Libnet.ro
UNICEF

00:06

Michael Gambon

Libnet Ro
Michael Gambon, cunoscut pentru rolul lui Dumbledore din filmele Harry Potter, a murit la varsta de 82 de ani

Michael Gambon, cunoscut pentru rolul lui Dumbledore din filmele Harry Potter, a murit la varsta de 82 de ani

Cunoscut pentru rolul Albus Dumbledore din filmele cu Harry Potter, Michael Gambon s-a stins din viata la varst de 82 de ani. Actorul Michael Gambon a murit in spital la varsta de 82 de ani, a anuntat familia sa. El a fost cunoscut mai ales pentru ca l-a interpretat pe profesorul Albus Dumbledore in sase .

Actorul Sir Michael Gambon a murit. Era cunoscut pentru rolul profesorului Albus Dumbledore din Harry Potter VIDEO

Actorul Sir Michael Gambon, care a interpretat rolul profesorului Albus Dumbledore in sase dintre cele opt filme Harry Potter, a murit la varsta de 82 de ani, relateaza BBC.

A murit Sir Michael Gambon, celebrul actor care a jucat rolul lui Albus Dumbledore din seria Harry Potter

Celebrul actor Sir Michael Gambon, cunoscut pentru rolul lui Albus Dumbledore din seria Harry Potter, a murit la 82 de ani, dupa o criza de pneumonie, relateaza Daily Mail. Cu o cariera de 60 e ani in actorie, Sir Michael Gambon a fost foarte iubit de public. A fost cunoscut, in special, pentru rolul vrajitorului Albus Dumbledore din filmele Harry Potter .

Actorul Michael Gambon, cunoscut pentru rolul lui Albus Dumbledore din filmele Harry Potter, a murit

Actorul Michael Gambon, cunoscut publicului din intreaga lume datorita interpretarii rolului profesorului Albus Dumbledore in franciza de filme Harry Potter, a murit la varsta de 82 de ani, anunta Reuters si BBC.

A murit actorul Michael Gambon, interpretul lui Dumbledore in saga Harry Potter

Sir Michael Gambon, interpretul personajului Dumbledore in saga Harry Potter, a murit la varsta de 82 de ani.

Doliu in lumea filmului. Actorul care l-a jucat pe Dumbledore in Harry Potter a murit. Cati ani avea Michael Gambon

Este doliu in lumea filmului mondial, dupa anuntul mortii actorului Sir Michael Gambon. Anuntul a fost facut in cursul acestei zile de catrefamilia sa. Sir Michael Gambon, actorul care l-a jucat pe Dumbledore Celebrul actor britanic, Sir Michael Gambon a fost cunoscut mai ales pentru ca l-a interpretat pe profesorul Albus Dumbledore in sase dintre .

Un actor din Harry Potter este nevoit sa renunte la actorie. Care este motivul

Actorul Michael Gambon, interpretul profesorului Albus Dumbledore din filmul Harry Potter, a anuntat ca va renunta la teatru din cauza unor pierderi de memorie inspaimantatoare, potrivit Mediafax.

Jude Law si Michael Gambon, recompensati cu premii speciale la gala BIFA 2012.

Actorii Jude Law si Michael Gambon vor fi recompensati cu doua premii speciale la editia din 2012 a galei British Independent Film Awards BIFA), ce va avea loc pe 9 decembrie, la Londra, informeaza bbc. co. uk, potrivit Mediafax. Jude Law va primi Variety Award, un premiu acordat personalitatilor care promoveaza cinematografia britanica pe plan international. Printre actorii recompensati cu acest premiu la editiile precedente se numara Michael Caine, Helen Mirren si Kenneth Branagh - laureatul .

actualitate, 00:06

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )