Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Mii de controale in sectorul telecom in 2021. ANCOM a aplicat amenzi de peste 3,5 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Mii de controale in sectorul telecom in 2021. ANCOM a aplicat amenzi de peste 3,5 milioane de lei

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a transmis, miercuri, ca aproximativ 3. 700 de controale au fost desfasurate in sectorul telecom, anul trecut, neregulile descoperite fiind sanctionate cu amenzi in cuantum de peste 3,5 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Scandalul facturilor eronate: ANPC anunta ca a aplicat amenzi totale de 645.000 lei pana acum. La Electrica Furnizare s-au refacut peste 2,2 milioane de facturi

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a anuntat miercuri ca in urma controalelor efectuate pana acum a aplicat amenzi in valoare de 645. 000 de lei, la care s-au adaugat 4 propuneri de incetare a practicilor comerciale incorecte in raport cu consumatorii si masura recalcularii tuturor facturilor care nu respecta prevederile legii. ANPC a dat ca exemplu, Electrica Furnizare, unde, prin procesul verbal de constatare a contraventiei, s-au stornat 2. 224 de facturi.

ANPC a aplicat amenzi in valoare de 195.000 lei, furnizorior de energie pentru facturi defectuoase

ANPC a aplicat alte 10 amenzi contraventionale in valoare de 195. 000 lei, furnizorior de energie pentru facturi defectuoase, conform unui comunicat remis redactiei.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1233 seconds )