Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

LA MIJLOCUL SEDINTEI Lichiditate de 2.6 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI Lichiditate de 2.6 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 12. 88 milioane de lei 2. 6 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI Lichiditate de 4.77 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 23. 63 milioane de lei 4. 77 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI Lichiditate de 3.96 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 19. 60 milioane de lei 3. 96 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI Lichiditate de 6,16 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 30,49 milioane de lei 6,16 milioane de euro).

CORINA CRETU: Pierdem zilnic peste 20 milioane euro, din cauza autoritatilor de la Bucuresti

Tara noastra pierde zilnic peste 20 milioane euro din cauza actualei crize politice, in care nu se stie cine mai negociaza cu Comisia Europeana in conditiile in care nu avem incheiat Acordul de Parteneriat si nici nu am finalizat cele 12 programe operationale, care sunt finantate din fondurile europene, pe baza exercitiului bugetar multianual 2021-2027 si care puteau fi folosite de la 1 iulie 2021, a declarat, ieri, pentru Hotnews, deputatul european Corina Cretu, fost comisar european pentru politica regionala.

Ce a gasit un barbat plutind la marginea apei. S-a imbogatit pe loc cu 1.500.000 milioane euro

Un pescar din Thailanda a dat peste norocul vietii sale, acum cateva zile. Barbatul nu si-a putut crede ochilor dupa ce a gasit 30 de kilograme de ambergris, o solutie folosita in fabricarea parfumurilor de lux, plutind pe o plaja din sudul Thailandei, care ar putea valora aproape 1 milion de lire sterline. Ce a .

Moldova va primi 25 milioane euro de la Banca Mondiala pentru imunizarea populatiei

Banca Mondialava oferiRepublicii Moldova o finantare aditionala, in valoare de 24,8 milioane de euro, sub forma de credit, care are drept scop implementarea procesului de imunizare impotriva infectiei COVID-19, la nivel national.

Florin Citu: Romania a pierdut 4,7 milioane euro bani europeni pentru decontarea a peste 178.000 de teste din cauza ca Ioana Mihaila nu a semnat contractul de finantare (VIDEO)

Comisia Europeana aprobase fonduri europene de 4,7 milioane de euro pentru decontarea a 178. 110 teste de depistare a infectiei cu SARS-CoV-2, insa Romania a pierdut banii din cauza ca Ioana Mihaila, la acel moment ministru .

BVB Indicii fac un pas in spate

Actiunile Banca Transilvania - pe prima treapta in topul lichiditatii din piata regular Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au scazut in sesiunea de tranzactionare de ieri, in ton cu declinul din pietele europene.

Autonom Services vrea sa emita obligatiuni de pana la 250 milioane euro

Titlurile vor fi listate la BVB, unde compania are deja obligatiuni in valoare de 20 milioane de euro.

Affidea9168;Hiperdia investeste 2,7 milioane de euro in noul Centru Medical ultraperformant din Cluj

Affidea Romania, subsidiara locala a liderului european in servicii de diagnostic imagistic, ambulatoriu, medicina nucleara si tratament al cancerului, anunta oficial lansarea noului Centru Medical de ultima generatie Affidea 9168; Hiperdia din Cluj, in urma unei investitii totale de 2,7 milioane de euro.

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0.2936 seconds )