Libnet.ro
UNICEF

23:30

Miliarde Dolari

Libnet Ro
Congresul SUA incearca sa evite in ultimul moment blocarea guvernului federal. Datoria publica depaseste 31.000 de miliarde de dolari

Congresul SUA incearca sa evite in ultimul moment blocarea guvernului federal. Datoria publica depaseste 31.000 de miliarde de dolari

Camera Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite se reuneste din nou sambata, avand la dispozitie mai putin de 18 ore pentru a evita blocarea guvernului din lipsa de finantare - asa-numitul shutdown.

Tanara din imagine e cea mai bogata din Romania. Mosteneste o avere de 2 miliarde de dolari. O recunosti?

O recunosti pe tanara din imagine, fiica unuia dintre cei mai instariti oameni de afaceri? Este cea mai bogata tanara din Romania, care mosteneste o avere de 2 miliarde de dolari. S-a schimbat complet in ultimii ani, operatiile estetice au transformat-o pe deplin pe tanara de doar 26 de ani. Cine este cea mai bogata .

Autoritarism digital: Beijingul injecteaza miliarde pentru a raspandi dezinformarea - raport

China cheltuieste miliarde de dolari pentru a raspandi dezinformarea in intreaga lume, amenintand sa limiteze libertatea de exprimare in intreaga lume, potrivit unui raport al Departamentului de Stat american publicat joi, care denunta acest autoritarism digital, citeaza AFP.

SUA: O persoana din Florida a castigat la loterie 1,6 miliarde de dolari, dar identitatea ei ramane inca secreta

Persoana care a castigat al doilea premiu ca importanta din istoria loteriilor din Statelor Unite s-a prezentat pentru a revendica marele castig jackpot) de 1,6 miliarde de dolari, insa identitatea sa va ramane secreta pentru inca 90 de zile, a anuntat Florida Lottery, informeaza Reuters.

F-35 reprezinta o amenintare la adresa securitatii nationale

Ministerul Apararii Nationale MApN) a solicitat recent Parlamentului sa aprobe o achizitie record, de circa 6,5 miliarde de dolari, reprezentand contravaloarea a 32 de avioane F-35, a suportului logistic, serviciilor de instruire, precum si a munitiilor aferente.

O persoana din Florida a castigat la Loto 1,6 miliarde de dolari, al doilea cel mai mare premiu din SUA

A fost castigat al doilea premiu ca importanta din istoria loteriilor din Statelor Unite, in valoare de 1,6 miliarde de dolari.

O persoana din Florida a castigat la loterie 1,6 miliarde de dolari. Identitatea ei ramane inca secreta

Persoana care a castigat al doilea premiu ca importanta din istoria loteriilor din Statelor Unite s-a prezentat pentru a revendica marele castig jackpot) de 1,6 miliarde de dolari, insa identitatea sa va ramane secreta pentru inca 90 de zile, a anuntat miercuri Florida Lottery.

Comercializarea de cipuri pentru domeniul IA generativa produce zeci de miliarde de dolari la nivel global

Potrivit unui nou studiu demarat de compania Gartner, veniturile mondiale incasate ca urmare a vanzarii cipurior pentru Inteligenta Artificiala IA) generativa vor depasi 53 de milioane de dolari.

Gartner: Veniturile mondiale din cipurile pentru IA vor ajunge la 53 miliarde dolari in 2023

Gartner estimeaza ca pana in anul 2027 va exista o dublare a veniturilor din comercializarea cipurilor pentru IA.

Cehia va cumpara 24 de avioane americane de tip F-35, in valoare de 6,5 miliarde de dolari

Cehia va achizitiona 24 de avioane de lupta americane F-35, a anuntat miercuri premierul Petr Fiala, relateaza Agerpres, care citeaza AFP si Reuters. Interesant e ca Cehia va achita pentru cele 24 de avioane F-35 aceeasi suma pe care Romania o va achita pentru 32 de avioane. Pretul total al tranzactiei se ridica la 150 de miliarde de coroane 6,5 miliarde de dolari) .

