarile Climatice C3S), media temperaturii la suprafata solului din iunie-august s-a situat cu aproape 1 grad Celsius peste media din 1991-2020, devenind astfel cea mai calduroasa din acest set de date. in cele mai calduroase .

actualitate, 23:45

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )