Libnet.ro
UNICEF

21:30

Miami Istanbul

Libnet Ro
O aeronava Turkish Airlines a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni. Un pasager a murit

O aeronava Turkish Airlines a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni. Un pasager a murit

O aeronava apartinand companiei Turkish Airlines, care zbura pe ruta Miami Istanbul, a aterizat marti, pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni, intrucat unul dintre pasageri avea probleme medicale. Din pacate, desi avionul a aterizat de urgenta, pasagerul a murit Din pacate, pasagerul a fost declarat decedat, au transmis reprezentantii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Aterizare de urgenta la Bucuresti a unei aeronave Turkish Airlines care zbura pe ruta Miami-Istanbul

O aeronava Turkish Airlines care zbura pe ruta Miami-Istanbul a aterizat de urgenta, marti dupa-amiaza, pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti, intrucat un pasager avea probleme medicale.

Aterizare de urgenta la Bucuresti a unei aeronavecare zbura pe ruta Miami-Istanbul, din cauza unei urgente medicale. Pasagerul a decedat

O aeronava Turkish Airlines care zbura pe ruta Miami-Istanbul a aterizat de urgenta, marti dupa-amiaza, pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti, intrucat un pasager avea probleme medicale. Echipajele medicale au facut manevre de resuscitare, dar acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul. Pasagerii vor fi debarcati.

Aterizare de urgenta pe Otopeni. Un pasager a murit in avion

Un avion a aterizat de urgenta, marti dupa-amiaza, pe Aeroportul Otopeni dupa ce un pasager a murit la bord. Aeronava circula pe ruta Miami-Istanbul. Pasagerul care circula cu un Boeing 777 Turkish Airlines a suferit un infarct. Avionul a aterizat la 15:05, dupa ce unui cetatean palestinian i s-a facut rau si nu mai prezenta .

Aterizare de urgenta pe Otopeni. Un pasager ar fi decedat in timpul zborului

Un avion care mergea de la Miami la Istanbul a fost nevoit sa aterizeze de urgenta pe aeroportul Henri Coada din Otopeni. Se pare ca o persoana ar fi murit in timpul zborului. Aterizare de.

Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni. Un pasager a murit in avion pe durata zborului

Un avion Miami - Istanbul a aterizat de urgenta, astazi, pe Aeroportul Henri Coanda din Otopeni, pentru ca in zbor a decedat un pasager.

Exclusiv! Radu Fornea a orchestrat colaborarea anului: Daryela, prima artista din Europa care canta cu Timbaland!

Liderul trupei K1, Radu Fornea, este pregatit sa dea lovitura in intreaga lume in calitate de producator! Acesta a regizat prima colaborare a unei artiste din Romania cu celebrul producator Timbaland, pentru piesa Loose Control, al carei clip a fost filmat la Miami, Munchen si Istanbul. Continue reading .

actualitate, 21:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )