Libnet.ro
UNICEF

20:30

Miliarde Dolari

Libnet Ro
UE aproba primul ajutor militar pentru Ucraina din activele rusesti inghetate. Ungaria acuza ca sunt depasite liniile rosii

UE aproba primul ajutor militar pentru Ucraina din activele rusesti inghetate. Ungaria acuza ca sunt depasite liniile rosii

Ministrii de externe ai UE au aprobat un ajutor militar de 1,4 miliarde de euro 1,5 miliarde de dolari) pentru Ucraina, pachetul urmand sa fie finantat pentru prima data din veniturile provenite din activele inghetate ale Bancii Centrale a Rusiei, au dec.

Ministrii de Externe din UE aproba un ajutor militar pentru Ucraina, folosind active rusesti inghetate

Ministrii de externe ai UE au aprobat un ajutor militar de 1,4 miliarde de euro 1,5 miliarde de dolari) pentru Ucraina, pachetul urmand sa fie finantat pentru prima data din veniturile provenite din activele inghetate ale Bancii Centrale a Rusiei, au declarat luni diplomati pentru DPA.

UE sprijina planul de inghetare a activelor pentru a ajuta Ucraina, starnind furia Ungariei

Guvernele Uniunii Europene au convenit sa utilizeze 1,4 miliarde de euro 1,50 miliarde de dolari) din profiturile provenite din activele rusesti inghetate pentru arme si alte ajutoare destinate Ucrainei, ceea ce a determinat Ungaria sa isi acuze colegii membri ai UE de incalcarea nerusinata a regulilor pentru a ocoli obiectiile sale, scrie Reuters. Guvernele UE .

Surse: Ministrii de externe din UE aproba un ajutor militar pentru Ucraina, folosind active rusesti

Ministrii de externe ai UE au aprobat un ajutor militar de 1,4 miliarde de euro 1,5 miliarde de dolari) pentru Ucraina, pachetul urmand sa fie finantat pentru prima data din veniturile provenite din activele inghetate ale Bancii Centrale a Rusiei.

De ce este China lider in piata masinilor electrice? Suma uriasa investita de chinezi industrie

China a cheltuit 230,8 miliarde de dolari in mai mult de un deceniu pentru a-si dezvolta industria de masini electrice, potrivit unei analize publicate de Centrul de Studii Strategice si Internationale din SUA, citat de CNBC .

Reuters: Gazprom dezvolta tranzactiile cu petrol pentru a contracara pierderile afacerilor cu gaze naturale

Gigantul rus al gazelor Gazprom, care a raportat recent o pierdere anuala de 7 miliarde de dolari, si-a crescut activitatea in domeniul petrolului pentru a compensa slabirea comertului cu gaze naturale in ultimul an, au declarat doua surse familiare cu tranzactiile companiei.

Reuters: China a cheltuit cel putin 230 de miliarde de dolari pentru a-si construi industria vehiculelor electrice, arata un nou studiu

China a cheltuit 230,8 miliarde de dolari in mai mult de un deceniu pentru a-si dezvolta industria de masini electrice, potrivit unei analize publicate joi de Centrul de Studii Strategice si Internationale din SUA.

UE va contribui cu peste jumatate din cele 50 de miliarde de dolari promise Ucrainei de G7

Statele Uniunii Europene vor contribui cu pana la 60% din imprumutul de 50 de miliarde de dolari pe care tarile din grupul G7 l-au promis Ucrainei si care va fi garantat cu veniturilor rezultate din activele rusesti inghetate in urma sanctiunilor.

Gazprom isi extinde activitatile cu petrol, incercand sa compenseze marile pierderi din afacerea cu gaze

Gigantul rus Gazprom, care a inregistrat pierderi de sapte miliarde de dolari in 2023, si-a extins activitatea in sectorul petrolier pentru a compensa reducerea comertului cu gaze naturale din ultimul an.

UE va contribui cu pana la 60% din imprumutul de 50 de miliarde de dolari promis de G7 pentru Ucraina

Statele Uniunii Europene vor contribui cu pana la 60% din imprumutul de 50 de miliarde de dolari pe care tarile din grupul G7 l-au promis Ucrainei si care va fi garantat cu veniturilor rezultate din activele rusesti inghetate in urma sanctiunilor impuse R.