ONU estimeaza costul decarbonizarii transportului maritim la sute de miliarde de dolari

Organizatia Natiunilor Unite ONU) avertizeaza ca vor fi necesare investitii de sute de miliarde de dolari pentru a se atinge decarbonizarea transportului maritim pana in anul 2050.

ONU afirma ca va fi nevoie de sute de miliarde dolari pentru decarbonizarea transportului maritim

Investitii de sute de miliarde de dolari vor fi necesare pana in 2050 pentru decarbonizarea transportului maritim, o rotita esentiala din comertul mondial dar care este responsabila pentru 3% din emisiile mondiale de gaze cu efect de sera, avertizeaza ONU.

Indonezia intra in clubul select al tarilor cu trenuri de mare viteza

A patra cea mai populata tara din lume, cu 275 de milioane de locuitori, va intra pe 1 octombrie in clubul select al statelor in care circula trenuri de mare viteza. Este vorba despre Indonezia, care a construit cu 8 miliarde dolari, cu mult sprijin chinezesc, o linie de 142 km, intre orasele Jakarta si Bandung.

Aniversare de 25 de ani a Google - Compania si-a schimbat logo-ul pentru aceasta zi de sarbatoare

Google sarbatoreste 25 de ani, iar in cinstea acestei aniversari are un doodle animat care se afiseaza cand vrei sa faci o cautare. Google are 174. 000 de angajati si capitalizarea de piata este de 1. 630 miliarde dolari.

Donald Trump si doi dintre fiii sai, vinovati de frauda intr-un proces civil din New York Si-ar fi supraevaluat averea

Donald Trump si cei doi fii ai sai au fost gasiti vinovati de frauda pe motiv ca si-ar fi supraevaluat averea cu cateva miliarde de dolari. Astfel, cei trei au reusit sa pacaleasca banci si companii de asigurari. Judecatorul din New York care i-a gasit pe Trump si fiii sai vinovati de frauda a anulat licenta companiei Trump Organization, iar un administrator judiciar urmeaza sa fie numit pentru a o dizolva.

Donald Trump si doi dintre fiii sai au fost gasiti vinovati de frauda intr-un proces civil din New York

Donald Trump si fiii sai au fost gasiti vinovati de frauda pentru ca si-ar fi supraevaluat averea cu cateva miliarde de dolari, pacalind astfel banci si companii de asigurari.

OpenAI vrea sa vanda actiuni existente ale companiei

OpenAI discuta cu investitorii despre o posibila vanzare de actiuni care ar evalua startupul de inteligenta artificiala din spatele ChatGPT intre 80 si 90 de miliarde de dolari, a relatat marti Wall Street Journal, citand oameni familiarizati cu problema.

Microsoft intentioneaza sa foloseasca energia nucleara pentru a-si alimenta centrele de date AI

Gigantul tehnologic a investit masiv in AI, ajungand la un acord de 10 miliarde de dolari cu OpenAI. Acum, Microsoft exploreaza planuri de a folosi energia nucleara pentru a-si alimenta centrele de date AI, in timp ce se confrunta cu nevoia unei cantitati uriase de energie necesara pentru a rula modele precum ChatGPT. Se pare ca gigantul tehnologic a incheiat un acord de 10 miliarde de dolari cu OpenAI, creatorii ChatGPT .

Germania reduce nivelul imprumuturilor cu 31 miliarde de euro

Germania a taiat volumul vanzarilor de datorie planificate pentru trimestrul patru cu 31 miliarde de euro 33 miliarde de dolari), dupa ce Guvernul a redus sprijinul financiar pentru gospodariile si companiile afectate de majorarea costurilor cu energia.

Romania demareaza achizitia a 32 de avioane F-35. Costul intreg al programului: 6,5 miliarde de dolari

Armata cere aprobarea Parlamentului pentru demararea primei faze a programului F-35, potrivit unui document trimis Parlamentului si consultat de HotNews. ro. Solicitarea MapN presupune achizitia a 32 de avioane F-35, de motoare, a Suportului logistic initial, a Serviciilor de instruire, de simulatoare de zbor si de munitii aer-aer si aer-sol, pentru o valoare estimata de 6,5 miliarde de dolari.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )