Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Dr. Mihai Craiu: La copiii foarte mici COVID-19 in era Omicron poate sa inceapa ca o gastroenterita acuta

Antena3 Antena3,
Dr. Mihai Craiu: La copiii foarte mici COVID-19 in era Omicron poate sa inceapa ca o gastroenterita acuta

Simptomele tulpinii Omicron la copiii mici debuteaza ca o gastroenterita acuta, anunta medicul pediatru Mihai Craiu. continuă pe Antena3

Copiii care au avut COVID pot ramane cu sechele. Cu ce simptome ajung la spital. Avertismentul medicului Mihai Craiu

Medicul pediatru Mihai Craiu, de laInstitutul pentru Sanatatea Mamei si Copilului, a spus ca sindromul log COVID ii afecteaza si pe copiii, chiar daca destul de rar. Acesta a precizat ca cei mici pot avea dupa boala disfunctii cardiace, oboseala acuta si o minte incetosata.

Cele mai frecvente simptome Covid-19 la copii in valul 5 Ce spun medicii despre riscurile in cazul copiilor. Mihai Craiu: La noi la urgente este plin; nu severitatea este problema

Desi numarul cazurilor de infectare cu Covid-19 in cazul copiilor a crescut mult in ultimele zile, atat ministrul Sanatatii cat si medicii pediatri afirma ca, deocamdata, severitatea cazurilor nu ar trebui sa ne ingrijoreze. in cadrul unei dezbateri organizate de Salvati Copiii Romania, medicii pediatri au prezentat simptomele specifice ale infectiei cu Sars-Cov-2 cu care copiii se prezinta la urgente in valul 5 si recomandarile pentru parinti.

Cele mai periculoase obiecte pe care le inghit copiii. Pediatrul Mihai Craiu: Pot produce perforarea esofagului

Unul dintre cei mai cunoscuti pediatri din Romania ii invata pe parinti ce sa faca atunci cand copilul inghite accidental diverse obiecte: monede mici, nasturi, baterii sau magneti. Acestia din urma sunt deosebit de periculosi, iar micutul trebuie dus de urgenta la spital.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1349 seconds )