UE va contribui cu pana la 60% din imprumutul de 50 de miliarde de dolari promis de G7 pentru Ucraina

Statele Uniunii Europene vor contribui cu pana la 60% din imprumutul de 50 de miliarde de dolari pe care tarile din grupul G7 l-au promis Ucrainei si care va fi garantat cu veniturilor rezultate din activele rusesti inghetate in urma sanctiunilor impuse R.

UE aproba un ajutor de stat de aproximativ 3 miliarde de euro pentru construirea unui sistem de conducte de hidrogen

Comisia Europeana a aprobat un ajutor de stat de aproximativ 3 miliarde de euro 3,2 miliarde de dolari) planificat de Germania pentru construirea unui sistem de conducte de hidrogen cunoscut sub numele de Hydrogen Core Network HCN), scrie Reuters. Berlinul intentioneaza sa ofere garantii financiare pentru a permite intreprinderilor care construiesc si exploateaza reteaua in .

Reuters: Gazprom isi extinde activitatile din domeniul comertului cu petrol, pentru a compensa pierderile din afacerea cu gaze

Gazprom, care a raportat pierderi de sapte miliarde de dolari in 2023, si-a extins activitatea in afacerile cu petrol, pentru a compensa comertul mai redus cu gaze naturale din ultimul an, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Statele UE vor finanta mai mult de jumatate din imprumutul de 50 de miliarde de dolari promis de G7 pentru Ucraina

Statele Uniunii Europene vor contribui cu pana la 60% din imprumutul de 50 de miliarde de dolari pe care tarile din grupul G7 l-au promis Ucrainei si care va fi garantat cu veniturilor rezultate din activele rusesti inghetate in urma sanctiunilor impuse Rusiei, a declarat vineri ministrul italian al economiei, Giancarlo Giorgetti.

Italia afirma ca tarile UE vor furniza pana la 60% din imprumutul de 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina

Tarile Uniunii Europene sunt pregatite sa furnizeze pana la 60% din imprumutul de 50 de miliarde de dolari pe care Grupul celor sapte democratii majore s-au angajat sa il obtina pentru Ucraina, sustinut de veniturile din activele rusesti inghetate, a declarat ministrul italian al Economiei, potrivit Reuters. Planul G7 pentru Ucraina se bazeaza pe un .

Reuters: Familiile victimelor a doua accidente ale unor avioane Boeing 737 MAX cer o amenda de 24 de miliarde de dolari

Rudele victimelor a doua accidente mortale ale unor avioane Boeing 737 MAX au cerut Departamentului de Justitie sa solicite o amenda impotriva producatorului de avioane de pana la 24,78 miliarde de dolari si sa continue cu o urmarire penala.

Orasul viitorului nu se va mai deschide intai in Dubai, ci mult mai aproape. Costa 8 miliarde de dolari si il vei gasi in locul unui aeroport abandonat

Grecia se pregateste sa lanseze cel mai mare oras smart verde din Europa, un proiect spectaculos situat pe locul unui fost aeroport din apropierea Atenei. Acest proiect ambitios, cunoscut sub numele de Ellinikon, are o valoare totala de 8 miliarde de dolari si promite sa redefineasca conceptul de oras modern si sustenabil. Un proiect de .

Reuters: Onsemi va produce semiconductori in Cehia, una din cele mai mari investitii straine in tara

Producatorul american de cipuri Onsemi va investi pana la doua miliarde de dolari pentru a-si majora productia de semiconductori in Cehia, extinzandu-si capacitatile europene intr-un moment in care Uniunea Europeana cauta sa obtina autonomia pe segmentul produselor critice, transmite Reuters.

Reuters: Amazon investeste 11 miliarde de dolari pentru a extinde serviciile cloud si logistica in Germania

Amazon va investi 10 miliarde de euro 10,75 miliarde de dolari) in Germania, pe masura ce cererea pentru serviciile sale cloud si bunurile de retail continua sa creasca in cea mai mare economie a Europei, a anuntat miercuri compania americana de tehnologie si comert online, transmite Reuters.

Familiile victimelor rezultate in urma prabusirii celor doua avioane Boeing 737 Max cer despagubiri record de 25 de miliarde de dolari

Familiile victimelor rezultate in urma a doua prabusiri ale avioanelor Boeing 737 Max au cerut urmarirea penala si despagubiri de 24,8 miliarde de dolari pentru cea mai ingrozitoare crima corporativa din istoria SUA. Avocatul familiilor, Paul Cassell, a spus ca suma este justificata, avand in vedere costurile umane enorme ale crimelor Boeing. 346 de persoane au murit in doua accidente ale avioanelor Boeing .

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )