Libnet.ro
carturesti.ro

07:16

Microsoft si LinkedIn dezvolta noi solutii pentru a facilita munca pe modelul hibrid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Microsoft si LinkedIn dezvolta noi solutii pentru a facilita munca pe modelul hibrid

Tranzitia la munca de la distanta, la care am asistat in ultimele 18 luni, este una dintre cele mai semnificative schimbari in ceea ce priveste modul de lucru, iar pentru a intelege felul in care aceasta schimbare influenteaza clientii si angajatii Microsoft, compania efectueaza periodic sondaje interne. Astfel, datele din Work Trend Index, realizat recent, arata ca intr-un an in care 160. 000 de angajati ai Microsoft au lucrat de acasa si alte 25. 000 de persoane care au fost angajate au inceput sa lucreze de la distanta, procentul de angajati ai companiei care afirma ca au sentimentul de incluziune este la un nivel de 90%, conform unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

evomag.ro

Florin Citu: Vom avea cele mai noi solutii de combatere a criminalitatii online impotriva copiilor Copiii vor avea acces la servicii psihologice gratuite Cei mici, afectati de pandemie si restrictii (VIDEO)

Prim-ministrul Florin Citu a participat, marti, la prezentarea proiectului de act normativ pentru implementarea Programului National de Suport pentru Copii Din grija pentru copii, program despre care spune ca vine intr-un moment mai mult decat .

actualitate, 07:16

carturesti.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )