Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

MIERCURI Salariatii din invatamant, membri de sindicat, vor intra in greva de avertisment

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIERCURI Salariatii din invatamant, membri de sindicat, vor intra in greva de avertisment

Salariatii din invatamant, membri de sindicat, vor intra in greva de avertisment miercuri, 19 ianuarie 2022, potrivit unui comunicat al Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant si Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret. continuă pe Ziarul Bursa

Salariatii din invatamant (membri de sindicat) vor face miercuri o greva de avertisment de doua ore Cele 6 revendicari

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant si Federatia Sindicatelor din Educatie SPIRU HARET au hotarat, in baza rezultatelor referendumului desfasurat in perioada 17 decembrie 2021 14 ianuarie 2022, declansarea unei greve de avertisment miercuri, 19 ianuarie 2022, cu incetarea lucrului in unitatile si institutiile de invatamant unde exista membri de sindicat ai F. SPIRU HARET si F. , in intervalul orar 11:00-13:00, se arata intr-un comunicat al sindicalistilor, remis HotNews. ro. Protestul membrilor celor doua organizatii sindicale este cauzat de refuzul guvernantilor de a purta negocieri cu reprezentantii federatiilor sindicale din educatie, se mai arata in document.

Salariatii din invatamant vor intra in greva saptamana viitoare

Salariatii din invatamant vor intra in greva de avertisment miercuri, 19 ianuarie, anunta Federatia Sindicatelor Libere din invatamant si Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret.

Angajatii din invatamant protesteaza joi la Guvern fata de neaplicarea prevederilor Legii salarizarii

Cele trei federatii sindicale din educatie organizeaza joi actiuni de protest in fata sediului Guvernului si in fata sediilor PSD si PNL, pentru a transmite nemultumirea angajatilor din invatamant fata de faptul ca Executivul nu a majorat salariile acestora conform legii 1532017, potrivit unui comunicat remis miercuri de organizatiile sindicale, scrie Agerpres. Actiunile sunt organizate de Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI), Federatia Sindicatelor din Educatie FSE) Spiru Haret si de Federatia Nationala Sindicala Alma Mater, care reprezinta peste 300. 000 de salariati din invatamant.

Protest la Guvern: Angajatii din invatamant sunt nemultumiti ca nu au fost majorate salariile conform legislatiei

Actiuni de protest ample vor fi organizate joi in fata sediului Guvernului si in fata sediilor PSD si PNL, de catre federatiile sindicale din invatamant. Angajatii din invatamant sunt nemultumiti fata de faptul ca Executivul .

Sinaia si Azuga, in scenariul rosu. Restrictiile vor intra in vigoare joi

Sinaia si Azuga au intrat oficial in scenariul rosu, avand rate de infectare mai mari de 3 la mia de locuitori, iar autoritatile prahovene au stabilit ca restrictiile aferente acestei situatii vor intra in vigoare .

ASTAZI Angajatii din invatamant protesteaza la Guvern fata de neaplicarea prevederilor Legii salarizarii

Cele trei federatii sindicale din educatie organizeaza astazi actiuni de protest in fata sediului Guvernului si in fata sediilor PSD si PNL, pentru a transmite nemultumirea angajatilor din invatamant fata de faptul ca Executivul nu a majorat salariile acestora conform legii 1532017, potrivit unui comunicat remis ieri de organizatiile sindicale.

Ministrii de externe din statele Uniunii Europene vor discuta la Brest despre securitatea in Europa si situatia din Mali

Ministrii de externe din statele membre UE vor discuta joi si vineri propunerile europene privind securitatea in Europa si sprijinul pentru ECOWAS in noua sa confruntare cu junta din Mali.

Capitala este in scenariul rosu. Decizia Comitetului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti Zeci de scoli vor intra de luni in online

Capitala a intrat in scenariul rosu, miercuri, dupa ce rata de infectare a ajuns la 3,32, iar Comitetul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti a stabilit noile masuri, in baza hotararii de guvern care prelungeste starea de alerta in Romania. De asemenea, de luni, in baza ordinului ministrilor Educatiei si Sanatatii, ar urma sa intre in online peste 50 de scoli din Bucuresti unde rata de vaccinare a profesorilor este sub 60%.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1557 seconds )